febra si voma

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

la infectie nu trece febra in 3 zile, softurela. am ajuns la spital la trimiterea pediatrului in a 4/a zi. si infectia era deja la rinichi. eu ii dau antitermice numai la temperatura in jur de 39. de data asta nu a scazut febra deloc cu impachetari, dezabracat total, etc. daca u am avea incredere in medici deloc, nu cred ca am mai trai. cel putin unii dintre noi. eu le datorez viata in cateva circumstante.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

JD,degeaba.
softurela are o imagine clara cum ca mama Natura si Tata Heomeopat vor salva Universul.
nenorocirea e ca face experiente chiar pe copii ei, pe care ii expune unor riscuri greu de anticipat.
sa stai 3 zile cu febra 39,5, cu un copil despre acare stii ca are unul dintre cei mai periculosi microbi,stafilococsus aureus ins tare patogena,mi se pare inconstienta.
nu ai cu cine vb.
pe mine m-a pus la zid pt ca am spus ceea ce toti stim:fierul hemoglobinic se gaseste doar in carne si galbenus si e singurul absorbit d eorganism.
cel din vegetale nu e hemoglobinic,oricata vitamina C ai lua suplimentar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Softuela, nu am avut rabdare sa vad cum v-ati mai certat ultimele 2-3 pagini, dar, te rog, fii buna si mai spune aia cu incantarea si cu febra 39.5 .....

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

la infectie nu trece febra in 3 zile, softurela. am ajuns la spital la trimiterea pediatrului in a 4/a zi. si infectia era deja la rinichi. eu ii dau antitermice numai la temperatura in jur de 39. de data asta nu a scazut febra deloc cu impachetari, dezabracat total, etc. daca u am avea incredere in medici deloc, nu cred ca am mai trai. cel putin unii dintre noi. eu le datorez viata in cateva circumstante.

Ok, deci admiti ca febra e un lucru bun, nu ? Daca nu ar fi facut febra nu ai fi stiut de infectia la rinichi si se putea intampla ceva grav.
Deci in concluzie, de ce ne certam pe aici, ca eu tot nu pricep.

La noi s-a intamplat pe dos pana sa incepem cu homeopatia. Ajungea la complicatii cu plamanii plini de secretii si nu facea febra. Nu aveam nici un semnal de avertizare.
Acum face febra si plamanii sunt curati, raceala nu se mai complica.
Daca as combate febra m-as intoarce de unde am plecat.

Care scenariu credeti ca ma "incanta" mai mult ?

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Infectiile pot fi bacteriene sau virale.
depinde de organism, si caz. Sunt infectii care nu se manifesta cu febra, de fapt nu prea au alte simptome, si e greu de intuit. Uite formele incipiente de infectii urinare - in timpul sarcinii mi s-a detectat una din analiza de rutina, dar eu ciuciu simptom. E posibil sa fi trecut de la sine, sau e posibil organinismul sa nu reactioneze si sa se extinda etc.

Cele virale, trec de la sine. Cel mult un medicament simptomatic. De obicei, au un puseu de 3 zile. Sau, uite o alta infectie virala care nu are nevoie de tratament: varicela.
Cele bacteriene, la fel dar diferit , functie de caz: la unele organismul poate sa lupte singur, la altele nu se poate fara antibiotic.
La multe din ele, inclusiv virale, sau bacteriene, medicii dau preventiv antibiotic - de frica suprainfectiilor.

Si eu ma feresc de medicamente, prefer sa fol. nurofenul ca 'artilerie grea' - cand nu am de ales. Exista riscul ca organismul sa nu mai reactioneze la medicamente, si asta se intampla cand se iau in cantitati mari/in mod normal. Si cum la un copil este oarecum normal sa se intample 5-10 raceli pe an.... (multumesc lui Dumnezeu ca am un copil anormal, 1 singura raceala anul 2011! si doresc la toti un pui de eschimos ca al meu).

Mai e un lucru: la un copil mic, am alta atitudine - frici/paranoi, spuneti cum vreti. Dupa 1 an juma, cand a intrat in comunitate, mi-am schimbat abordarea. Acu la aproape 4 ani... is cam nesimtita, asa... pun mana si zic: frige dar nu e asa rau. Si o intreb de vrea sirop. Raspunsul este: NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

softurela, era o ironie, un umor negru.
febra face pt ca are o infectie in organism, un stafilococ f periculos de care tu esti incantata cand iti da semne, prin acea febra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

febra face pt ca are o infectie in organism, un stafilococ f periculos de care tu esti incantata cand iti da semne, prin acea febra.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Histamina,
stafilococ are cea mica, Bianca.

Febra si astm - Diana. Celei mari nu i-a iesit nici un brontozaur la analize acum in ultima vreme.
Avea penumococ dar l-am sterlizat in vara asta. Pe vremea cand avea pneumococ nu facea febra in puseele virale.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Softurela, nu am zis ca febra nu este un lucru bun si nici nu ma cert cu nimeni. Daca Finn nu ar fi avut febra nu as fi stiut ca ceva este in neregula. Dar nici nu puteam sa/l tin cu febra peste 39 acasa 4 zile, apoi inca 3 zile in spital. Cel putin asa cred eu. Nu il indop cu medicamente. Pana acum, in 2 ani a luat antibiotic pentru aceasta infectie la recomandarea medicilor din spital. Nu i/as da nici un medicament de capul meu fara sa consult un medic. Iar homeopatele nu functioneaza intotdeauna si la oricine. Stodalul pe noi nu ne/a ajutat deloc. Nici pe mine, nici pe Finn si nici pe sot. In schimb oscillococcinum si paragrippe si/au facut efectul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

histamina, febra poate sa faca din varii motive. Chiar mii motive.
De aceea e nevoie de un medic, sa evalueze toate partile, investigheze, si sa tina sub urmarire.
Febra poate face si de la deshidratare, si de la insolatie, si de la leucemie, si de la pneumococ, si de la clamidia, si de la sifilis, si de la pojar, varicela, e.coli, prietena mea klebsiella etc. Daca am sti toate astea, am lua-o razna.

Cred ca softurela a avut copiii cu imunitatea atat de rau, de nu faceau nici macar febra la primul contact cu virusul. Cred ca la asta se refera ea cand se bucura ca fac febra: ca se poate si mai rau, ca ea avut parte de acest rau atat de mare, ca organismul lor nu mai stia sa lupte singur, si nu mai reactiona nicintr-un fel la varii infectii.

Organismul trebuie invatat sa se descurce singur. La fel cum educam copiii: sa se descurce singuri mai incolo. Si asta mi-a zis-o un ORL-st, meserie care vine in contact cu cele mai dese imbolnaviri si cele mai usor molipsitoare. Mi-a zis frumos, pe pielea lui, ca el face 1-2 raceli primavara/toamna, pe care le trateaza cu concediu in pat 1-2 zile; si ca el e de parere ca trebuie lasat ogranismul sa lupte.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Mai e un lucru: la un copil mic, am alta atitudine - frici/paranoi, spuneti cum vreti. Dupa 1 an juma, cand a intrat in comunitate, mi-am schimbat abordarea. Acu la aproape 4 ani... is cam nesimtita, asa... pun mana si zic: frige dar nu e asa rau. Si o intreb de vrea sirop. Raspunsul este: NU

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Exact !

Mergi la inceput