Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

buna ziua dragelor.eu-inca nici un simptom-maine ma duc la un beta ca nu mai pot.
alex-sa vii cu detalii de la doctor.sa dea domnul sa fie totul bine.
eu tot sunt ingrijorata in privinta alegerii doctorului...offff...citesc de nebuna de 2 zile si tot nu ma pot hoatari.ceva sugestii???

este vreuna din voi care vrea concediu toata sarcina???sau cel putin primele 3 luni-cel de risc maternal??? eu asa as vrea,dar ma mai documentez...daca este cineva in situatia asta,oate ma lamureste si pe mine.
in rest multi si multe

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+5 sapt

Mergi la inceput

la filantropia este cineva?

_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,omega 3,aspenter,fraxiparina0.3,pana la prima eco mai iau climen2/zi si medrol,utrogestan200mg 4/zi.
+5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Doamne Valy27, si eu sunt in aceeasi situatie. Nu stiu sa raman la Deliana Predoi, chiar nu stiu nimic de ea sau sa ma duc la Rotaru.De asta nici nu stiu ce sa fac si cu programarea urmatoarei ecografii. Am fost la 5 sapt si 3 zile sdi doctorita mi-a spus ca pentru varsta asta e ok, ce este acolo.Voi ati inceput sa va faceti toate analizele?Cat despre concediu ptr. risc mai greu se obtine, cel putin din ce am inteles eu.

Mergi la inceput

la dr d predoi,nu pot ramane-este doar la regina maria-si nu-mi permit.
eu fiind cu programul national,am primele 3 ecografii decontate de stat.ma duc cel putin la primele doua,ca la a3-a nu este inclusa si morfofetala,sau o s-o fac acolo sa vad ce costuri sunt.
eu as opta pt filantropia-dar nu stiu la cine si cum....

_
+5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, am venit! Cu vesti bune, din fericire!
Bebe e f. bine, fix 12 sapt si o zi, exact cum am calculat (stiu data conceptiei, am ramas in ziua 37 ). E f. f. activ, dezvoltat f bine, cu o fatuca asa draguta...
Pliul nucal si osul nazal sunt ok, are 58 g si 6.7 cm.
Motivul fericirii mele este placenta, e posterioara si fundica, nici nu-mi puteam dori mai mult de atat, am scapat de praevia!

Problemute sunt, un micut hematom (probabil de la el sangerez) si multe contractii. Astea mai pot fi controlate cat de cat, insa de hemoragiile din praevia imi era groaza efectiv.

Si...soc. Dr mi-a zis ca e fetita si sa ma gandesc la nume, cica e f sigur.
Daca la morfologia de 22 s ii creste cumva ceva, ii dau peste nas cu cea de azi .

Pt. mine oricum nu conta ce este, ma bucur ca e bine, daca e fetita e f bine, echilibram balanta in familie (in afara de Iulia nu mai are nimeni nicio fetita).

Acum astept rezultatul analizelor de sange, abia acum le-am facut, ma mai vad inca o data cu ginecologul sa vedem cum continuam tratamentul si in februarie fac morfologia. Sper sa treaca sarbatorile cu bine si sa ma pot bucura de familia mea.

Va pup, aveti grija de voi, incerc sa mai intru.

Diana, 12+ cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

la filantropia este cineva?

Buna,
eu sunt la filantropia la dr. ediz.

10+

Mergi la inceput

ce bine cand auzim vesti bune

_
+5 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Dianami felicitari!Sa dea Dumnezeu sa fie la toate mamicile bine. Eu mai am o gramada pana ma duc sa vad care-itreaba. Si, acum m-au luat toate ssperieturile cu sarcina asta, cu morfofetale etc. Nu o sa fiu linistita deloc pana nu-l vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

diana felicitari.ma bucur ca ai venit cu vesti bune si chiar asteptam momentul in care sa venim sa ne laudam fiecare cu ce are::))tu ai fost prima care ai aflat.
eu la primul nu aveam emotii sa vad ce va fi ptr ca ,chiar imi era indiferent ce va fi doar sa pot sa il nasc la termen si sa fie sanatos dar acum am emotii mari si abia astept sa aflu ce e ptr ca mi as dori o fetita

10+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Am si eu o problema, din pacate am racit. Nu vreau sa iau pastile, ma descurc cu ceaiuri, cu lamaie si miere, insa nu suport ca am nasul ft infundat. Are cineva idee ce picaturi/spray nazal ar fi permis in sarcina?

6+

Mergi la inceput