Pufi de 2010 (52) LMA Ale1212xa!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Propun luni, pe 12 decembrie.

hai sa vedem ce iese pentru data asta.

Daca nu....revizuim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Daca nu....revizuim.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

da, centrul vechi e oke! chiar mi-e dor de acele stradele... si 12 pare tot in regula... by me.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Daca nu....revizuim.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

da, centrul vechi e oke! chiar mi-e dor de acele stradele... si 12 pare tot in regula... by me.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Ok si din partea mea.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Wooow,gemanutzele au 2 ani!!!
La multi ani,Natalia si Alena,sa cresteti mari,sanatoase si frumoase!Larisel,sa va traiasca printesele frumoase si nazbatioase!

Micky,la multi ani,sa fii sanatoasa,petrecere frumoasa cu dragii tai!

Blue,eu zic ca daca ai posibilitatea sa iesi linistita o seara la sala,sa iesi!Mie mi se pare din alt film sa ies fara ea,nu am pe nimeni si nu am lasat-o niciodata cu nimeni,ca nu am cu cine...Decat de vreo 3-4 ori cate o ora de cand s-a nascut,cand mergeam la doctor,dentist,etc...Dar as iesi daca as lasa-o in siguranta cu cineva,aoleu,ce-as mai taia-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

La multi ani,Natalia si Alena,sa cresteti mari,sanatoase si frumoase!Larisel,sa va traiasca printesele frumoase si nazbatioase!

Blue,eu zic ca daca ai posibilitatea sa iesi linistita o seara la sala,sa iesi!Mie mi se pare din alt film sa ies fara ea,nu am pe nimeni si nu am lasat-o niciodata cu nimeni,ca nu am cu cine...Decat de vreo 3-4 ori cate o ora de cand s-a nascut,cand mergeam la doctor,dentist,etc...Dar as iesi daca as lasa-o in siguranta cu cineva,aoleu,ce-as mai taia-o

Lara

Zici asta pentru ca stai tot timpul cu ea.
Dar eu daca am plecat de la 5 luni la munca...si pe Dani l-am vazut cate 3-4 ore pe zi....nu mai e la fel, crede-ma.
Sunt convinsa ca si eu as fi zis la fel ca tine daca as fi stat acasa non-stop.
Si mai e si faptul ca Dani e mai activ acum si o cam oboseste pe mama. Ne oboseste si pe noi, dar pe ea!! Si de abia asteapta sa ne intoarcem, sa il luam in primire!
F rar mergem la cumparaturi sau undeva fara el. Il luam cu noi si ne face placere.
De asta zic ca mi-e greu sa rup din cele putine ore cu el pentru sala/shopping sau mai stiu eu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Lara

Zici asta pentru ca stai tot timpul cu ea.
Dar eu daca am plecat de la 5 luni la munca...si pe Dani l-am vazut cate 3-4 ore pe zi....nu mai e la fel, crede-ma.
Sunt convinsa ca si eu as fi zis la fel ca tine daca as fi stat acasa non-stop.
Si mai e si faptul ca Dani e mai activ acum si o cam oboseste pe mama. Ne oboseste si pe noi, dar pe ea!! Si de abia asteapta sa ne intoarcem, sa il luam in primire!
F rar mergem la cumparaturi sau undeva fara el. Il luam cu noi si ne face placere.
De asta zic ca mi-e greu sa rup din cele putine ore cu el pentru sala/shopping sau mai stiu eu ce.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Da, cam acelasi sentiment am si eu. Ca-l abandonez si mai tare. Cand ma duc acasa il gasesc plictisit sa stea numai cu bona. Simte nevoia sa stea si cu parintii lui. Il gasesc marait si plictisit cu suzeta in gura (desi inainte nu o voia), probabil ca o alintare.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Pentru ca Bibi sa se faca mare

Ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Se prea poate sa aveti dreptate...Puncte de vedere diferite,probleme diferite...Fiecare tanjeste dupa ceea ce nu are...Asa cum sotul meu,probabil,nu ar renunta la a sta cu asta mica in singura lui zi libera...

Ma apuc de strans prin casa...Trebuie sa si gatesc ceva,ca nu mai e nimic..Va doresc o zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

La multi ani sarbatoritelor de azi Alena , Natalia , Micki

Larisel imi pare rau ca aceasta aniversare frumoasa iti este puternic umbrita de problemele mamei tale.Ceva ameliorare a situatiei?
Micki sa aveti o iesire frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Ruxita si eu am fost la dr cu Daria pt ca mi se parea ca nu calca corect.Dr a zis ca are un pic de platfus pe care sa incercam sa il corectam intai prin exercitii dar nu crede ca se va rezolva mare lucru ca e cam tarziu(avea 4 ani si 8 luni cand am fost la el ) si sa revenim dupa jumate de an si daca mai e nevoie va trebui sa poarte talonete
Ela in ce zona acuza durerea de picioare?se manifesta in talpa sau apare si de-a lungul piciorului(Daria se plangede durere de picioare dar nu in talpa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

eee...azi e sarbatoare...

LA MULTI ANI ALENA!
LA MULTI ANI NATALIA!

LA MULTI ANI MICKI!

ma duc sa vad ce s-a mai scris

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput