Piersicute de iulie-august 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza, fetelor! A iesit soarele si e un pic mai cald azi, slava Domnului!

Diana -- Doamne ajuta la doctor, sunt sigura ca o sa fie totul bine. Da, acum na, io sper sa nu am complicatii, oricum, eu vin in Romania la 36 de saptamani, deci prematur nu o sa fie, daca e, se va naste aici. Ma gandesc ca daca vorbesc dinainte, daca platesc innplus, ma lasa sa stau cu sotul si cu Jane in spital. Ea nu a dormit niciodata fara mine, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi in sufletul ei, saracuta...

Mya -- imimpare rau ca nu a fost sa fie, bafta multa sa vina alt bebe repede si sa ai o sarcina fara probleme.

Nu mai stiu cine scria de nervi. Eu eram asa la a treia sarcina. Leu paraleu, ma certam cu toata lumea, conduceam ca o descreierata, era jale. Acum vad ca nu sunt asa...

Delia, 9+ si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Buna dimi fetele!!

Mya: multe si multi sa treci repede peste pierderea ta si sa ramai cat mai repede gravi iar.
Eu pe Cristian l-am nascut la 42 sapt, cand si-a dat medicul seama ca lichid putin (asta era luni seara si marti m-a internat).m-a intrebat cum vreau sa facem, el plecamiercuri, mi-a fost foarte frica sa raman fara medic, mi-era ca fiind lichid putin sa nu aiba probleme pustiu si uite asa la 13.03 s-a nascut minunea noastra.a fostgreu cu recuperarea, dar a trebuit sa ma pun repede pe picioare, ca desi stateam in casa cu soacra-mea, ciuciu ajutor, mai mult ma freca la cap cu ideile ei.La mine, fiind cezariana la rece, a venit lapticul greu, fi-miu fomist, alea in maternitate ii dadeau biberon la greu, il gaseam in patut cu biberonu in gurita, ma rugam de ele sa-mi arate cum e cu alaptatu, dar nu-si dadeau cine stie ce interes.era chiar in perioada in care redusesera salariile..Acum vreau sa schimb spitalul, eu am nascut la Giulesti, ca sa pot sa am copilul langa mine , ca la astia iltineau la salon si numai ca nu te rugai de ei sa-ti arate copilul.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Mya imi pare rau, este greu dar dzeu te va ajuta sa treci peste toate.
Eu am reusit sa imi fac programare la medic pe 15, este cam devreme, o sa am doar 5 sapt dar de cateva zile ma cam doare burta si vreau totusi sa ma vada un doctor.La mine cred ca este si cam devreme dupa operatia de cezariana.
Fetele care mai aveti copii acasa, voua ce va spus medicul ii mai puteti ridica in brate?Al meu parca o face intentionat vrea numai in brate.
O zi buna va doresc.

mami de robert 20.10.2010 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

O zi buna sa aveti fetele!Si astazi numai vesti bune pe aici. Eu am o ameteala de nu mai pot. Cred ca ar trebui sa mananc ceva si cum nu prea am pofta.....trebuie sa ma programez si eu la medic cam in doua saptamani. Nu am chef de nimic, adica am o stare de nestare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chmihaela

Eu am reusit sa imi fac programare la medic pe 15, este cam devreme, o sa am doar 5 sapt dar de cateva zile ma cam doare burta si vreau totusi sa ma vada un doctor.La mine cred ca este si cam devreme dupa operatia de cezariana.
Fetele care mai aveti copii acasa, voua ce va spus medicul ii mai puteti ridica in brate?Al meu parca o face intentionat vrea numai in brate.
O zi buna va doresc.

Si al meu parca simte ceva :)).de vreo saptamana se alinta la greu, vrea numai cu mine.eu stiu ca nu prea e voie sa ridicam, dar acum ce sa facem??si mie mi-e cam frica, ca si fi-miu e cam maricel, are peste 12kg si e un alintat si jumatate :).
Medicii spun ca dupa 2 ani de la operatia de ceza se poate ramane gravida iar, ca sa nu existe pericolul ruperii uterului.acum nah, depinde si de cum s-a cicatrizat rana.Acum nu putem decat sa mergem cu DD inainte si sa speram ca ajungem toate la final sa ne tinem puii in brate :)

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Citat:
citat din mesajul lui chmihaela

O zi buna va doresc.

Parerea mea, este ca nu trebuie sa-l mai ridici, macar o perioada , pana se prinde bine. Acum unii spun ca daca e sa fie , va fi...dar, totusi ar trebui sa ne mai ferim si noi. Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Merci fetelor pentru raspuns
Eu incerc sa nu prea il ridic, dar e copil, vrea si el la mami in brate.
Sa vad ce imi spune joi medicul.Eu am incredere ca dzeu ma va ajuta sa duc cu bine sarcina la termen si sa imi tin puiul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Fetita mea are 15 kg,si o ridic intr-una in brate .Nu prea am cum sa evit,ca si ea e o alintata.Pana acuma nu cred ca m-a afectat.Ieri am fost la primul eco,totul e ok,am auzit deja inimioara,a fost surpriza pentru mine,la 5 sapt si 4 zile .Sfatul dr a fost sa am grija de mine,sa mananc sanatos,sa ma odihnesc daca pot,dar sa nu ma consider bolnava.Aaa,si sa ma feresc ca de dracu de virusi.A zis ca perioada asta virusii sunt cel mai mare dusman al bebelui.Trebuie sa fac analizele de rutina,si in 30 ne vedem din nou cu bebele

_

Mamica mandra 5+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

Citat:
citat din mesajul lui ARUBA

Buna fetelor!

Sunt noua pe aici, abia am descoperit forumul. Am UM 20 oct insa DPN variaza de la un site la altul, aprox 30 iul 2011. Nu mi-e ft clar in ce saptamana sunt, a 6-a sau a 7-a. Am fost vineri la eco si am auzit inimioara bebelusului! Poate ma ajutati si pe mine sa imi spuneti cum pot sa imi pun tickerul cu burtica :)

buna!
am calculat si eu pe mai multe site-uri si mie imi iese dpn=26.07.2012 dar nu te nelinisti ca aceasta data este orientativa, ai sa vezi ca la eco , aceasta sa varieze pe parcursul sarcinii in functie cat de bine asimileaza si creste bebele!
incerc sa-ti explic si pasii cu semnatura, deci:
1. in partea stg sub avatar este un meniu cu optiunile:Profil personal, Mesajele mele.......2. dai clic pe Profil personal, si se deschide un meniu pe fundal albastru si selectezi de acolo optiunea:Editeaza profil
3. o sa trebuiasca sa scrii din nou parola ca sa poti trece mai departe, dupa acest pas se deschide profilul tau pe acre il poti personaliza
4. intri la Optiuni( dai click pe +) si de acolo mergi la rubrica Semnatura
5. ca sa iti apara trebuie sa scrii cuvantul gravi intre paranteze patrate, dupa asta poti adauga nr de sapt ( nr de sapt trebuie sa le modifici tu saptamanal deoarece nu se face automat aceasta modificare) iar daca vrei sa apara trebuie sa scrii cuvantul gravired , tot intre paranteze patrate!
6. dupa aceasta dai salveaza modificari si te reintorci la Mesajele mele( optiune care o gasesti mereu in partea stg sus sub avatar) si revii la forum
sper ca iti este de folos toata aceasta explicatie super lunga, daca ai nelamurri poti sa imi spui
sarcina usoara si al termen si un bebe sanatos

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Multumesc mult pt info!
La mine DPN e intarziata fata de standard pt ca am o menstruatie total neregulata, cam la 34-38 zile, si de-aia cred ca conceptia a fost mai tarziu, ceea ce ma decaleaza cu aproape o saptamana fata de cele care au ciclu regulat.
Dar nu mai conteaza, important e ca s-a intamplat minunea in a doua luna de cand incercam!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

mya imi pare rau.iti doresc succes pe viitor.

offf cu ridicatul in brate si la mine e chin.baietelul meu in fiecare zi se roaga de mine sa il iau in brate si chiar si plange de mi se rupe inima.dar chiar nu pot sa il iau ca are 20 de kg si nu am voie sa ridic nimic.dar nu ii spun ca nu pot sa il iau in brate din cauza lu bebe ca ar prinde ciuda ca si asa el zice ca nu vrea.si ieri ii ziceam ca nu pot sa il mai iau in brate ca acum e baietel mare si baietii mari nu se mai iau in brate.si el asa cu o fata de imi venea sa plang a spus:dar mami nu sunt asa de mare ca am numai 4 ani jumate.
Diana-tinem pumnii sa vi cu vesti bune.

10+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput