FIV Europa(50)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

si cum ti-a fost cu 13 ovocite pe un ovar? a fost cumva dureros? ai raspuns foarte foarte bine.
data trecuta la wunsch nu ai avut tot asa dozele de puregon si menopur?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Dureri nu am avut absolut deloc dupa punctie si nici mai incolo. Are mana buna Prof Strohmer.
Da, am avut aceleasi doze ca la Wunsch, doar ca am facut mai putina inhibare. Probabil ca am prins o luna f buna.

Mergi la inceput

scuze eu credeam ca data trecuta ai facut mai putina inhibare
balanta tu stii ca eu am intrebari in legatura cu protocolul lung.
doctorii astia au vreo regula cand decid cand sa inceapa stimularea sau pur si simplu stabilesc inceperea stimularii in functie de practica lor, a clinicii sau a programarilor pur si simplu?

Mergi la inceput

sabina, eu la cateva zile dupa 6 Oct cand m-am intors f nemultumita de la Wunschbaby, am luat legatura pe email cu astia de la Kinderwunschzentrum si le-am spus ca vreau sa incep FIVul cat de curand. Mi-au cerut hormonalele si mi-au trimis protocolul.
Eu ii vizitasem in 2009, aveam protocolul stabilit de atunci, dar intre timp am ales Wunschbaby. Asa ca i-am intrebat daca protocolul meu de atunci se mai preteaza la hormonalele de acum si au zis ca da.

Mergi la inceput

eu doar intrebam cum decid ei cate zile de inhibare sa aiba o persoana.

Mergi la inceput

Dupa 14 zile de inhibare te pun sa faci E2. Daca e mai mic decat 50, incepi stimularea.
Edit: ceva la mine a fost in luna aia de inhibare, fiindca dupa 14 zile de Suprefact, E2 era 17, iar la FIV1, dupa 17 zile de inhibare E2 fusese 38 sau ceva de genul. E drept ca la FIV1 inhibarea am inceput-o in Z18, pe cand la FIV2, am inceput in Z21.

Mergi la inceput

si n-ai transpirat cand era 17?

Mergi la inceput

Nu, deloc. L-am suportat la fel de bine ca si prima data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Am facut azi progesteronul, in Z 21, dupa 7 zile de duphaston (2 pe zi) si este: 1.97 nmol/l, iar normal in faza luteala este intre 5.3-86. Ce inseamna asta?

Mergi la inceput

aadina, in afara de deficitul de faza luteala, progesteronul tau atat de mic cred ca indica faptul ca hiperplazia ta este inca prezenta.
Tu vrei sa incepi FIVul asa? Daca da, cred ca e bine sa faci si progesteron injectabil, sa nu te bazezi doar pe Utro.

Mergi la inceput