febra si voma
Raspunsuri - Pagina 10
dana vio spune:
Acum am reusit si eu sa citesc tot si concluzia...
Fetelor, este Postul Craciunului, ce-ar fi sa incercam cu toatele sa fim mai tolerante. Nu rezolvati nimic daca va certati aiurea si nu foloseste nimanui inca un scandal. Poate ca suntem, inca, sub efectul Dahriana, da, sunt persoane care au "darul" de scoate ce-i mai rau din semeni. Nu este bine ceea ce se intampla. Rog moderatorii sa calmeze spiritele.
Sanatate multa va doresc si liniste!
Alexandra Maria
14.12.2007
crocodilux spune:
Fetelor, multumesc mult pentru toate raspunsurile. Nu ma asteptam sa deschid forumul si sa vad aici zece pagini pline! :)
Asadar, sa va lamuresc un pic, daca tot am initiat topicul asta.
In ziua in care i-am dat sumetrolin nu i l-am administrat chiar dupa capul meu. Am sunat medicul de familie (o doamna), pe care am invitat-o acasa, n-a vrut sa vina (are un picior rupt de cateva luni si se deplaseaza greu si nu mi-a trecut prin cap sa ma duc eu la ea sa o iau). Am sunat-o de mai multe ori si am tinut-o la curent cu ce se intampla: febra mare, care a scazut cu impachetari si paracetamol in fund. Apoi febra in jur de 38 care scadea, dar nu total, cu nurofen sau paracetamol. A zis ca asta e stare subfebrila si ca n-ar fi rau sa-i dau antibiotic.
Aveam antibioticul in casa (nedeschis) de alta data, de cand l-am cumparat la indicatia medicului (chiar asa a zis atunci, il folosim daca o sa fie nevoie). Cum atunci n-a fost nevoie, nu i-am dat, ca nu dau antibiotic degeaba.
Asa ca i-am dat sumetrolin, la indicatia telefonica. :) (cu spaima in gat ca nu e bine). A evoluat bine, febra nu a mai facut asa de des, dar tot facea.
Asa ca urmatoarea zi am chemat un alt doctor acasa. Fetita are faringita acuta. Si mi s-a prescris antibiotic. Doctorul a spus ca antibioticul a fost ok (norocul meu), doar ca el mi-a dat unul mai tintit, nu unul cu spectru asa de larg. Ospen. Se ia 7 zile. Si nurofen in continuare. 3 zile.
Fetita este ok.
Va multumesc tuturor pentru interesul aratat si pentru raspunsuri.
Referitor la decizia de a chema doctorul acasa si de a nu ma duce cu ea la spital/cabinet/camera de garda o sa va povestesc o experienta de la budimex, ca sa va lamuriti. Dar un pic mai incolo.
Toate bune si sanatoate tuturor!
alex_andra spune:
Crocodilux, ma bucur ca fetita ta e mai bine.
Referitor la multele scenarii create pe seama ta....din pacate e tipic acestui forum. Sau a unor persoane de pe acest forum.(pentru ca desprecopii inseamna mult mai mult decat asta)
E mai simplu sa acuzi pe cineva decat sa intrebi, mai intai. Eu m-am calit deja cu astfel de atitudini si le ignor.