Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 5
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Inca una si ma duc: Cand iubesti adevarat, cu pasiune, esti convins ca va fi vesnic. Iti doresti iubirea atat de mult incat te visezi peste timp alaturi de el. Cand nu poti promite si nici visa asa ceva inseamna ca iubirea este o simpla pasiune erotica. De aici si impotrivirea ta de a primi dragostea lui... for ever Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Pai il vad pe viitor , dar eu nu-s cu forever asta.
Tot din cauza educatiei primite nu cred in institutia casatoriei !
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dahriana
Sa stii ca te-as crede ca-i film indian daca nu as vedea mesajele ei disperate la el pe telefon , care confirma ce spune el si discutiile care au fost intre noi . Mesajele sunt raspunsul ei la ce i-a spus el ..asa ca nu stiu cum as putea crede ca-i totul perfect acasa si eu sunt aia prostita , cand citesc altceva. Sau stai : O fi un nr de tel fals ! Tot al lui si isi trimite mesaje singur , doar sa le vad eu ! Iar sotia care il suna disperata , o fi o prietena de-a lui convinsa sa joace rolul sotiei , ca sa ma poata prosti pe mine. Daca as ajunge sa cred ce ziceti voi , m-as teme de schizofrenie . Nici el nu s-ar putea gandi ca ar exista varianta asta . Poate se face regizor daca e asa bun. Imi vine sa si rad..cat de , departe merge mintea oamenilor . Cand situatia e f simpla ! Nu se mai inteleg , certuri reale , situatie pe duca si gata. Mai bine cititi topicurile sotiilor inselate, care au scris pe aici cum se comporta sotii cu ele , cum pleaca la amanta , cum nu-i mai pasa etc etcc. Ce-i asa ireal ?! "Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ." ...Dahri... |
ce induiosatorrrrrrrrrr si ce "om de calitateeeee", vaiiiiii, si tu, esti "extraordinara"....il mangai si pe crestet nu??? si-i zici "bietul de tine, ce viata plina de ghinion"....ntz ntz....mi-e sila ca mai esti si mandra de tine ca citesti sms, etc.... si mai si crezi ca esti "cineva" de-ti arata el acele sms-uri
aaaa, nuuuuu, totul e real.....tot, absolut tot, tu insaaaaaa, esti ireala si de domeniul fantasticului, dar nu te umfla in pene ca nu e bun. tu inca nu procesezi ca esti "haina de ploaie"....dar nu vesnic ploua. succesuri, fata....ai sa ai nevoie dupa ce ai sa procesezi absolut toata situatia.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramiris
Pai in afara de credulitatea si naivitatea ta ...foarte putine lucruri. |
E mai simplu sa zici ca-s eu naiva , decat ca situatia chiar e reala .
E mai bine sa refuzi sa crezi ceva si sa consideri ca io-s aia prostita ..cand de fapt..
Dar oricum , aveti cuvantul meu ca o sa scriu si finalul povestii de dragoste , indiferent care va fi ala.
emanouela spune:
citat din mesajul lui eumada Emo io te stiu si zau ca e totusi greu sa detecteze Dahri umorul..care e de altfel foarte finut. Dincolo de ce ai spus tu serios,zic si io si mai serios....bagaju` la usa si dispari la fufa ta.Punct.De ce sa plece ea cu copilul?Sa plece el la mareaaaa iubire si gata.Si sa se intoarca cand o zbura porcul...ca are un copil...ce daca,nu-i asa?Si ca acel copil sufera din cauza ca,in loc sa aiba parte de parinti care se iubesc are parte de un tata c...r...si o mama care sufera...zau asa mai fetelor... Dahri bravo.Felicitari sincere.....cum indrazneste cineva sa se puna in calea unei 'caluteli"?Mai ales sotia si copilul.....jos cu ei....traiasca"caluteala"... Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC..... |
aaaa, nici nu ma astept sa detecteze, nici nu astept sa priceapa macar...
de sotie chiar nu-mi permit sa zic nimic, nu ca as avea ce zice....si nici ce-as face eu in locul ei.
dar vezi....ea si-a facut temele, Dhariana, a citit si topicele cu sotii inselate (e, de aci poate trage si concluzia ca nu e deosebita, speciala, etc)
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Elle_seb spune:
Pai si tu nici usturoi n-ai maincat, nici gura nu-ti miroase, nu? Esti la fel de vinovata ca si el, pentru tavaleala lui in afara caminului conjugal, nu crezi? Ce cauti tu in casa omului si in familia lui? Tu ai auzit de "ce Dumnezeu leaga, omul sa nu dezlege"?
Tu te gandesti vreo secunda cat rau faci unui copil? Si mai esti si ipocrita sa mimezi parerile de rau cand auzi ca acel copil a plans, SI DIN CAUZA TA.
Si tu crezi ca vei scapa nepedepsita pentru tot raul pe care-l faci unui copil caruia-i furi cu nesimtire dreptul la o viata alaturi de mama si de tata?
Asculta aici la baba: tot raul pe care-l faci se va intoarce la un moment dat impotriva ta, garantat. Sa nu uiti asta niciodata.
Cunosc o pipitza identica cu tine in gandire si-n fapte, vrei sa-ti povestesc despre ea? A despartit 2 oameni care aveau la vremea aia un copil de nici un an, a trait o vreme cu el, in timpul ala s-a mai calutzit si cu altii in patul comun, iubitul a aflat, dar prea tarziu, raul a fost deja facut, si treaba incurcata in asa hal, ca el a ramas si fara nevasta, si fara copil, si fara amanta. Ea, fix aceiasi mentalitate si acelasi stil ca si tine: vulgara, se dadea la toti masculii care-i treceau prin fata ochilor, in special la cei luati, in special la iubitii prietenelor ei. Cu o permanenta nevoie sa confirmare a "valorii ei", permanent dispusa sa-si desfaca picioarele, ea ii facea cica pe degete pe toti. Ei, si asa cum este oranduiala lumii, fiecare nas isi are nasul lui. Viata a adus-o intro relatie cu un baiat care, fara sa stie si fara sa vrea, i-a rzbunat pe toti. Ea s-a indragostit nebuneste de el, poate pentru prima data in viata ei, iar el a transformat-o intr-o carpa de sters pe jos. Si-a batut joc de ea in asa hal, de a adus-o in pragul sinuciderii.
Si vazand-o in halul ala, mi-au trecutprin cap toate nemerniciile pe care fata asta de vasta ta, le-a facut... si mi-am zis: Clar, Dumnezeu nu doarme niciodata".
Ai mare grija la ceea ce faci, pentru ca totul se va intoarce la un moment dat, si de pe val vei ajunge sub el.
_
Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau
Mickyyy spune:
citat din mesajul lui Dahriana ..asa ca nu stiu cum as putea crede ca-i totul perfect acasa si eu sunt aia prostita , cand citesc altceva. Imi vine sa si rad..cat de , departe merge mintea oamenilor . Cand situatia e f simpla ! Nu se mai inteleg , certuri reale , situatie pe duca si gata. |
E clar ca au probleme, ca daca totul era roz in viata lor, el nu era acum cu tine. Insa tu nu ai de unde stii cat din problemele alea sunt din vina lui, cat din vina ei, cat de grave sunt, daca mai exista sau nu sentimente, cat sunt de puternice, etc. Noi incercam sa-ti spunem ca ai doar varianta lui! Care sincer, il pune pe el ca om, nu ca amant, intr-o postura foarte proasta, desi pe tine a reusit sa te impresioneze.
Poate ca ai reusit sa-i sucesti mintile, si poate ca in momentul asta el chiar crede lucrurile pe care ti le spune tie. Sau poate chiar sunt reale (desi nu cred nici sa ma pici cu ceara ca domnu fuse ingeras si nevasta dracusor, si doar din vina ei se strica totul), e irelevant.
Am mai spus-o si o repet, daca tu ramai in acelasi stadiu de superficialitate si miserupism, chiar sa fie domnu indragostit pana peste urechi de tine, tot nu va iesi nimic din asta, pentru ca dupa ce va trece luna de miere (pardon, de caluteala) si va ajunge s-o cunoasca pe cea din spatele mastii de femeie puternica, sunt sanse mari ca el sa se trezeasca si sa-si dea seama ca a alergat dupa o himera. Sau sunt sanse sa nu o faca niciodata (ca nu mi-a creat impresia de om cu prea multa coloana vertebrala), caz in care veti trai amandoi fericiti si superficiali pana la adanci batraneti!!
Fa ordine in viata ta mai intai. Mergi la psiholog daca crezi ca ajuta, vorbeste pe forum, cere sfaturi (dar deschidet-ti sufletul, nu mai sari la gatul celorlalti), si vei vedea ca poti gasi sprijin. Totul e sa vrei si sa fi pregatita sa accepti si critica, nu doar laudele. Acum nu ti-l va oferi nimeni, sau prea putini, tocmai din cauza atitudinii tale.
cleo78 spune:
Dahriana, tu ai fost educata dupa alte repere etice si morale decat mine.
Iti multumesc ca ti-ai expus viata aici - este o lectie pt noi. Fata asta a unei femei nu o vazusem, dar am invatat ceva. Sa fac tot posibilul sa fiu fericita - un parinte nefericit poate induce copilului si celor din jur niste repere strambe in viata.
Si eu iti recomand sa incepi psihoterapie - te vor ajuta sa te intelegi si sa iti trasezi liniile, si sa incerci sa descoperi ce te face fericita. Din nebuloasa din viata ta, si relatiile anterioare, nu vad decat auto-distrugere - nu doresc asta la nicio femeie.
ramiris spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dahriana
E mai simplu sa zici ca-s eu naiva , decat ca situatia chiar e reala . E mai bine sa refuzi sa crezi ceva si sa consideri ca io-s aia prostita ..cand de fapt.. Dar oricum , aveti cuvantul meu ca o sa scriu si finalul povestii de dragoste , indiferent care va fi ala. ...Dahri... |
Pai n-am zis nicaieri ca nu cred ca e reala situatia. Este o poveste atat de comuna incat n-are de ce sa ma mire ca a mai aparut una.
Si naivitatea amantelor si credulitatea lor sunt un numitor comun al acestor povesti, ale tale sunt doar ceva mai exacerbate, atat.
De ce crezi ca pare atat de neobisnuit ca un sot neglijat de sotie (sexual si nu numai) din momentul aparitiei copilului sa caute ce-i lipsese momentan acasa in alta parte. Povestile pe care l vinde le sunt atat de comune ca nu-mi dau seama ce are atat de special daca nici macar n-a gasi altceva decat aia cu victimizarea, relatia care nu mai mergea demult, etc...
Mizeria cu aratatul sms-urilor (reale sau nu, nu e treaba mea sa-mi dau cu parerea) insa arata cat de josnic e. Sms-urile sunt intre el si sotie, e ultimul om daca ti le arata iar tu nu esti mai breaza daca te cobori sa le citesti.
Ai grija si vezi ce-i scrii pe email/sms ca nu se stie cine citeste maine.
Astept finalul povestii, parerea mea e ca o sa dureze mult timp pana cand o sa gaseasca amorezul tau momentul potrivit sa plece de-acasa, sa divorteze, etc.
Pentru mine nu esti decat o alta naiva care-si doreste sa se simta iubita si pe care a pacalit-o un neica nimeni fara caracter.
M-as bucura sa aflu ca a mai fost si-o pisica mancata de soarece dar m-ar mira nespus. Am trait ceva mai multi ani decat tine si din pacate tot ce-am vazut in anii astia imi spune ca sunt slabe sansele ca finalul sa fie altul decat cel clasic.
Dahriana spune:
citat din mesajul lui Elle_seb Pai si tu nici usturoi n-ai maincat, nici gura nu-ti miroase, nu? Esti la fel de vinovata ca si el, pentru tavaleala lui in afara caminului conjugal, nu crezi? Ce cauti tu in casa omului si in familia lui? Tu ai auzit de "ce Dumnezeu leaga, omul sa nu dezlege"? Tu te gandesti vreo secunda cat rau faci unui copil? Si mai esti si ipocrita sa mimezi parerile de rau cand auzi ca acel copil a plans, SI DIN CAUZA TA. Si tu crezi ca vei scapa nepedepsita pentru tot raul pe care-l faci unui copil caruia-i furi cu nesimtire dreptul la o viata alaturi de mama si de tata? Asculta aici la baba: tot raul pe care-l faci se va intoarce la un moment dat impotriva ta, garantat. Sa nu uiti asta niciodata. Cunosc o pipitza identica cu tine in gandire si-n fapte, vrei sa-ti povestesc despre ea? A despartit 2 oameni care aveau la vremea aia un copil de nici un an, a trait o vreme cu el, in timpul ala s-a mai calutzit si cu altii in patul comun, iubitul a aflat, dar prea tarziu, raul a fost deja facut, si treaba incurcata in asa hal, ca el a ramas si fara nevasta, si fara copil, si fara amanta. Ea, fix aceiasi mentalitate si acelasi stil ca si tine: vulgara, se dadea la toti masculii care-i treceau prin fata ochilor, in special la cei luati, in special la iubitii prietenelor ei. Cu o permanenta nevoie sa confirmare a "valorii ei", permanent dispusa sa-si desfaca picioarele, ea ii facea cica pe degete pe toti. Ei, si asa cum este oranduiala lumii, fiecare nas isi are nasul lui. Viata a adus-o intro relatie cu un baiat care, fara sa stie si fara sa vrea, i-a rzbunat pe toti. Ea s-a indragostit nebuneste de el, poate pentru prima data in viata ei, iar el a transformat-o intr-o carpa de sters pe jos. Si-a batut joc de ea in asa hal, de a adus-o in pragul sinuciderii. Si vazand-o in halul ala, mi-au trecutprin cap toate nemerniciile pe care fata asta de vasta ta, le-a facut... si mi-am zis: Clar, Dumnezeu nu doarme niciodata". Ai mare grija la ceea ce faci, pentru ca totul se va intoarce la un moment dat, si de pe val vei ajunge sub el. _ Un sistem imunitar puternic pentru copilul tau |
Eu nu stiu cum iti permiti sa-mi faci caracterizari cu o anume femeie , fara sa ma cunosti personal .
Femeia de care vorbesti a facut un mod de viata din a lua barbatul altora , la mine el e singura persoana luata in viata careia am aparut si am ramas .
Si mi-a fost f greu sa ma hotarasc daca sa merg mai departe sau sa ma opresc .
Daca relatia lor era una fericita si eu as fi fost doar pt o noapte , cu siguranta nu as fi intervenit.
Si daca era asa , el ar fi racit relatiile si l-ar fi durut in cot daca ma pierde . Ar fi tinut neaparat sa nu-si piarda sotia !
Ceea ce se vede clar din tot , ca nu-i mai pasa.
Probleme aveau inaine sa apar eu , cu siguranta . Ca nu faci dintr-o situatie fericita una tragica in cateva luni .
Eu stiu exact ce i-a lipsit toata viata alaturi de ea si fix aia a gasit in mine . Ce nu a avut niciodata cu ea.
Si unul din amanunte este comunicarea !
Sunt convinsa ca , daca ar fi comunicat cu el si ar fi fost altfel , nu ar fi ajuns aici si nu ar fi ajuns sa o insele.
De aia spun : Nu e doar vina ei , dar nici doar vina lui .
Amandoi au gresit in egala masura . Si daca nu se mai poate repara , daca el nu o mai iubeste si daca e atata stres in familia asta si un copil incepe sa sufere , de ce sa continue ?
Pt copil ??? Cred ca situatia e decisa de fapt de mult , relatia e rasuflata si terminata si nu vad un final favorabil pt ei .
Eu nu-s amanta de meserie . Nu mi-am propus initial sa-l fac amant sau viitorul meu sot , dar faptul ca sentimentele cresteau intre noi si faptul ca vorbim atat de sincer si deschis si nu ne plictisim unul de altul si suntem exact la fel , acelasi caraccter , aceleasi hobby`uri , meserie si idealuri , ne-a apropiat f mult .
Si nu stiu ce ar putea sa ne desparta.
Si puteti sa ma acuzati cat vreti ! Acuzati-ma ca iubesc prima data in viata asa cum mi-am dorit dintotdeauna ! Ca nu-mi pasa !
diana_jors spune:
Hai sa-mi recunosc si eu naivitatea: eu am fost oarecum in situatia sotiei, dar nu eram casatoriti... eram de mult impreuna, dar uite ca el intre timp s-a indragostit de alta mai mult decat de mine. Evident, las, n-a avut curajul sa imi spuna direct. Mai spunea el subtil una-alta in speranta ca ma prind singura. Eu de la un moment dat m-am prins, dar cred ca am refuzat sa accept starea de fapt. Pana s-a ajuns la situatia sa ne intalnim toti 3 pe nepusa masa si am acceptat situatia fortat m-am retras elegant, fara sa il "dau de gol". Mi-am dat seama ca de fapt, in adancul sufletului meu stiam. Ce n-am putut sa inteleg este cum nu s-a dat seama cealalta, dar chiar deloc, despre ce a fost vorba de fapt. Am suferit o vreme, apoi mi-am cunoscut sotul ei au ramas impreuna, au si un copil, probabil sunt la fel de fericiti ca si noi Mi-am dat seama ulterior ca nici daca ar fi hotarat sa ramana cu mine, n-as mai fi putut avea incredere in el niciodata.
Acum, ce deduc eu din toata povestea asta (adevarata sau nu, cum o fi ea, iau ca atare faptele expuse de tine; cred totusi, prin prisma experientei mele, ca naivitatea exista ):
1. Niciunul dintre cei 3 adulti implicati nu aveti demnitate. Fiecare e cu situatia lui, cu punctul lui de vedere, cu adevarul vazut de el, si fiecare e fara coloana vertebrala. Tu - stii foarte, bine, n-ai nevoie sa iti explice altcineva; el - stii si asta foarte bine, nu-i nevoie de explicatii; sotia - ca ar trebui sa accepte faptul ca dragoste cu sila nu se poate.
2. Vina nu e niciodata 100% a unei persoane. Dar ce procent revine fiecare persoane chiar nu are importanta. Importanta are situatia de fata, si ce vrea fiecare de la ea.
3. Ar trebui sa va hotarati fiecare dintre voi 3, independent unul de celalalt, ce vreti. Abia apoi sa vedeti ce se intersecteaza, si sa stabiliti un plan de actiune. Nici macar ce vrei tu nu e clar: adica vrei sa divorteze, vrei sa te simti bine cu el, dar nu vrei sa-i oferi garantii. Well, atunci ramai prinsa intr-un cerc vicios, ca inteleg ca fara garantiile tale nici el nu divorteaza probabil asta e drama generica a amantei, n-am idee...
4. Daca tin eu bine minte, "imposibil" ai mai zis si cand a venit vorba, in topicurile anterioare, de faptul ca te vei cupla/caluti cu el. Acum "imposibil" e sa ajungi vreodata sa il vezi cu alti ochi... eu ti-as zice doar atat la "imposibil"-ul asta al tau: e... imposibil!
5. Ar trebui sa faceti cumva sa va gasiti toti un minim de echilibru, altfel se va alege praful de biata fetita...
6. Acum ar trebui sa mergi la tatal tau, sa il imbratisezi, sa iti ceri scuze pentru faptul ca l-ai blamat atata vreme, pentru ca bietul om nu a facut altceva decat sa isi urmeze calea spre fericire fara sa ii pese de ce ramane in urma - exact ceea ce faci si tu.