Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)
Raspunsuri - Pagina 7
diana_jors spune:
Uf. La ultimul punct vroiam sa iti arat ca nu e frumos sa calci peste cadavre in numele "fericirii tale". Poate tatal tau nu era fericit langa tine, si a ales sa stea departe de tine ca sa fie fericit. E ok asa? Poate, dupa ce te vei maturizeza cat de cat, vei afla si tu ca fericirea sta doar in propria persoana si e o chestiune de alegere proprie. Eu sunt fericita acum cu familia mea, dar am fost fericita si cand n-am avut familie. Si vreau mai multi copii, dar acum sunt fericita si cu unul singur, si la fel de fericita voi fi si cu 2, 3 sau cati or fi sa fie. Samd.
Dahriana, pacat ca dai replici doar la ce iti convine sa combati ia raspune tu frumusel si la celelalte puncte ale mele
Dahriana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Cu cati ani e mai mare decat tine? Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
7 ani .
ramiris spune:
citat din mesajul lui Dahriana Si puteti sa ma acuzati cat vreti ! Acuzati-ma ca iubesc prima data in viata asa cum mi-am dorit dintotdeauna ! Ca nu-mi pasa ! ...Dahri... |
Pai daca nu-ti pasa si traiesti ceva atat de special de ce Dzeu mai pierzi vremea pe aici?!?!
E clar de peste 30 pagini ca n-o sa vina nimeni sa te felicite sau sa te incurajeze. Cei care ti-au scris aici au incercat sa-ti explice si de ce nu te incurajeaza ca sa te ajute sa privesti lucrurile si din alta perspectiva dar se pare ca e inca prea devreme sa vrei sa vezi si altceva decat 'lumina orbitoare a marii iubiri'.
Nu moare nimeni de ciuda sau de invidie, nu-ti suntem toate rivale (doar sotia iti e si e dezavantajata pentru ca tu stii ca ai o rivala si ea nu stie asta). Suntem femei, suntem ceva mai rationale decat tine si mult mai putin credule, atat.
Relatia ta minunata e bazata pe mizerie, inselaciune, josnicie, minciuni si fatarnicie. E imposibil ca astea sa nu razbata mai devreme sau mai tarziu prin poleiala subtirica pe care tu o crezi fundatie solida.
Dar nu te poate nimeni obliga sa vezi ce alegi sa ignori. Poate la un moment dat cand o sa poti fi ceva mai obiectiva decat acum o sa le recitesti si osa realizezi ca nu era vorba de tine impotriva tuturor sau de toata lumea impotriva marii tale iubiri.
Matzaila_81 spune:
Eu ! Eu! Eu !
Diafragma e raspunsul corect?????
Nu de alta dar daca sotia are copil cu el, tu nu pari ingrijorata sa fi ramas si a gasit in tine ceva ce nu a gasit in ea asta e singurul raspuns logic.
Am ghicit ???????
Uf, acum am realizat, putea sa fie si inelul cervical.
+31
Dahriana spune:
citat din mesajul lui raresionut Dahriana.....o intrebare ma framanta....cum poate un barbat sa isi calce pe orgoliu sa ramana langa o femeie care l-a inselat de 3 ori? Ce crezi ca l-a retinut langa ea dupa ce a aflat? Scuze, daca ai mai raspuns la intrebare. In rest...no comment. Rares (26.04.2005) si Alexandra ( 28.04.2011) |
"Am iubit-o , am tinut la ea , aveam ani impreuna si credeam ca nu o sa se mai intample , dar ei tot timpul i-a placut sa flirteze , sa fie in centrul atentie si intotdeaun spunea ca doar se distreaza ca nu merge mai departe . "
Cam asa a sunat , aproximativ , explicatia lui .
Si nu a spus la nimeni ce a facut ea , nici macar familiei lui , pt ca nu vroia sa o denigreze si inca nu vrea sa o faca pt ca i-ar strica total reputatia .
Dar in cazul in care ea o sa spuna la toti ca el o lasa pt alta , ca asta intentioneaza ea , sa spuna la toti ca el e nemernicul , o sa dea si el cartile pe fata , desi nu-i plac rufele spalate pe la prieteni .
Dahriana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Matzaila_81
Eu ! Eu! Eu ! Diafragma e raspunsul corect????? Nu de alta dar daca sotia are copil cu el, tu nu pari ingrijorata sa fi ramas si a gasit in tine ceva ce nu a gasit in ea asta e singurul raspuns logic. Am ghicit ??????? Uf, acum am realizat, putea sa fie si inelul cervical. +31 |
Un prezervativ acum 2 ani .
Aia a lipsit !
Acum situatia era mult mai usoara pt toata lumea .
emanouela spune:
ia citeste tu topicul, si partea 1 si partea 2 de la inceput si pana in prezent si vezi ce cate ori ai afirmat ceva si dupa ai venit incercand sa anulezi, te-ai contrazis, ai dileme, asti in dubii.....asa ca nu mai vebi aci cu aceasta siguranta falsa si te bate cu pumnul in piept ca tu stii, tu faci, tu dregi....ca nu stii si nici nu faci si nici nu dregi....doar te lasi purtata de val intr-o barca, spre prapastie si nu incerci nici sa dai macar o vasla, ce de, barca stie
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Mickyyy spune:
citat din mesajul lui Dahriana "Am iubit-o , am tinut la ea ,[...] dar ei tot timpul i-a placut sa flirteze , sa fie in centrul atentie si intotdeaun spunea ca doar se distreaza ca nu merge mai departe . " |
Noteaza undeva fraza de mai sus, e pacat sa se piarda.
Daca totul va iesi cum zice el de aici inainte, peste cativa ani exact acelasi lucru il va spunei el alteia, dar de data asta despre tine!!
iris_2009 spune:
De obicei nu prea ma bag in discutie dar......
Totusi care este scopul postarilor tale aici, ca eu tot n-am inteles? Nimeni nu iti poate schimba parerea, ok, ai spus ca nimeni nu te poate convinge de faptul ca il cunosti f bine, ca este sincer cu tine, ca nu ai ce sa iti reprosezi, etc. etc.
Bun, si de ce ai intrat pe forum?
Parerea mea este ca ti s-a dat prea multa apa la moara si modul in care se enerveaza unele memebre ale forumului iti da o satisfactie bolnava. Cand vei avea si tu familia ta, copii, ai sa le intelegi poate, desi ma indoiesc profund ca ai spiritul de sacrificiu necesar unei femei pt. a fi sotie si mama. Felicitari n-aveai cum sa primesti pt. alegerea facuta.
Sincer din ceea ce am citit nu am simtit decat greata, mai ales la faza cu cititul sms-urilor trimise de sotie, care arata ca va meritati unul pe altul si asa cum scriau si celelalte persoane mai sus, ma bucur pt. sotia lui ca scapa de el, chiar daca acum traieste socul vietii ei probabil.
Oricum, te contrazici in fiecare postare a ta, in functie de cum bate vantul si in functie de interesul de moment.
Si daca tot scriu si eu aici iti dau si eu cateva sfaturi total dezinteresate: niciodata sa nu spui niciodata, coboara-ti nasul un pic mai jos ca Doamne fereste nu se stie niciodata ce se poate intampla, un pic de modestie n-ar strica.
Fiecare fapta are si rasplata, sa tii minte asta.
As mai avea multe de comentat dar am sa ma opresc aici. Nu merita. Oricum nu ai intelege puncte de vedere care fac referire la bun simt, demnitate, fidelitate, moralitate, etc.
Si n-ar fi rau sa apelezi la un psiholog care sa te ajute sa te cunosti. Se vede din postari ca esti f instabila in gandire, pareri.
Succese.
Matzaila_81 spune:
"Daca pt voi totul se rezuma la sex si daca persoana potrivita o calculati in orele de sex traite impreuna...atunci imi vine rau ! "
Nu, nu, nu Mai, dar toate le intelegi gresit.
In relatia voastra totul se rezuma la sex. Sau a pomenit cuvantul 'divort' inainte sa fie abuzat de tine???????
Nu, nu ai vorbit-o deloc de rau pe sotia lui. Pai hai sa vedem.
1. l-a inselat de 3 ori
2. copilul se pare ca nu e al lui.
3. e nevrotica si crizata, ca doar vrea sa se sinucida si vrea sa ia pastile
4. egoista ca dupa ce l-a si inselat nu-l lasa sa fie fericit
5. a incercat sa disrtuga casniciile altora ( ai mentionat ca un prieten de-al ei de destrabalare era insurat cu doi copii)
Dar nu, nu ai spus nimic urat despre ea. Ai incercat sa lasi sa se traga concluzii dar altfel ai ridicat-o in slavi pana acum.
Ah, am uitat de 6, singura chestie pozitiva spusa despre ea sau ma rog, despre operatorul ala de telefonie mobila. Ai vazut atatea detalii in atatea sms-uri incat te-as ruga daca se poate sa-mi spui ce plan tarifar are sotia si unde are abonamentul, nu de alta, dar a reusit sa-si poveasteasca juma de viata in mesaje doar pentru tine si evident a punctat lucruri relevante. Ma gandesc ca daca costa atat de mult nu mai statea pe telefon. Un foileton pe sms-uri nu alta.
Deci nu ma uiti,da? Are abonamentul nevastuica cumva?
+31