FIV Europa(50)
Raspunsuri - Pagina 10
aadina spune:
Fetelor am o dilema. Eu nu am facute analizele pt. trombofilie, si nici nu cred ca mai am timp pana incep in ianuarie fivul sa le fac, si sincer nu cred ca asta e problema mea.
De la Viena mi-au dat sa fac Clexane si sa iau thrombo ass.
Cei de la Sibiu au zis ca nu are sens sa fac clexane, atat timp cat nu am facut analizele. Oare ce sa fac? Sa iau de capul meu, macar thrombo ass?
Balanta, preturile de la Kinderwunshzentrum sunt cele de pe prima pagina: 3000 icsi?
Cum ti s-a parut clinica in comparatie cu wunsch?
balanta_tm spune:
aadina, eu as face Clexane, fara doar si poate.
Kinderwunschzentrum mi s-a parut mai profi, in sensul ca chiar arata ca o clinica, au o multime de asistente si medici, au permanent medic de garda, au numar de urgenta pe care il poti afla cand suni in afara orelor lor de program. M-au chemat la eco si Duminica, ceea ce wow, mi s-a parut super! La punctie si ET l-au invitat si pe sotul meu in sala, dar el a venit inauntru doar la ET, unde ne-au aratat embrionii pe monitor inainte sa mi-i transfere.
Noi am fost f f multumiti de tot, am plecat de acolo cu convingerea ca vom reusi.
Ne-a placut mai mult ca la Wunschbaby.
Da, preturile sunt cele de pe prima pagina (FIV+ICSI=3000 euro).
aadina spune:
Cred ca doza de clexane 0.4 e suficient.
La fivul precedent am facut din prima zi de stimulare, pauza la punctie, apoi am reluat. Asa e bine?
QiaoBing spune:
balanta am auzit de vestea minunata si am citit rand cu rand tot capitolul sa o gasesc, aproape cand imi pierdusem speranta si am crezut ca am inteles eu gresit, hopa tu cu vestea cu inimioarele. FELICITARI din inima !!!! O sarcina usoara si fara griji iti doresc, o meriti din plin !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
mami_vreau spune:
ce-mi vad ochii???
balanta FELICITARI!!!!
cand am aflat vestea am crezut ca am citit gresit pentru ca nu stiam ca te pregatesti de procedura, macar!!!
ma bucur enorm pentru tine si iti urez sarcina usoara!!!
Laura
20+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
adijo spune:
Balanta super veste ! felicitari! sa i o sarcina usoara si fara probleme! cum ai stat tu acolo si nu ai zis nimic....
5ab1na spune:
balanta ai luat progynova ala din ziua cu ET? sau dupa punctie imediat?
nu ti-au explicat si pentru ce e?
clexane ai facut din z1 de stimulare sau de inhibare?
sarbatori fericite
balanta_tm spune:
sabina, progynova am inceput din ziua de ET, iar progesteroanele din ziua punctiei (in loc de doza de Utro de seara - 400 mg, am vrut sa iau Crinone, dar Prof Strohmer nu m-a lasat fiindca a zis ca ei au rezultate slabe cu Crinone).
Din cate stiu eu, progynova ajuta endometrul.
Clexane am avut de la stimulare; pe perioada inhibarii am avut Thrombo ass.
mami, adijo, va multumesc mult