FIV Europa(50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

LA MULTI ANI!, sanatate si tot ce va doriti pe 2012 sa se implineasca!

Mergi la inceput

gabriela, FSH, LH, PRolactina, in 2011 nu ai facut?
Progesteronul in ce zi l-ai facut? Te rog scrie la setul din 2010 si 2011 ce unitate de masura ai la Estradiol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryela18 spune:

Buna

In 2011:
estradiol 177.61 pg/ml
LH 15.70 mIU/ml.
Ma uit acasa iar pe analize caci nu le-am facut pe toate in accelasi loc pentru ca nu am gasit deschis sambata sa imi faca analizele.
Maine merg sa le repet. Si am de la dr scris asa:
FSH, TSH SI AMH si prolactina in ziua 2-5 a zis ea de la icneputul menstruatiei. La mine maine e ziua 4.
Te rog dc mai crezi ca treb sa fac altceva, tot merg pana la clinica astept sugestii :). Nu am facut rezerva ovariana niciodata si e cazul sa o fac sa stiuc a am timp cel putin :).
La multi ani tuturor si un an plin de bebelusi!

Mergi la inceput

gabriela, LHul tau e cam mare pt Z2-5. Sa nu cumva sa ai vreun chist pe vreun ovar sau ovare polichistice.
Daca tot mergi maine sa faci FSH, AMH, TSH, poate e bine sa faci si Estradiolul, LHul si Prolactina. Vezi ca AMHul ala e scump (nu stiu daca ti s-a spus, dar sa ai bani la tine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

LH de 15 si E2 de 170 imi sugereaza Z14, nu Z2-5. gabryela, esti sigura ca le-ai facut la inceputul ciclului?
Pe de alta parte, analizele nu mi se par complete.
Ce ti-as sugera eu (minim):
Z2-5: FSH, LH, E2
Z21 (sau 7 zile dupa ovulatie): E2, Progesteron
Oricind: TSH, Prolactina (de obicei se fac impreuna cu analizele de Z2 ca sa nu te mai intepi separat). Tinind cont ca in trecut au iesit bine, poti renunta la ele.
Recomandarea de AMH la FSH de 6.5 si analize de baza incomplete mi se pare cam exagerata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Mereu de la viena pt. Z2-5 mi-au dat de facut: TSH, FSH, LH, E2
AMH, intr-adevar e mai scump, l-am facut in noiembrie si am dat , parca, 280 lei.

Mergi la inceput

bombi, o fi FSHul gabrielei 6.5, dar daca Estradiolul ala de 177 este facut intre zilele 2-5, chiar fara un FSH langa el, este urias si dupa cum stii, asta poate insemna ca rezerva ovariana este cu probleme.
Daca face AMHul, macar stie exact cum sta cu rezerva ovariana.
Eu nu as renunta la a face TSHul si Prolactina, mai ales ca iarna tiroida se leneveste si cine stie. Ma rog, eu anul trecut, vreo 6 luni la rand am facut toate hormonalele de Z3, asa incat am putut alege luna ok pt FIV.

Mergi la inceput

Nu imi aduc aminte data cand am facut analizele si nu vreau sa spun prostii. Stiu ca in general imi da ziua 2-5 si ziua 21. Dar ideea este ca eu am un ciclu de fix 26 de zile. Imi spui ca as avea probl cu rezerva ovariana? Imi dai emotii.

Mergi la inceput

Spuneti-mi va rog cand se face LH si estradiol in ziua 21? Ca sa stiu dc le adaug si pe acestea maine. Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

am mentionat ca alea mi se par valori de Z14, daca sint intr-adevar de Z2-5, e mai complicat...
Si in afara de valorile numerice, ce m-a facut sa ma gindesc la Z14 e faptul cum au fost grupate analizele.

Mergi la inceput