Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alex, Simply multumim frumos!
Dam feedback dupa ce vine mosu'.
Simply tare draguti iepurasii, iar octopalsii din cate am vazut sunt tare apreciati de catre copilasi.
Aaaa....cand ai timp si chef, scrie-ne, chiar nu conteaza ca n-ai recuperat, doar stii ca ne esti tare draga.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Alexutzza, Miremia multumesc frumos

Sa mai spun o vorba doua de Ariana. Incet incet isi da drumul la vorbit, e o perioada tare frumoasa; e cumintica si nu prea(mai ales in casa), ma solicita mult, mami mami tot timpul , pe de o parte e dar pe alta parte ; se resimte din ce in ce mai tare faptul ca nu am avut nici un ajutor in astia 2 ani, in sensul ca uneori ma ajunge oboseala f tare, dar nu degeaba avem noi femeile statutul de "femei puternice" asa ca rabdacol si goosfraba cat incape si la sot cateodata . E frumoasa Ariana , deh e fiica mea e normal sa o laud, o iubim mult si ea pe noi (asa se pare ).

Pana acum am cam scapat de raceli, sper sa o tinem tot asa ; ne-am confruntat cu febra de 39.7 la maselutza, a fost f cumintica si curajoasa , avea temperatura si pe la 2 noaptea i-am pus sosetute umede cu cartof ras, in manute manusi umede, pe frunte o bentita cu compresa calaie si cum stateam noi 2(ca eram singure acasa) fata in fata se ridica asa bolnavioara sa imi dea un pupic , efectiv m-a apucat plansul , era atat de scumpa , parca ar fi vrut sa imi spuna multumesc mami ca ai grija de mine, efectiv asta am simtit , a fost un moment

Am facut un mini rezumat

Simply,mami de Ariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili..haideti lacoffe..

eu sunt cam cheauna....si jiji sare pe
pat de nici nu-mi tihneste s-o beau

ms ruxita de sugestia transportului ( curierul si nu posta) fac si eu azi un pachet cu haine si jucarii ca are tone. incerc sa iau legcu fetele pt ca vreau sa scriu undeva ca sunt pt 18-24...sa ajunga unde trebuie nu intr-un loc unde sunt copii mai mari.

jiji meu de vreo 2-3 zile a inceput sa-si imbogateascavocabularul cu cateva cuvinte zilnic...apoi repeta ce cuvant ii ceri.....in ritmul asta..la primavara il inscriu direct la facultate...

eu am intrat in fibrilatii...mai am2 sapt timp in care merg si la munca..mi-am propus sa fac si curatenie generala ..sa cumpar si cadouri( desi in fiecare an imi propun sa rezolv asta cu 1 luna inainte...si ajung pe ultima suta calcandu-ma in picioare in hipermarket)

simpli...pupam englezoaica dintzoasa....si noi suntem in club...la capitolul canini...momentan avem 4 masele si dintii toti....

sa aveti o duminica frumoasa...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Neatza fete!

Referitor la colete, eu mi-am propus sa ajung intr-o zi...marti, miercuri la depozitul fetelor, sa mai duc ceva. Daca preferati varianata asta, le pot duce eu direct.

Si felicitari Luca pt intratul in randul vorbaretilor!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza fetili..haideti lacoffe..

eu sunt cam cheauna....si jiji sare pe
pat de nici nu-mi tihneste s-o beau

ms ruxita de sugestia transportului ( curierul si nu posta) fac si eu azi un pachet cu haine si jucarii ca are tone. incerc sa iau legcu fetele pt ca vreau sa scriu undeva ca sunt pt 18-24...sa ajunga unde trebuie nu intr-un loc unde sunt copii mai mari.

jiji meu de vreo 2-3 zile a inceput sa-si imbogateascavocabularul cu cateva cuvinte zilnic...apoi repeta ce cuvant ii ceri.....in ritmul asta..la primavara il inscriu direct la facultate...

eu am intrat in fibrilatii...mai am2 sapt timp in care merg si la munca..mi-am propus sa fac si curatenie generala ..sa cumpar si cadouri( desi in fiecare an imi propun sa rezolv asta cu 1 luna inainte...si ajung pe ultima suta calcandu-ma in picioare in hipermarket)

simpli...pupam englezoaica dintzoasa....si noi suntem in club...la capitolul canini...momentan avem 4 masele si dintii toti....

sa aveti o duminica frumoasa...

JUCARII PENTRU PITICI...

gata, am ramas de carutza rau! daca si Luca vorbeste inseamna ca noi avem o problema...

Kay zice multe, dar vorba Ayannei, nu in limba romana... ii ies cuvinte complexe din gura gen bambi... dar nu cred ca la capriorul bambi se gandeste cand zice acest cuvant... si nu-l pot face sa repete niciun cuvant! de stiut stie foarte multe lucruri (avem un dictionar ilustrat pt copii) si-l intreb din vreo 30 de imagini unde e broasca testoasa, dar zebra, vaporul, avionul, racheta, camionul, fetita care se joaca in nisip, baietelul care innoata, baietelul care face baie in cada, nenea cu ochelari, ceasul de maina, dar ceasul de perete, s.a.m.d. printre care si imagini pe care nu ma astept sa le recunoasca dar le recunoaste! (gen patura era o patura impaturita ca sa zic asa putea fi la fel de bine un prosop)... mai pe scurt, din verificarile mele imi dau seama ca intelege foarte multe lucruri dar nu vrea sa invete limbajul verbal! prefera semnele (gen pasarea care zboara e un fel de fal-fal din maini)

noi nu ne agitam cu cumparaturile decat cu o sapt inainte...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Neatza fete!

Referitor la colete, eu mi-am propus sa ajung intr-o zi...marti, miercuri la depozitul fetelor, sa mai duc ceva. Daca preferati varianata asta, le pot duce eu direct.

_

si cum ar fi posibila aceasta varianta? sa venim la intalnirea de luni cu coletele? te incarcam aiurea...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Neatza fete!

_

si cum ar fi posibila aceasta varianta? sa venim la intalnirea de luni cu coletele? te incarcam aiurea...

ce am inteles eu e ca AKA una din fete primeste coletele pt copii mici care aj la spitalul..nasta..i-am trimis un PM sa-mi dea nr de tel k sigur nu aj la posta.
nici varianta propusa de mire nu ar fi rea pt mine ca oricum tre sa ne vedem
dar cred ca varianta curier e mai ok..nu deranjez pe nimeni

ruxita sa nu crezi ca jiji vb elevat...zice si al acolo..evident stalcit...dar le potriveste....eu zic sa nu-ti bati capul deloc...si cand o incepe....stai sa -l mai opresti

JUCARII PENTRU PITICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Neatza fete!

_

Pai pe mine nu ma incarcati, incarcati portbagajul masinii, care este destul de spatios. Dar cred ca e mai greu sa-l cari pana la intalnire. Daca sunt fete care vor sa lase ceva la mine si vin cu masina, eu nu am nicio problema.

_

Mergi la inceput

ocupate fetele de weekend?

ma suna mama si imi zice de una alta... nu stie sa zica in romana, imi zice pe litere si da-i cautare cu google translate (3 de i deci variante, c e k si tot asa)... reusim sa scriem, sa aflam ce-a vrut sa zica... radem...

sau incepe sa vorbeasca in greaca si ii zic "stop!" si acum in romana... nu-si da seama intotdeauna in ce limba vorbeste...

ma inteleg de minune cu mama (cu google translate)...

Mergi la inceput

Noi doar ce am aterizat de la verisori, Mara a primit cadou o cutiuta muzicala tare draguta, iar eu am facut rost de multe plusuri frumoase pt donat.
Am trimis un mail, fetele interesate de intalnire, aruncati un ochi pls.

_

Mergi la inceput