FIV Europa(50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, Tsh-ul meu fara eutyrox e 2-2.5. Cu eutyrox e sub 1.5, doar in noiembrie mi-a iesit 1.7, si i-am zis medicului de la Sibiu si a zis ca nu e nici o problema, ca cel mai bine pt fiv e sa fie in jur de 2. Mi s-a parut curios, pt. ca altceva stiam de la Viena.

Adjo, nu stiu exact ce au gandit cei de la Viena, dar si pt. urm. fiv mi-au prescris din nou Clexane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Balanta
Draga mea, ceva m-a facut sa intru pe forum, sa citesc ce mai faci, dupa o pauza de jumate de an. Am avut, si inca mai am, probleme f mari in casnicie, de aia nici nu te-am mai sunat sa iesim.
... si cand citesc nici nu imi vine sa cred, este o minune, mi-au dat lacrimile, este incredibil ce ti se intampla, ai 2 inimioare care bat puternic. Din suflet iti doresc sa fie bine pana la capat, meriti din plin asa o minune, te-ai luptat mult, si te-ai pastrat verticala, in ciuda necazurilor prin care ai trecut. Destinul te rasplateste din plin, 2012 este anul tau.
Te imbratisez cu drag, si o sa citesc mereu, sa aflu cum sunteti. Ne auzim, te caut cand revenim la munci.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

mada, iti multumesc ca te bucuri sincer pt mine. Uneori mi se pare ireal ce mi s-a intamplat din Octombrie si pana acuma: mi-a casunat sa merg la Viena la clinica unde am facut FIV1 sa imi faca dr meu (ma rog, ex dr meu ) o eco pt a-mi numara foliculii antrali, el m-a dezamagit crunt in ziua aia, am renuntat la el si la clinica lui desi trebuia sa incepem FIV2, apoi am scris mail la Kinderwunschzentrum (unde fusesem la un consult in 2009) cum ca vreau sa incepem FIV cat se poate de repede, mi-au cerut analizele si am inceput FIV2 chiar pe CM din Octombrie; in 30 Noiembrie aveam un betaHCG mare.

Imi pare foarte rau sa aud ca ai probleme personale si iti doresc din suflet ca situatia sa se rezolve in felul in care vrei tu. Iti doresc multa putere! Astept sa vorbim (cand poti tu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Multumesc , fetelor, pt. raspunuri. Cu siguranta, in ian , am sa fac setul complet de analize pt trombofilie. Cei de la Wunsch au fost chiar f. atenti la prima cosultatie, cand am discutat si de trombo, ( de aceea am si ramas la ei cu FIV-ul,m-au impresionat cum au citit tot dosarul din scoarta in scoarta, nimeni nun o facuse pana atunci! dar de , vroiau sa ma castige ca pacient, nu?!), dupa aceea insa , s-au lasat pe tanjala .
Balanta, cum te simti? greturi? somn?

Mergi la inceput

adijo, si eu am impresia ca cei de la Wunschbaby, de la un moment incolo, devin superficiali. Ori la ce preturi practica, cred ca ar trebui sa se comporte altfel.
Eu am fel si fel de stari (greturi, ameteli, nu mai suport aproape nici un miros de detergent, balsam de rufe, de parfumuri nici nu mai zic, pofta de mancare nu am aproape deloc, nu mai pot bea cafea deloc si probabil ca si din cauza asta as dormi mai toata ziua), dar nu ma plang. Suport orice, doar sa le fie lor bine si sa fie sanatosi. Sunt asa de paranoica incat ma spal cu sampon si sapun de bebelusi (astea contin mai putine chimicale), nu mai folosesc nici un fel de machiaj (nici macar un ruj sau un balsam de buze). Dpdv job, intentionez sa stau acasa cat mai mult posibil si sa ma protejez la maxim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta7 spune:

Draga Balanta,
Te felicit din suflet pentru sarcina si iti doresc multa sanatate si tie si bebelasilor si sarcina usoara pana la capat.
Activam mai demult la un alt subiect, dar n-am mai scris de mult nici acolo.Vestea ta m-a facut sa ies din barlog si am vrut sa te felicit si sa iti transmit toate gandurile bune, mai ales ca iti stiu povestea si cat de mult ai suferit.Va citesc tot timpul.
Pup toate fetele si va doresc numai realizari.
SARBATORI FERICITE in continuare cu multe bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Balantama bucur ca sunteti bine toti trei Cred ca a fost cel mai frumos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

Wow, balanta, am intrat si eu cu intarziere si chiar ma gandeam ca nu da nimeni nici o veste buna pe subiectul asta.
Felicitari din suflet! Este minunat ce ti s-a intamplat! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara si 2 bebici sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Balanta, cam cate fiole de progesteron ar tr. sa comand?
Mi-au raspuns si de la Sibiu si de la Viena
De la Sibiu au zis ca progesteronul scade in tratamentul cu Duphaston.
De la viena mi-au zis ca in cazul unui fiv sa suplimentez progesteronul.

Mergi la inceput

Fetelor, multumesc .

aadina, nu inteleg: cum adica Duphastonul scade progesteronul? Atunci de ce se da pt sustinerea sarcinii?
Eu zic sa iti comanzi progesteron injectabil cam pt 10-12 saptamani (primul trim de sarcina). Asta inseamna 12sapt * 7 zile = 84 fiole. Asta ar insemna cam 17 cutii a cate 5 fiole. 17 cutii * 3 euro = 51 euro + 9 euro transportul = 60 euro. Daca ti se pare prea mare investitia, comanda doar 3-4 cutii pana la testul betaHCG si apoi mai comanzi, daca testul este pozitiv. Eu am preferat sa comand totul dintr-o data, sa nu imi mai bat capul si cu asta.

Mergi la inceput