Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (30)
Raspunsuri - Pagina 11
Alice_Elena spune:
nu te stresa, ca e acolo bebe iar de greturi si kile treci. la mine abia se vad kilele (am luat cam 14 15 pana acum) ca ma tine Mara in forma
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 35+
laurika1982 spune:
Ramona, tu cand ai termen?Supa cum pare, la mine o sa fie 17 august..dar fiind cezariana, probabil ca o sa fie mai devreme
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010
giorgia23 spune:
Buna fetelor
La Multi Ani celor ce poarta numele SF.Nicolae ...scuzati intarzierea
Laura felicitari ...sa ai o sarcina usoara fara probleme
Off fetelor cand vad cat va chinuiti cu somnul imi aduc aminte de perioada grea cand nici Antonia nu prea dormea...asta a fost pana s/o intarc...acum multumesc lui D/zeu ca doarme bine...se mai foieste ea si uneori mai plange cand iese cate un dinte sau masea dar nimic exagerat...acum am obs ca a iesit un colt din maseaua nr4
Am facut ieri bradutul si Antonia deja l/a daramt 1 data ...sunt curioasa de cate ori o sa/l mai darame ...i/am explicat eu ca nu e voie sa traga de el...deocamdata se uita la el si face semn cu mana ca nu e voie ...e asa comica
Ma duc sa/mi intind rufele
A si Dragaica
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana nu vreau sa ii cumpar masina - in facultate se merge cu metrou/autobuz nu vreau sa ii cumpar apartament cand o sa mearga la facultate - cele mai frumoase amintiri sunt din camin dar DA am sa il ajut cu tot ce pot inclusiv bani atunci cand isi va lua singur toate astea in rate, sa si le doreasca, sa munceasca si sa aiba un credit pentru care sa isi asume responsabilitatea - pe mine asta m-a maturizat foarte mult - apoi o sa ii platesc eu ratele daca om fi noi sanatosi si o sa avem de unde 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Oana, eu la asta ma refeream.
Stiu f bine ca ai suferit si imi pare fff rau.
M-am referit strict la partea cu apt, nu la altceva, dupa care am exemplificat concret (de fapt nu e nimic concret cel putin 18 ani ).
Ideea era ca nu cred ca nu le vom oferi lucrurile necesare (cele de subzistenta) daca vom putea.
Sa ma exprim si mai detaliat (ca eu chiar nu am vrut sa te intristez sau sa trezesc amintiri triste..): daca eu voi avea si copilul meu isi va dori sa locuiasca singur (asta chiar din timpul facultatii) si eu voi avea niste chei disponibile, ale lui sunt (cu/fara acte).
Nu mai spun de cand va vrea sa isi intemeieze o familie. Tare mi-as dori sa nu simta povara bancilor..
In fine, acuma am dat-o in balbaiala. Chiar nu am vrut sa te supar..
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
bumblebee spune:
Laurika, yuhuhuuu!!
Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina usoara si sanatate multa!!
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
crissy77 spune:
laurika, doamne-ajuta, sa fie o sarcina usoara
citat din mesajul lui matusa77 Dupa cate vad majoritatea mofturosilor sunt baieti,nu? mama lui Ducu -nazdravucul 15 iulie 2010 |
Posibil ca doar mamele de baieti sa se planga. lauri_ca zicea ca Stefi mananca putin. Eu tac, am altele de care sa ma plang
Eu sunt disperata ca nu mai raspunde la comenzi. De ieri sun continuu pe tel fix, nu-l mai repereaza. La fel mobilul. Am lasat-o mai moale, am zis sa-si revina dupa drumurile lungi si foiala de pe la controale. Moooor
La 15.30 pe TVR1, Oameni ca noi - "Performante in protezarea auditiva"
puiutz_mic spune:
Salutare fetele, noi ca de obicei...la sfarsit de an se inghesuie o gramada de treburi de rezolvat...nici nu stiu cand trece ziua si parca nu fac nimic concret
Raducu nu ma lasa o clipa, oriunde m-as afla vine si ma ia de mana, ma trage dupa el sa merg sa ma joc cu el, imi indica f. clar ce sa fac - pe ce butoane sa apas la jucarii, sa-i explic de prin cartile cu poze, sa imi arate cum pune el cuburile unul peste altul (momentan le prefera pe cele rosii)... deci...abia astept sa se culce de pranz sa pot sta si eu un pic relaxata
Cu papica e mai bine, nu stiu daca e meritul Ca-ului pe care i l-am dat (parca are rol important si in metabolism), ori a tacticii...i-am facut portii mai mici, nu mai blenduim, a invatat sa mestece destul de bine, asa ca papam bucatele atat fructele, cat si legume si uneori si carnea, daca e f. frageda, daca nu o blenduiesc si o amestec in legume (pe cea de vita de ex.) Fiind portii mai mici, nu prea se satura si papa cu placere la urmatoarea masa, cand ii dau un pic mai mult eventual. Treptat voi creste portiile, pe masura ce va putea manca singur mai bine (deocamdata papa singur fuctele si partial celelalte mese, ii mai bag si eu in gurita). Inca nu accepta bucatelele cu lingurita, prefera sa i le dau cu mana sau le ia el din mana mea
Pot sa spun ca sunt multumita, am ajuns chiar la performanta sa ceara si a doua portie de tocana si sa boceasca dupa castronul cu paste daca i l-am luat fara sa termine
A progresat enorm in ultimele 2 saptamani si culmea, desi portiile sunt mai mici, a luat si in greutate f. bine, are aproape 9700 gr (de la 9400 la 15 luni)!
Singura problema e ca face kk cam la 3-4 zile si cam moale...inca nu a iesit incisivul 2 de jos, ma gandesc ca de asta face moale, dar de ce atat de rar . M-am gandit ca ar putea fi de la Ca, acum l-am terminat si astept sa vad daca-si revine cu kk la normal. Si in loc sa faca in cursul zilei, face numai seara
Laurika, felicitari mami, sigur e bebe daca se vede si a doua liniuta! Asa a fost si la mine, a doua liniuta se vedea slab, abia peste inca vreo 5 zile s-a vazut clar!
Sper sa am timp sa mai intru mai tarziu, dar am o gramada de lucru si trebuie sa fac si de papa...Va dulce!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crissy77 spune:
citat din mesajul lui crissy77 La 15.30 pe TVR1, Oameni ca noi - "Performante in protezarea auditiva" |
Apare si Anamaria, fetita cu 2 implanturi cohleare.
bumblebee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui crissy77 laurika, doamne-ajuta, sa fie o sarcina usoara
Posibil ca doar mamele de baieti sa se planga. lauri_ca zicea ca Stefi mananca putin. Eu tac, am altele de care sa ma plang Eu sunt disperata ca nu mai raspunde la comenzi. De ieri sun continuu pe tel fix, nu-l mai repereaza. La fel mobilul. Am lasat-o mai moale, am zis sa-si revina dupa drumurile lungi si foiala de pe la controale. Moooor La 15.30 pe TVR1, Oameni ca noi - "Performante in protezarea auditiva" Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Sper din tot sulfetul sa fie doar oboseala, plictiseala.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad