Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Si-a bagat scorpia coada pe mail , ma rog, una dintre scorpii ca suntem destule pe aici . Scuzati ca iar ma bag tot eu la aspectele astea... Astept pareri. Merci

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

miremia, da-mi te rog pe PM adresa de expediere a coletelor (am stat la o sedinta de sortare a jucariilor cu sotul si ne-a iesit de-o geanta mare de rafie si am rugat-o pe Ela sa scoata ceva si din sifonierul ei)

si am fost la neuro si m-a analizat pe toate partile... cica n-am nimic la cap si nici nevralgie... doar dureri de cap de tip tensional (adica ma doare capul de draci)... daca aveti vreun remediu minune, dati un share!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

miremia, da-mi te rog pe PM adresa de expediere a coletelor (am stat la o sedinta de sortare a jucariilor cu sotul si ne-a iesit de-o geanta mare de rafie si am rugat-o pe Ela sa scoata ceva si din sifonierul ei)

si am fost la neuro si m-a analizat pe toate partile... cica n-am nimic la cap si nici nevralgie... doar dureri de cap de tip tensional (adica ma doare capul de draci)... daca aveti vreun remediu minune, dati un share!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ai PM

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Ai PM

de Yannis

imi dati va rog si numarul de tel al destinatarei ca m-am razgandit nu mai vreau cu posta (9 lei cozi de cate o juma de ora plus cauta cutie, franghie)... il expediez cu curierul (15 lei) mai comod si pt mine si pt destinatara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Buna ziua,

Intru si eu sa urez (desi cu intarziere, dar cu mare drag)

La multi ani printese frumoase * Alena & Natalia *

Larisel sa va traiasca si sa aiba parte de tot ce isi doresc ele

La multi ani Micky !!!

Sa ai parte de tot ce iti doresti tu

Si noi ne luptam cu dintisorii, mai bine spus cu molarii, mai avem 3 si scapam . la toti pufii care se chinuie cu dintisorii, sa iasa repede si fara chin.

Cate o pt fiecare mamica

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

nu a dat nimeni cafeaua pana acum? pai atunci haideti la o in miezul zilei

Dragos a ceut lapte...i-am spus ca pana nu mananca supa nu vede lapte, asa ca a asteptat tacticos sa ii incalzesc supa, a papat juma de castron si gata, a fugit in dormitor si a cerut in patut..i-am dus si lapte..sunt curioasa daca adoarme..ar fi o chestie...ca in ultima vreme nu a mai vrut decat cu noi in pat...de fapt daca stau sa ma gandesc si azi noapte s-a trezit pe la 3..s-a frichinit, nu reusea sa adoarma deloc...s-a dat jos din pat si a cerut in patut...si a adormit imediat...

ma duc sa mananc si eu ceva...

am vazut ca va intalniti...ce as mai veni si eu...eeeehe...vise taica vise...

o zi frumoasa sa aveti

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Ai PM

de Yannis

imi dati va rog si numarul de tel al destinatarei ca m-am razgandit nu mai vreau cu posta (9 lei cozi de cate o juma de ora plus cauta cutie, franghie)... il expediez cu curierul (15 lei) mai comod si pt mine si pt destinatara!

din pacate nu am asa ceva...dar contacteaza si tu fetele de la subiectul cu Ajutoarele lui Mos Craciun, scrie eventual la ele la subiect sa vedeti cum e mai comod pentru toata lumea http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168969

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hello fetelor!

Simply ma bucur sa te "vad", credeam ca te-ai suparat pe noi.
Pupici Arianei sa scape repede de iesitul molarilor!

Eu m-am hotarat (a fost o chestie de moment) si i-am luat Marei www.amazon.co.uk/FurReal-Friends-Newborns-Chocolate-Lab/dp/B0042KBCKG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1323528268&sr=8-1" target="_blank">cadoul de Craciun. Cred ca se va bucura f tare pt ca adora animalutele. Mai avem si papusica asta, desi nu se da in vant dupa papusi....

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Ce simpatica e papusica, catelusul e , sunt curioasa cum reactioneaza

Nu sunt suparata, nu as avea de ce; doar ca sunt in perioada examenelor si sunt total pe dinafara cu ce s-a discutat aici, cum nu am mai scris de mult e greu sa revin

Noi i-am luat de Craciun www.amazon.co.uk/New-Plush-Standing-Miffy-30cm/dp/B002BIDXSA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1323531320&sr=8-2" target="_blank">Asta, un personaj preferat de ea si www.amazon.co.uk/Tomy-2756-Octopals-Bath-Toy/dp/B0007D7O22/ref=sr_1_2?s=kids&ie=UTF8&qid=1323531415&sr=1-2" target="_blank">asta ca nu le avea si am inteles ca sunt bune; sunt multe jucarii frumoase dar nu pt varsta ei inca, abia astept sa faca 3 anisori ca sunt asa multe jucarii

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Ce simpatica e papusica, catelusul e , sunt curioasa cum reactioneaza

Nu sunt suparata, nu as avea de ce; doar ca sunt in perioada examenelor si sunt total pe dinafara cu ce s-a discutat aici, cum nu am mai scris de mult e greu sa revin

Noi i-am luat de Craciun www.amazon.co.uk/New-Plush-Standing-Miffy-30cm/dp/B002BIDXSA/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1323531320&sr=8-2" target="_blank">Asta, un personaj preferat de ea si www.amazon.co.uk/Tomy-2756-Octopals-Bath-Toy/dp/B0007D7O22/ref=sr_1_2?s=kids&ie=UTF8&qid=1323531415&sr=1-2" target="_blank">asta ca nu le avea si am inteles ca sunt bune; sunt multe jucarii frumoase dar nu pt varsta ei inca, abia astept sa faca 3 anisori ca sunt asa multe jucarii

Simply,mami de Ariana

Octopalsii chiar sunt f ok! Si iepurasii aia sunt scumpi! Sa stii ca nu e nevoie sa fi la curent cu nimic, poti sa ne scrii oricand orice ca ne lipsesti!

Mirela sa va jucati frumos cu labradorul si sper sa ii placa foarte mult Marei. Sa ne spuneti si noua cum e ca si noua ne plac animalele, poate adoptam unul! Pupici!

de Yannis

Mergi la inceput