Povestea de dragoste nu s-a incheiat(2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

BRRRRRRRRRRRRRR...si tu vii triumfatoare si spui ca un copil a plans din cauza ca parintii ei se certau vezi doamne ca el una tanara care face misto pe forumuri de asta?
Esti cuibul unor sentimente monstruoase.....crede-ma gandesti ingrozitor.

Fereasca Dumnezeu.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Nu era triumfatoare, pusese un emoticon din care curgeau rauri de lacrimi. Adica e impresionata profund de raul facut asupra copilului.
Dar evident ca ea n-are nici o legatura, parintii sunt de vina. De fapt numai mama ca tatal nu e chiar sigur ca e tatal fetitei deci n-ar fi chiar asa responsabil.
Mama e o nenorocita, face scandal, ameninta ca se sinucide. Si din cauza ei se sperie si plange copilul
Acum pe bune, daca era o mama buna si o femeie cu scaun la cap nu-i zicea ea frumos sotului "Dragul meu, ma bucur ca a fost cat a fost, acu; ma bucur ca esti tu fericit cu amanta. Ma ajuti te rog sa-mi fac bagajele si sa plec cu fata de-aici ca saii fac loc noii femei din viata ta?"
Asa ar trebui sa reactioneze o (pseudo) sotie demna si o mama model.
Dar acum nu trebuie sa ne miram ca Dahriana ne-a zis deja ca femeia n-are pic de demnitate, altfel s-ar da singura la o parte.

Duplicitatea nesimititului care se duce zi de zi acasa dupa ce se caluteste cu amanta (asta e chiar expresia anului!!!) si care reusise pana acum "sa nu se dea de gol" n-o scarbeste deloc pe amanta. Probabil ca e reconfortant pt ea sa stie ca in timp ce ea scrie ode "iubirii" lor pe net el doarme linistit langa sotie.
Probabil ca in creierul unora faptul ca amantul reuseste "sa-si pacaleasca" sotia ascunzand adulterul e un fel de victorie.
Daca ar incerca sa gandeasca un pic mai departe de-atat ar intelege si cine e invins din start.

Dahriana, reciteste-ti postarile de pe vremea cand erai confidenta si nu mai trebuie sa te contrazica nimeni, ai acolo zeci argumente contra relatiei asteia. Si culmea e tu esti aia care le sustinea cu convingere.
Ai memoria unui pestisor auriu :). Sa stii ca argumentele in general se nasc din niste convingeri si nu se schimba dupa cum bate vantul, exista un nume pentru persoanele ca tine care adapteaza argumentele in asa fel incat sa justifice o anumita situatie dintr-un anumit moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Deiree...idem si eu, doar ca ma mai si umflu. si eu mai poftesc la o gurita de cate ceva, dar indiferent ce si cat beau, gata-s.

bird...eu vad asa, el, tip absolut normal si banal, casatorit cu un copil mic, stim toate ce presupune aparitia unui copil, presupune atentia mamei canalizata in acea directie, el se simte neglijat si apare ea, omul potrivit la locul potrivit...intentia lui, a fost clara de la inceput, doar sa ai ochelari de cal sa nu vezi, a vrut atentie, atentia de care nu mai avea parte acasa....si cum s-o castige? indrugand povesti nemuritoare pe care le cred puicile, ca sa vezi, ca sa nu crezi, c-a facut, c-a dres, etc. ca sa aiba disponibilitate din partea ei, in continuare face scenarii ieftine de film indian pe care ea, le crede. asta in cazul in care e adevarat.....eu insa inclin sa cred ca e fabulatie, ar trebui sa fii prea sa traiesti asa ceva si sa te mai si lauzi cu asta. asta cu trauma copilariei...e pentru a indulci personajul negativ, sunt N pameni care au crescut si cresc in aceste conditii si-s perfect normali si nu ataseaza aceasta trauma ca si scuza.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Eu am tot citit subiectul asta si incerc sa fac un rezumat sa vad daca am inteles bine: el, un tip patetic are probleme cu sotia si le rezolva incalecand pe o colega de lucru. Colega are ceva traume din copilarie, cu un tata care a fugit cu alta femeie, un self-esteem subred si contact partial cu realitatea. Isi plang unul altuia pe umar si decid ca sunt suflete pereche . Am inteles bine?

Concluzia: se merita unul pe altul. Sotia va fi castigata daca scapa de patetic, chiar daca va suferi pe termen scurt. Singurul care iese prost din povestea asta e copilul , vulnerabil si abandonat de un tata care in loc sa isi rezolve problemele acasa alearga dupa fufe.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Eu nu vad chiar asa situatia... Dar daca tu zici...

Si cu incalecatul nu e aia cel mai important lucru intre noi . Ne ajunge sa ne tinem in brate si sa fim unul in preajma celuilalt .
Drept dovada , intalnirile noastre nu sunt pt a face sex . Asta s-a intamplat doar cand am fost plecati din oras cateva zile , cand ..recunosc , el l-am provocat . El nu a avut curaj si nu ar fi fortat nota.
Deci nu ma poate convinge nimeni si nimc ca el e altfel decat il vad eu . Imposibil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dahriana

Citat:
citat din mesajul lui bird70

Eu am tot citit subiectul asta si incerc sa fac un rezumat sa vad daca am inteles bine: el, un tip patetic are probleme cu sotia si le rezolva incalecand pe o colega de lucru. Colega are ceva traume din copilarie, cu un tata care a fugit cu alta femeie, un self-esteem subred si contact partial cu realitatea. Isi plang unul altuia pe umar si decid ca sunt suflete pereche . Am inteles bine?

Concluzia: se merita unul pe altul. Sotia va fi castigata daca scapa de patetic, chiar daca va suferi pe termen scurt. Singurul care iese prost din povestea asta e copilul , vulnerabil si abandonat de un tata care in loc sa isi rezolve problemele acasa alearga dupa fufe.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Eu nu vad chiar asa situatia... Dar daca tu zici...

Si cu incalecatul nu e aia cel mai important lucru intre noi . Ne ajunge sa ne tinem in brate si sa fim unul in preajma celuilalt .
Drept dovada , intalnirile noastre nu sunt pt a face sex . Asta s-a intamplat doar cand am fost plecati din oras cateva zile , cand ..recunosc , el l-am provocat . El nu a avut curaj si nu ar fi fortat nota.
Deci nu ma poate convinge nimeni si nimc ca el e altfel decat il vad eu . Imposibil !

"Monsters are real , ghost are real too. They live inside us , and sometimes , they win ."

...Dahri...

Te mai provocam un pic si o sa aflam si pozitii, nu ?
Ca deja stim care pe care.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:

dar voi puteti sa mai incercati. inca 30 de pagini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Emo io te stiu si zau ca e totusi greu sa detecteze Dahri umorul..care e de altfel foarte finut.
Dincolo de ce ai spus tu serios,zic si io si mai serios....bagaju` la usa si dispari la fufa ta.Punct.De ce sa plece ea cu copilul?Sa plece el la mareaaaa iubire si gata.Si sa se intoarca cand o zbura porcul...ca are un copil...ce daca,nu-i asa?Si ca acel copil sufera din cauza ca,in loc sa aiba parte de parinti care se iubesc are parte de un tata c...r...si o mama care sufera...zau asa mai fetelor...

Dahri bravo.Felicitari sincere.....cum indrazneste cineva sa se puna in calea unei 'caluteli"?Mai ales sotia si copilul.....jos cu ei....traiasca"caluteala"...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ca atunci ar trebui sa ceri inchiderea subiectuli,nu de alta dar nevestele astea de aici....sunt cam plicticoase nu-i asa?

Mai,a aparut si povestea..."nu ne vedem pentru sex"......

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dahriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Deiree...idem si eu, doar ca ma mai si umflu. si eu mai poftesc la o gurita de cate ceva, dar indiferent ce si cat beau, gata-s.

bird...eu vad asa, el, tip absolut normal si banal, casatorit cu un copil mic, stim toate ce presupune aparitia unui copil, presupune atentia mamei canalizata in acea directie, el se simte neglijat si apare ea, omul potrivit la locul potrivit...intentia lui, a fost clara de la inceput, doar sa ai ochelari de cal sa nu vezi, a vrut atentie, atentia de care nu mai avea parte acasa....si cum s-o castige? indrugand povesti nemuritoare pe care le cred puicile, ca sa vezi, ca sa nu crezi, c-a facut, c-a dres, etc. ca sa aiba disponibilitate din partea ei, in continuare face scenarii ieftine de film indian pe care ea, le crede. asta in cazul in care e adevarat.....eu insa inclin sa cred ca e fabulatie, ar trebui sa fii prea sa traiesti asa ceva si sa te mai si lauzi cu asta. asta cu trauma copilariei...e pentru a indulci personajul negativ, sunt N pameni care au crescut si cresc in aceste conditii si-s perfect normali si nu ataseaza aceasta trauma ca si scuza.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Sa stii ca te-as crede ca-i film indian daca nu as vedea mesajele ei disperate la el pe telefon , care confirma ce spune el si discutiile care au fost intre noi .
Mesajele sunt raspunsul ei la ce i-a spus el ..asa ca nu stiu cum as putea crede ca-i totul perfect acasa si eu sunt aia prostita , cand citesc altceva.

Sau stai : O fi un nr de tel fals ! Tot al lui si isi trimite mesaje singur , doar sa le vad eu ! Iar sotia care il suna disperata , o fi o prietena de-a lui convinsa sa joace rolul sotiei , ca sa ma poata prosti pe mine.

Daca as ajunge sa cred ce ziceti voi , m-as teme de schizofrenie .
Nici el nu s-ar putea gandi ca ar exista varianta asta . Poate se face regizor daca e asa bun.

Imi vine sa si rad..cat de , departe merge mintea oamenilor . Cand situatia e f simpla ! Nu se mai inteleg , certuri reale , situatie pe duca si gata.

Mai bine cititi topicurile sotiilor inselate, care au scris pe aici cum se comporta sotii cu ele , cum pleaca la amanta , cum nu-i mai pasa etc etcc.
Ce-i asa ireal ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Inca una si ma duc:

Cand iubesti adevarat, cu pasiune, esti convins ca va fi vesnic. Iti doresti iubirea atat de mult incat te visezi peste timp alaturi de el.

Cand nu poti promite si nici visa asa ceva inseamna ca iubirea este o simpla pasiune erotica. De aici si impotrivirea ta de a primi dragostea lui... for ever

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
[
Ce-i asa ireal ?!

...Dahri...

Pai in afara de credulitatea si naivitatea ta ...foarte putine lucruri.

Mergi la inceput