Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Ruxita si eu am fost la dr cu Daria pt ca mi se parea ca nu calca corect.Dr a zis ca are un pic de platfus pe care sa incercam sa il corectam intai prin exercitii dar nu crede ca se va rezolva mare lucru ca e cam tarziu(avea 4 ani si 8 luni cand am fost la el ) si sa revenim dupa jumate de an si daca mai e nevoie va trebui sa poarte talonete
Ela in ce zona acuza durerea de picioare?se manifesta in talpa sau apare si de-a lungul piciorului(Daria se plangede durere de picioare dar nu in talpa)

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

da, medicul mi-a explicat ca la platfus poate sa doara picioare in talpa (cam pe unde ar fi fost scobitura) sau pe partea din fatza a piciorului, cam pe unde ar veni incheietoarea la sandala (nu stiu ce parte anatomica corespunde)... dar exista si alte cazuri de picior dureros, de ex. d-l dr. care cica are o bolta plantara de dat la tot cartierul, dar dupa 4 ore de stat in picioare (in operatii) il dor picioarele... tre sa o vada un medic bun, sa-i arate localizarea exacta a durerii, cand o doare (de ex. Ela n-ar putea sa participe la un mars al studentilor prin Buc), cum sunt degetele alineate si altele...

si mai zicea d-l dr. ca piciorul plat nu e neaparat o problema medicala! doar cel dureros este si atunci se fac branturi/talonete si se dau recomandari de exercitii si altele (presupun ceva miscari de masaj poate)...

mie nu mi se pare 4 ani si 8 luni prea tarziu! dimpotriva abia la varsta asta iti poti da seama daca copilul va avea piciorul plat sau cu bolta...

si a mai criticat medicii ortopezi care prescriu ghete ortopedice si n-au habar de chestiile elementare...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Ruxita si eu am fost la dr cu Daria pt ca mi se parea ca nu calca corect.Dr a zis ca are un pic de platfus pe care sa incercam sa il corectam intai prin exercitii dar nu crede ca se va rezolva mare lucru ca e cam tarziu(avea 4 ani si 8 luni cand am fost la el ) si sa revenim dupa jumate de an si daca mai e nevoie va trebui sa poarte talonete
Ela in ce zona acuza durerea de picioare?se manifesta in talpa sau apare si de-a lungul piciorului(Daria se plangede durere de picioare dar nu in talpa)

Mihaela si frumoasele ei Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

da, medicul mi-a explicat ca la platfus poate sa doara picioare in talpa (cam pe unde ar fi fost scobitura) sau pe partea din fatza a piciorului, cam pe unde ar veni incheietoarea la sandala (nu stiu ce parte anatomica corespunde)... dar exista si alte cazuri de picior dureros, de ex. d-l dr. care cica are o bolta plantara de dat la tot cartierul, dar dupa 4 ore de stat in picioare (in operatii) il dor picioarele... tre sa o vada un medic bun, sa-i arate localizarea exacta a durerii, cand o doare (de ex. Ela n-ar putea sa participe la un mars al studentilor prin Buc), cum sunt degetele alineate si altele...

si mai zicea d-l dr. ca piciorul plat nu e neaparat o problema medicala! doar cel dureros este si atunci se fac branturi/talonete si se dau recomandari de exercitii si altele (presupun ceva miscari de masaj poate)...

mie nu mi se pare 4 ani si 8 luni prea tarziu! dimpotriva abia la varsta asta iti poti da seama daca copilul va avea piciorul plat sau cu bolta...

si a mai criticat medicii ortopezi care prescriu ghete ortopedice si n-au habar de chestiile elementare...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mie doctorul T mi-a spus ca pana la 4 ani nu ai cum sa intervii anyway!

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Pentru ca Bibi sa se faca mare

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

imi place ca ati preluat abrevierea... ca altfel ne trezeam cu discutia noastra referinta pe prima pagina de gugal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Mi-am dat seama dupa ce am vb cu Alex, mai bine mutam discutia despre intalnire pe mail. Sa ia cineva initiativa sa stabileasca ora please.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mi-am dat seama dupa ce am vb cu Alex, mai bine mutam discutia despre intalnire pe mail. Sa ia cineva initiativa sa stabileasca ora please.

_

pai du-ti initiativa pana la capat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui miremia

_

pai du-ti initiativa pana la capat...

Pai mai bine decid fetele cu job....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

am scris eu pe mail

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Pentru ca Bibi sa se faca mare

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Natalia si Alena, gemanutze frumoase de Larisel!

La Multi Ani, Miki!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

cat e inca azi...

LA MULTI ANI, MIKI!!!! SA FII SANATOASQA CA RESTU VIN!

LA MULTI ANI, ALENA SI NATALIA!!!!! MULTA MULTA SANATATE, BUCURII SI FIE SA AVETI O VIATA FRUMOASA!!!

ruxi, pentru vestile bune!!!!!!!

puneti de-o intalneala, hm...si vad ca-mi solicitati prezenta....hm...vad ce hotarati (centrul vechi imi convine), dar sa vad ziua si ora....si poate ma indemn

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

La multi ani Alena!
La multi ani Natalia!

SA fiti sanatoase si norocaoase si tot ce e mai bun in viata asta sa vi se intample!

cadoul meu:
http://imageshack.us/photo/my-images/3/alenanatalia.jpg/

La multi ani Micki!!!!
SA ai parte de tot ce e mai frumos in viata!

cadoul meu:

http://www.24x7photography.com/wp-content/uploads/2010/07/WhiteBirthdayCake.jpg

_

Bea, mami fericita de doi baieti superbi:
Ivan Matei (14.01.2010)
si Adam Eduard (14.11.2011)

Asteptand cel mai frumos in formula completa!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput