FIV Europa(50)
Raspunsuri - Pagina 14
aadina spune:
Merci pt raspuns.
E mai bine sa comand tot de la inceput.
Nici eu nu prea am inteles asta. La ambele fivuri am luat Duphaston.
aadina spune:
Sabina, tu ai vreo adresa de email, sau nr de telefon de-a lui Socolov? sa-l intreb si pe el
5ab1na spune:
aadina nu. chiar nu am nici tel nici mail. am colaborat prin intermediul iscare. mi-au dat la un moment dat un nr de telefon doamnele de la clinica dar nu l-am memorat in ideea ca voi face rost oricum de el daca voi avea nevoie.
viotimis spune:
la toate fetele
Am facut o pauza mare la citit forumul iar acum, cu ocazia sarbatorilor m-am hotarat sa intru sa transmit "Sarbatori fericite si La multi ani !" tuturor fetelor iar cu aceasta ocazie am constatat ca s-au intamplat mai multe minuni ...
balanta, draga mea si felicitari pentru cele 2 inimioare !!!!!
Dupa ce am citit cateva mesaje mi-am dat seama ca s-a intamplat o minune in viata ta; am inceput sa citesc din urma, mi-au dat lacrimile de bucurie si ma bucur nespus pentru darul pe care ti l-a facut Dumnezeu. Iti doresc multa sanatate, sarcina usoara si BB-i sanatosi la sfarsitul celor 9 luni.
Felicitari fetelor care au reusit sa ramana insarcinate, bafta multa celor ce urmeaza sa faca beta si celor ce-si doresc un copilas.
balanta_tm spune:
sabina, deocamdata nu fac injectabil. Am comandat sa il am in caz ca voi avea nevoie.
vio, multumesc mult!
gabryela18 spune:
Buna fetelor
Prima zi pe acest topic. Felicitari viitoarei mamici.
Sunt un pic in ceata dat fiind ca nu ma pricep sa citesc analize.
Va scriu pe scurt povestea mea. De aproape 12 ani cu accelasi barbat, niciodata o sarcina. De 3 ani incercam si nimic. 2 histerosalpingogragii si o laparoscopie. Toate analizele ies bune atat ale mele cat si ale sotului. In ultimul an (4 luni) am facut injectii cu menopur. La 3 din ele am avut cel putin un folicul, una dintre ele nu am avut nici unul. Dr care ma monitorizeaza saraca nu stie ce sa mai imi zica. Am trecut si pe la dr Tutunaru care nu m-a multumit deloc. La 3 luni de la operatie el imi spune ca vrea sa repete laparoscopie pe motivul sa vada el ce e inauntru :(.
Vreau sa va rog 3 chestii pentru inceput:
1. cum sa incep sa citesc in acest forum sa fie cumva intr-o ordine logica a creierului meu. Parerea mea a fost ca dr treb sa stie sa iti rezolve problemele, ca nu e normal ca eu sa stiu chiar ce inseamna fiecare analiza, dar se pare ca m-am inselat.
2. Ma intereseaza cred pt anul viitor sa fac un FIV, inca nu sunt decisa 100% si v-as intreba de ce ai alege o clinica din Viena si nu una din Budapesta.
3. As avea posibilitatea sa stau la cineva la Stuttgart in Germania asa ca dc stiti o clinica in zona v-as fi recunoscatoare.
Stiu ca sunt noua si ca cer mult dar va rog sa imi raspundeti si mie dc aveti ceva informatii. Multumesc
ank30 spune:
woooowww balanta tm, chiar daca eu nu prea scriu la fiv Europa, te felicit din suflet pentru minunile din burtica. Ti-am trimis si un PM.