febra si voma

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Pe prospectul de la sumetrolin nu scrie ca e antibiotic.(m-am documentat si eu acu, la spartul targlui:)) )

SI daca e intr-adevar antibiotic, ala se ia doar cu reteta de la doctor.
Deci nu are medicamentul in casa "dupa ureche".

BAZAR UMANITAR

Da' nici de la febra asta nu-l are! Ca inca nici nu a fost la dr. Nu poti sa te duci la dr., iti prescrie antibiotic si tu-l dai jumate si restul il pastrezi ptr. data viitoare, sa-l ai in casa...

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:

Referitor la partea cu intrebatul daca ma internez sau nu.
Da, doctorii intreaba, pentru ca eu, parintele, poate nu pot sa ma internez cu copilul, la asta te-ai gandit?:)
Nu ma poate obliga sa ma internez.

NU, nu m-am gandit, ptr. ca daca viata copilului meu e in pericol, nu mai exista NIMIC mai important! Nu, nu te poate nimeni obliga pe tine sa te internezi, dar aici nu e vorba de tine. E vorba de a interna copilul! Copilul AICI, in Canada, ramane in grija asistentelor, daca parintele nu vrea/nu poate (???) sa ramana cu copilul! AICI daca dr. spune ca tre sa sari in cap de pe cladire, ptr. copilul tau, sari! Ca altfel suna la Protectia copilului si iti vine cu ordin judecatoresc si faci ce e bine ptr. copil!

Acu' o sa citesc si restul mesajului.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

Desiree, cand m-au intrebat pe mine daca vreau sa ma internez, fetita mea avea o febra de 38 cu 7 si atat.
Nu era in pericol de moarte.

Hai sa nu exageram.
Si doctorii mi-au spus ca o supraveghez toata noaptea iar daca ii creste temperatura iar peste 39, sa revin cu ea la spital.

Si revin: doctorii intreaba, pentru ca trebuie sa stie cine se interneaza cu copilul. Poate nu pot eu, poate vine altcineva.
Lucrurile nu sunt chiar atat de simple.
Nu traim intr-o lume ideala.

Mie mi se pare de bun simt sa fii intrebat. La un salon vecin cu al nostru, o fetita era internata cu matusa ei, pentru ca mama ei lucra intr-un loc in care ar fi fost data afara daca ar fi lipsit.

Deci sunt si cazuri de genul asta. SI nu poti sa spui ca nu te intereseaza, daca nu mai ai un loc de munca, care te ajuta sa pui o paine pe masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Desiree, nu stiu ce ora e la tine, dar la mine e 2 noaptea:)
asa ca ma duc la somn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:

Citat:

Referitor la partea cu intrebatul daca ma internez sau nu.
Da, doctorii intreaba, pentru ca eu, parintele, poate nu pot sa ma internez cu copilul, la asta te-ai gandit?:)
Nu ma poate obliga sa ma internez.

BAZAR UMANITAR

NU, nu m-am gandit, ptr. ca daca viata copilului meu e in pericol, nu mai exista NIMIC mai important! Nu, nu te poate nimeni obliga pe tine sa te internezi, dar aici nu e vorba de tine. E vorba de a interna copilul! Copilul AICI, in Canada, ramane in grija asistentelor, daca parintele nu vrea/nu poate (???) sa ramana cu copilul! AICI daca dr. spune ca tre sa sari in cap de pe cladire, ptr. copilul tau, sari! Ca altfel suna la Protectia copilului si iti vine cu ordin judecatoresc si faci ce e bine ptr. copil!

Acu' o sa citesc si restul mesajului.

_

VICTORIA

Desiree,nu exagera!

Daca viatza copilului e in pericol,nu te mai intreaba nimeni daca vrei sa ramii in spital!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

De ce va contraziceti fetelor ?
Sa va zic cum e cu internarea in spital la noi.
Experienta cu fetita cea mare in spitalele de stat m-a determinat ca ulterior sa refuz politicos orice alta internare. A stat 3 saptamani internata initial cu o bronsilita si am iesit cu E.coli digestiv, infectie urinara si pneumonie. Au turnat in ea in cele 3 saptamani, antibiotice, prednison, hemossucinat ....
In fine, experienta cu cea mica:
Avea 3 saptamani mergem la urgente...tuse seaca, rosu in gat...va rog sa va internati trebuie sa-i montam branula, la varsta asta nu se administreaza altfel antibioticul.
Am zis, NU. MULTUMESC si am inceput sa o imbrac.
Se uita nedumerita doctorita la mine. Si ce aveti de gand sa faceti cu copilul de 3 saptamani ? Poate ajunge in cateva ore la pneumonie.
Plec la Bucuresti.
Am venit la Bucuresti, la Medlife nu mai erau locuri...m-au trimis la Grigore Alexandrescu.
La Alexandrescu, a consultat-o si m-a trimis acasa. Reteta: apa de mare in nas.
Intrigata ma intorc la Medlife in toiul noptii sa cer o reteta de aerosoli. Avea tuse seaca destul de urata.
Am facut tratamentul cu aerosoli acasa si in 2 zile nu mai avea nimic.

Deci ? Daca ma internam ce rezolvam ? Branule, chinuit copilul si totul de dragul preventiei.

Iar legat de antibioticul administrat (Sumetrolim), proasta decizie.
Eu sunt foarte incantata cand fetele mele fac febra, e un semn ca organismul lupta. Nici macar nu mai pun termometru, de teama ca daca vad vre-un 39,5 sa nu fiu tentata sa le dau antitermic.
Cea mare nu a facut deloc febra in ultimii 3 ani, in raceli. De fapt dupa internarea de 3 saptamani cand au bagat antibiotic in ea, organismul a incetat sa mai faca febra. Racea si imediat dadea in crize de astm.
Acum, cu tratamentul homeopat, a inceput iar sa faca febra si paradoxal pentru prima data raceala nu se mai complica.
Intervenind in mecanismul febrei as sabota apararea organismului.
Bine medicul mi-a zis ca daca pana la 4 ani nu a facut convulsii, cu atat mai putin va face de acum inainte. Poate de asta si sunt relaxata la 39,5.

Ideal e fara febra si fara complicatii. Dar cand lucrurile se complica fara ca sa se fi declansat mecanismul de aparare atunci e grav. Si de multe ori se complica tocmai pentru ca intervine parintele prea repede si nu lasa organismul sa lupte.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:

Baby, nu e vorba de a fi nici crazy, nici dr-fan, e vorba de a fi responsabil. Uite si tu, in 3 raspunsuri a primit deja vreo 3 posibile diagnostice! Care e corect? E vreunul corect? Sau acum se iau toate larand si se incearca tratarea lor? Cu care incepi primul? Incerci medicatie ptr. infectie urinara prima oara? Sau ptr. pneumonie? Ca daca eu ii spun ca la Victoria singurul semn de leucemia a fost febra, lesina!

NU exista febra inexplicabila! Asta e doar ptr. ca parintii nu sunt experti si nu o pot explica. Febra e o consecinta a unei infectii, e felul in care organismul nostru lupta cu o infectie. Aici intervine doctorul care face investigatii si teste sa descopere daca febra e de natura virala, bacteriana sau fungala. Si apoi urmeaza tratamentul PRESCRIS DE MEDIC!

_

VICTORIA

Te rog nu ma cita aiurea in tramvai. Am spus ca febra POATE fi de la o infectie urinara si am adaugat -du/te la doctor. este o diferenta intre ceea ce am spus eu si ce ai scris tu. infectia urinara oricum nu se trateaza acasa pentru ca trebuie sumar de urina, antibiograma, etc.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Eu sunt foarte incantata cand fetele mele fac febra, e un semn ca organismul lupta. Nici macar nu mai pun termometru, de teama ca daca vad vre-un 39,5 sa nu fiu tentata sa le dau antitermic.

Nu, nu, nu !!! Frazele astea sunt de-a dreptu' monumentale . Asa ceva nu am mai auzit ....

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Nu, nu, nu !!! Frazele astea sunt de-a dreptu' monumentale . Asa ceva nu am mai auzit ....

poate a gresit. a vrut sa zica 38,5.

Finn Constantine 15.10.2009 si 19+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nene,chestia cu incantarea si febra sustin sa o propunem pt mesajul lunii,anului!
nu imi vine sa cred ochilor ce citesc?
si daca e un stafilococus aureus, las organismul sa lupte, tip pe margine de bucurie, pana ajunge infectia la inima .
tu ai gandit ceea ce ai spus?

in occident pt un mail ca asta vreo 10 de pe forum ti-ar fi trimis protectia copilui acasa.

cu homeopate,ca sa imi tratez bolile, la celebrul dr Chirila din Voluntari,am intrat in soc anafilactic.
un fleac,m-a ciuruit!

mai am si 2 colege,de fapt am avut, pt ca acum sunt deja pe lumea celalata, intrucat au crezut ca bilutele alea albe mici si regimul cu nu stiu ce samburi incoltiti le scapa de cancerul de san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Baby1320

Daca nu ai auzit tu, nu inseamna ca nu exista.
Ia citeste aici: http://www.pcfarm.ro/articol.php?id=524
sau aici:
http://www.reclamamascataatentie/copii-1-2-ani/sanatate-copii-mici/Febra-la-copii-ce-este-si-cum-o-tratam-a5328.html

Si exemplele pot continuaa.............
Citeste ca sa nu mai fi luata prin surprindere de o asa afirmatie.
Si ai grija la loviturile de cap, pot fi daunatoare.
De febra nu se moare dar de lovituri la cap, da.

Mami de fetite: Diana (15.dec.2007) si Bianca (15.iun.2010)

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput