Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!
Raspunsuri - Pagina 16
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa Ruxita si eu am fost la dr cu Daria pt ca mi se parea ca nu calca corect.Dr a zis ca are un pic de platfus pe care sa incercam sa il corectam intai prin exercitii dar nu crede ca se va rezolva mare lucru ca e cam tarziu(avea 4 ani si 8 luni cand am fost la el ) si sa revenim dupa jumate de an si daca mai e nevoie va trebui sa poarte talonete Ela in ce zona acuza durerea de picioare?se manifesta in talpa sau apare si de-a lungul piciorului(Daria se plangede durere de picioare dar nu in talpa) Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010 cresc fetele povestea Mirunei |
da, medicul mi-a explicat ca la platfus poate sa doara picioare in talpa (cam pe unde ar fi fost scobitura) sau pe partea din fatza a piciorului, cam pe unde ar veni incheietoarea la sandala (nu stiu ce parte anatomica corespunde)... dar exista si alte cazuri de picior dureros, de ex. d-l dr. care cica are o bolta plantara de dat la tot cartierul, dar dupa 4 ore de stat in picioare (in operatii) il dor picioarele... tre sa o vada un medic bun, sa-i arate localizarea exacta a durerii, cand o doare (de ex. Ela n-ar putea sa participe la un mars al studentilor prin Buc), cum sunt degetele alineate si altele...
si mai zicea d-l dr. ca piciorul plat nu e neaparat o problema medicala! doar cel dureros este si atunci se fac branturi/talonete si se dau recomandari de exercitii si altele (presupun ceva miscari de masaj poate)...
mie nu mi se pare 4 ani si 8 luni prea tarziu! dimpotriva abia la varsta asta iti poti da seama daca copilul va avea piciorul plat sau cu bolta...
si a mai criticat medicii ortopezi care prescriu ghete ortopedice si n-au habar de chestiile elementare...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
da, medicul mi-a explicat ca la platfus poate sa doara picioare in talpa (cam pe unde ar fi fost scobitura) sau pe partea din fatza a piciorului, cam pe unde ar veni incheietoarea la sandala (nu stiu ce parte anatomica corespunde)... dar exista si alte cazuri de picior dureros, de ex. d-l dr. care cica are o bolta plantara de dat la tot cartierul, dar dupa 4 ore de stat in picioare (in operatii) il dor picioarele... tre sa o vada un medic bun, sa-i arate localizarea exacta a durerii, cand o doare (de ex. Ela n-ar putea sa participe la un mars al studentilor prin Buc), cum sunt degetele alineate si altele... si mai zicea d-l dr. ca piciorul plat nu e neaparat o problema medicala! doar cel dureros este si atunci se fac branturi/talonete si se dau recomandari de exercitii si altele (presupun ceva miscari de masaj poate)... mie nu mi se pare 4 ani si 8 luni prea tarziu! dimpotriva abia la varsta asta iti poti da seama daca copilul va avea piciorul plat sau cu bolta... si a mai criticat medicii ortopezi care prescriu ghete ortopedice si n-au habar de chestiile elementare... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Mie doctorul T mi-a spus ca pana la 4 ani nu ai cum sa intervii anyway!
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun
Ruxita spune:
imi place ca ati preluat abrevierea... ca altfel ne trezeam cu discutia noastra referinta pe prima pagina de gugal...
--------------------------------------------------------------------------------------------
miremia spune:
Mi-am dat seama dupa ce am vb cu Alex, mai bine mutam discutia despre intalnire pe mail. Sa ia cineva initiativa sa stabileasca ora please.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Mi-am dat seama dupa ce am vb cu Alex, mai bine mutam discutia despre intalnire pe mail. Sa ia cineva initiativa sa stabileasca ora please. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
pai du-ti initiativa pana la capat...
miremia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
pai du-ti initiativa pana la capat... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Pai mai bine decid fetele cu job....
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
am scris eu pe mail
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun
ana_g spune:
cat e inca azi...
LA MULTI ANI, MIKI!!!! SA FII SANATOASQA CA RESTU VIN!
LA MULTI ANI, ALENA SI NATALIA!!!!! MULTA MULTA SANATATE, BUCURII SI FIE SA AVETI O VIATA FRUMOASA!!!
ruxi, pentru vestile bune!!!!!!!
puneti de-o intalneala, hm...si vad ca-mi solicitati prezenta....hm...vad ce hotarati (centrul vechi imi convine), dar sa vad ziua si ora....si poate ma indemn
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
La multi ani Alena!
La multi ani Natalia!
SA fiti sanatoase si norocaoase si tot ce e mai bun in viata asta sa vi se intample!
cadoul meu:
http://imageshack.us/photo/my-images/3/alenanatalia.jpg/
La multi ani Micki!!!!
SA ai parte de tot ce e mai frumos in viata!
cadoul meu:
http://www.24x7photography.com/wp-content/uploads/2010/07/WhiteBirthdayCake.jpg
_
Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010) si Adam Eduard (14.11.2011)
Asteptand cel mai frumos in formula completa!
Doamne ajuta sa fim sanatosi!