Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Oh, nici nu m-am gandit la casatorie
O iubire poate exista cu casatorie sau fara.

De ce sa scrii finalul povestii de dragoste?
Vrei sa aiba un final?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Asta cu aratatul mesajelor e cea mai tare.
Daca ar fi avut un dram de bun simt ti-ar fi aratat maxim un mesaj ( desi nu se face nici macar asa ceva) dupa care ar fi pastrat totul pentru el. E o badaranie ceea ce face. Daca el spune ca a iubit-o isi bate singur jc acum de sentimentele pe care le-a investit barfind-o atat de mult cu tine. Nu se deosebeste cu nimic de o precupeata din piata.

Nu, el nu a vrut nimic fizic de la tine. Cum ai spus, era speriat saracul?????? Deci cand si-a facut bagajul sa mearga cu tine la munte ati inchiriat doua camere separate pentru ca el chiar nu se astepta la asta? Exact ce credea ca o sa faceti? Daca-mi mai spui ca eventual a adus si tabla de Piticot sau Nu te supara Frate ca sa demonstrezi cum vroia el saracul sa petreceti timpul in mod constructiv eu una chiar o sa aplaud in fata calculatorului.

Insa ai dreptate, imi schimb parerea despre el. Nu-l mai consider papagal. E genul de barbat care te-a facut in ultimul hal. Deci te-a avut cum a avut el chef, te-a postit si acum tu te simti mandra ca tu ai initiat totul? Hai, jura-te ca el a stat in tot timpul asta si doar tu ai fost calareata sefa.
Scumpi, daca-i ajungea o imbratisare isi tinea armasarul in pantaloni. Dar dupa cum s-a prezentat la cursa de obstacole eu zic ca are ceva antrenament.

PS. si lasa-ma te rog sa ghicesc. nu cumva nici fizic nu s-a simtit cu nimeni cum s-a simtit cu tine?????????

+31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

diana....poi cred ca marea majoritate vb din experienta, nu sa ne aflam in treaba....dar ea, batman, batman....e, atunci sa-si franga gatul. ideea e ca e prea multa mocirla, pe bune, e jossnic, mult sub demnitatea de om si femeie. sa iesi asa in public si sa terfelesti persoane care nu ti-au facut nimic si care nici macar nu e de fata, respectiv sotia, doar in baza spuselor aluia...heeeelllllooooooo, nitica decenta.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Elle_seb io`s baba.....asa ca stai la rand...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana_jors

Hai sa-mi recunosc si eu naivitatea: eu am fost oarecum in situatia sotiei, dar nu eram casatoriti... eram de mult impreuna, dar uite ca el intre timp s-a indragostit de alta mai mult decat de mine. Evident, las, n-a avut curajul sa imi spuna direct. Mai spunea el subtil una-alta in speranta ca ma prind singura. Eu de la un moment dat m-am prins, dar cred ca am refuzat sa accept starea de fapt. Pana s-a ajuns la situatia sa ne intalnim toti 3 pe nepusa masa si am acceptat situatia fortat m-am retras elegant, fara sa il "dau de gol". Mi-am dat seama ca de fapt, in adancul sufletului meu stiam. Ce n-am putut sa inteleg este cum nu s-a dat seama cealalta, dar chiar deloc, despre ce a fost vorba de fapt. Am suferit o vreme, apoi mi-am cunoscut sotul ei au ramas impreuna, au si un copil, probabil sunt la fel de fericiti ca si noi Mi-am dat seama ulterior ca nici daca ar fi hotarat sa ramana cu mine, n-as mai fi putut avea incredere in el niciodata.

Acum, ce deduc eu din toata povestea asta (adevarata sau nu, cum o fi ea, iau ca atare faptele expuse de tine; cred totusi, prin prisma experientei mele, ca naivitatea exista ):

1. Niciunul dintre cei 3 adulti implicati nu aveti demnitate. Fiecare e cu situatia lui, cu punctul lui de vedere, cu adevarul vazut de el, si fiecare e fara coloana vertebrala. Tu - stii foarte, bine, n-ai nevoie sa iti explice altcineva; el - stii si asta foarte bine, nu-i nevoie de explicatii; sotia - ca ar trebui sa accepte faptul ca dragoste cu sila nu se poate.

2. Vina nu e niciodata 100% a unei persoane. Dar ce procent revine fiecare persoane chiar nu are importanta. Importanta are situatia de fata, si ce vrea fiecare de la ea.

3. Ar trebui sa va hotarati fiecare dintre voi 3, independent unul de celalalt, ce vreti. Abia apoi sa vedeti ce se intersecteaza, si sa stabiliti un plan de actiune. Nici macar ce vrei tu nu e clar: adica vrei sa divorteze, vrei sa te simti bine cu el, dar nu vrei sa-i oferi garantii. Well, atunci ramai prinsa intr-un cerc vicios, ca inteleg ca fara garantiile tale nici el nu divorteaza probabil asta e drama generica a amantei, n-am idee...

4. Daca tin eu bine minte, "imposibil" ai mai zis si cand a venit vorba, in topicurile anterioare, de faptul ca te vei cupla/caluti cu el. Acum "imposibil" e sa ajungi vreodata sa il vezi cu alti ochi... eu ti-as zice doar atat la "imposibil"-ul asta al tau: e... imposibil!

5. Ar trebui sa faceti cumva sa va gasiti toti un minim de echilibru, altfel se va alege praful de biata fetita...

6. Acum ar trebui sa mergi la tatal tau, sa il imbratisezi, sa iti ceri scuze pentru faptul ca l-ai blamat atata vreme, pentru ca bietul om nu a facut altceva decat sa isi urmeze calea spre fericire fara sa ii pese de ce ramane in urma - exact ceea ce faci si tu.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

La tot ce ai scris o sa comentez doar ultimul paragraf !

M-as duce sa-mi imbratisez tatal si sa-i spun ca imi pare rau ca l-am blamat , dacca el in cei 24 de ani ar fi venit la mine si cu mana in buzunare macar , fara nici o bomboana , sa ma vada.
Si daca cele 3 intalniri nu ar fi fost :

una la judecatorie cand am renuntat la numele lui si l-am luat pe al tatalui vitreg . La care minunatul meu tata a avut doar replica : "Da sunt de acord sa renunte la numele meu . Daca ar fi fost baiat ..nu . Dar asa.. "

A doua intalnire intamplator pe strada . Cand nici macar nu m-a privit . Vorbea cu mama iar eu eram omul invizibil .

Iar a 3`a cand a venit cu fratele meu , copilul amantei acu sotii a lui , ca sa-l cunosc. Si atunci eu l-am ignorat total .

Daca tatal meu renunta sa fie sot , dar continua sa fie tata , l-as fi apreciat enorm si niciodata nu l-as fi blamat.

Dar el o data cu mama , si-a abandonat copilul pe care 24 de ani nu l-a cautat si nici acum nu o face , doar se lauda la cunoscuti ca mai are o fata , care s-a realizat si e mare medic .
Acum si-a amintit si el ca are un copil. ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Oh, nici nu m-am gandit la casatorie
O iubire poate exista cu casatorie sau fara.

De ce sa scrii finalul povestii de dragoste?
Vrei sa aiba un final?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Finalul insemnand divortul sau nedivortul lor .
Aici ma refeream la final !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Daca ar fi avut un dram de bun simt ti-ar fi aratat maxim un mesaj ( desi nu se face nici macar asa ceva) dupa care ar fi pastrat totul pentru el. E o badaranie ceea ce face. Daca el spune ca a iubit-o isi bate singur jc acum de sentimentele pe care le-a investit barfind-o atat de mult cu tine. Nu se deosebeste cu nimic de o precupeata din piata.

Nu, el nu a vrut nimic fizic de la tine. Cum ai spus, era speriat saracul?????? Deci cand si-a facut bagajul sa mearga cu tine la munte ati inchiriat doua camere separate pentru ca el chiar nu se astepta la asta? Exact ce credea ca o sa faceti? Daca-mi mai spui ca eventual a adus si tabla de Piticot sau Nu te supara Frate ca sa demonstrezi cum vroia el saracul sa petreceti timpul in mod constructiv eu una chiar o sa aplaud in fata calculatorului.

Insa ai dreptate, imi schimb parerea despre el. Nu-l mai consider papagal. E genul de barbat care te-a facut in ultimul hal. Deci te-a avut cum a avut el chef, te-a postit si acum tu te simti mandra ca tu ai initiat totul? Hai, jura-te ca el a stat in tot timpul asta si doar tu ai fost calareata sefa.
Scumpi, daca-i ajungea o imbratisare isi tinea armasarul in pantaloni. Dar dupa cum s-a prezentat la cursa de obstacole eu zic ca are ceva antrenament.

PS. si lasa-ma te rog sa ghicesc. nu cumva nici fizic nu s-a simtit cu nimeni cum s-a simtit cu tine?????????

+31

si nu doar fizic....o "iubeste" ca nebunul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Dahriana.....o intrebare ma framanta....cum poate un barbat sa isi calce pe orgoliu sa ramana langa o femeie care l-a inselat de 3 ori?
Ce crezi ca l-a retinut langa ea dupa ce a aflat?
Scuze, daca ai mai raspuns la intrebare.

In rest...no comment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cu cati ani e mai mare decat tine?

vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

+31

si nu doar fizic....o "iubeste" ca nebunul

Daca pt voi totul se rezuma la sex si daca persoana potrivita o calculati in orele de sex traite impreuna...atunci imi vine rau !

Important e ca noi stim mai bine ce este intre noi si ca atractia nu-i singura care ne leaga .

Voi nu sunteti in situatia noastra si nu are rost sa vorbim de baliverne sau sinceritatea lui .

Mi se pare urat sa vorbesti despre o persoana pe care nu o cunosti deloc , in halul asta.
Nici de sotia lui nu am vorbit urat si nu ii spun nimic urat de ea , pt ca nu o cunosc personal si nu stiu ce-i in mintea ei.

In viata asta nu totul se rezuma la sex si nu toti oamenii care ies dintr-o casatorie o fac din vina unei scorpii sau pt ca au parte de mai mult sex decat acasa.

Iar parte cu : vai saracul nu-i mai ofere sotia sex si de aia si-a luat amanta nu stiu cat e de reala cand in unul din mesaje ea ii scria ca nu s-a mai atins de 2 luni de ea ca nu o mai iubeste etc.

Nu mai sperati ca eu sunt aia prostita ca nu prea e asa

Mergi la inceput