FIV Europa(50)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Nu-i obligatoriu sa fac acum fivul. Pana acum aveam probleme cu embrionii, acum descopar ca voi avea probleme si cu implantarea. Voi vorbi cu medicul, insa dupa Craciun, dar tare grea e comunicarea cu el.Raspunde in 3 cuvinte si dupa 2 saptamani. Si acum mai astept un raspuns la niste intrebari.Iar medicul care mi-a facut biopsia e plecat acum si isi muta si sediul firmei, asa ca pana dupa revelion....

Mergi la inceput

De unde pot cumpara progesteron injectabil? Se gaseste la noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Progesteron injectabil se poate comanda onine din Cehia. Eu mi-am comandat recent, sa am in caz de nevoie.
O cutie cu 5 fiole de cate 60 mg fiecare, costa 3 euro; transportul a costat 9 euro . Pretul este f bun comparativ cu Austria sau Franta.
Daca ai nevoie de datele de contact ale farmaciei, iti scriu pe mail.

Mergi la inceput

Da, te rog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna searaa
Balantaaa woowwwww
ce surprizaaa ne pregateai tuuuu
Bravooo bravoooo felicitari din suflet!!!!!
Sa ai sarcina usoara si copilasi sanatosi!
Ce cadou minunaaattt!!!!
Am citit de 3 ori postarea, am zis k nu vad eu bine de obosita ce sunt am dat o pagina inapoi, una inainte, meyy deci e adevarat
Va poop pe toate si va doresc Sarbatori Fericite si un Craciun Magic si linistit alaturi de cei dragi!
Multa putere si speranta celor care inca isi asteapta minunea!
Sanatate si sarcini usoare si la termen celor cu pui in burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Doamne balanta, ce veste minunata!!!!! M-ai lasat masca, presimteam eu ca coci ceva ca ai stat prea in umbra.
Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si copilasi sanatosi.
Eu am lipsit si am citit pe sarite. Am intrat acum pe forum sa va urez SARBATORI FERICITE SI UN AN PLIN DE IMPLINIRI.
Va urez si pt anul nou pt ca in data de 29 voi face laparoscopia si nu stiu daca mai apuc sa intru.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Multumesc celor care s-au bucurat sincer pt sarcina mea .

Craciun Fericit tuturor!

Mergi la inceput

Sarbatori fericite tuturor!

Balanta, cat ai avut tsh-ul la fiv?
De la viena stiu ca tr. sa fie sub 1.5, iar la Sibiu a zis ca tr sa fie intre 2 si 2.5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Va doresc si eu tuturor SARBATORI FERICITE! Si sa dea Domnul la anul, pe vremea asta,sa fim toate cu bebici!
Aadina, pe ce considerent ti-au dat cei de la Viena clexane si aspirina daca tu nu aveai facute analizele de trombofilie?
Eu am facute doar APCR, anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici , homocisteina, care sunt in limite normale toate, iar cei de la Viena mi-au spus sa nu fac alte analize ( ex mutatiile) ca sunt destul de elocvente cele care le am , si nu mi-au dat nimic , nici macar aspirina.fetele care va pricepeti mai bine la treaba asta , oare e ok? sa fac totusi , tot setul complet de trombofilie?

Mergi la inceput

aadina, in luna in care am inceput FIVul TSHul meu era 1.4. Daca era mai mare de atat, nu as fi inceput FIVul. Nu stiu parerea celor de la Kinderwunschzentrum (Goldenes) despre valoarea TSHului la FIV, dar eu am ideea clara ca in luna in care faci FIVul, hormonalele sa fie toate cat de cat ok. Ai probleme cu TSHul?
adijo, ciudat ca nu ti-au dat astia de la Wunsch Clexane. Stiu ca ajuta si la prevenirea cazurilor grave de hiperstimulare (la care tu esti predispusa, daca imi amintesc bine). Eu cred ca ei uneori nu sunt suficient de atenti si cred ca asa au fost cu tine. Categoric, daca as fi in locul tau, as face analize de trombofilie, inainte sa ma apuc de un alt FIV.

Mergi la inceput