Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Bravo Lumineeel! Felicitari! Ce-as fi dat si eu o fuga pana la tine

Maine intru negresit sa-ti urez LMA!

Pup fetele, weekend placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Heii, va pup fetelor!
Am avut toata saptamana probleme cu netul si nu v-am mai citit.. Acum am citit doar ultima pag..

Lumi, ce-mi faci tu mie?? Daca nu reusesc sa intru maine, iti urez de pe acum LA MULTI ANI FERICITI, SA FII SANATOASA SI IUBITA!!!

Noi am avut o saptamana grea cu Sara: a facut 2 zile si 2 nopti febra, nu ceda la nik. Luni a vazut-o dr si nu i-a placut ce a vazut in gatul ei, asa ca a luat antib.. Si pt ca ea nu e obisnuita sa ia medicamente am avut probleme, ca nu il vroia, il simtea daca il amestecam in ceva..off..greu... Dar pana la urma este ok. E inca ragusita, nu prea are pofta de mancare, dar suntem pe drumul cel bun.
Eu am fost miercuri la eco, l-am vazut pe bebe, e foarte bine. Are 2300g si e fff lung (corespunde la 38 sapt..). Peste 2 sapt ma mai vede inca o data ecografic dr, si stabilim daca mergem pe nastere nturala. Deocamdata ea si-a dat ok-ul, pt ca nu este un fat mare (doar lung). Dar mai vedem.
In rest ne pregatim si noi incet incet de sarbatori, sper sa impodobim bradul we asta. Am aranjat si patutul, masa de infasat si dulapiorul lui bebe.

Va pup si va imbratisez pe toate cu drag!
Sanatate Ilincai si celorlalti copilasi!!

Alina 34+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

LA MULTI ANI, LUMINELU'!!!! FERICIRE MAXIMA, SANATATE, BUCURII ITI DORESC. SA TE SIMTI IMPLINITA PE TOATE PLANURILE!!

SI NEAPARAT SA NE INCANTI FORUMUL CU CAT MAI MULTE MESAJE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, Lumi !!! Sa fii sanatoasa, sa-ti reuseasca tot ce vrei, sa fii fericita cu toata familia si sa stai aici cu noi si sa ne aduni mereu cum faci tu. Te imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

flori ai primit de la gabitza, muzica de la alysh, noi,Luminel scoatem niste si si iti uram multa sanatate, fericire, liniste, si putere sa lupti in continuare!

Multa sanatate la copiii bolnaviori, pupaturi reallaura si Alina_anto. Alina, mult succes cu nasterea naturala - faptul ca e lungan dar slaban o sa conteze .
E 8 , fug la piata cu Mara, ca tati nu reuseste sa se trezeasca... revin in 3 ore - daca e petrecere, nu lipesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

La multi ani Luminita!!! sa fii sanatoasa, fericita, implinita!!!! Te iubim mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI, LUMI! MULTA FERICIRE, SANATATE SI IMPLINIRI!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

La multi ani Lumi!
Sa nu petreceti prea zgomotos..
Eu plec la biblioteca...:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

La Multi Ani, Luminel!!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita. si sa va reintregiti cat mai repede familia.
pertrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Luminel la multi ani si din partea mea, sa fii sanatoasa, fericita, sa-ti mearga toate din plin!!
alina anto, Cleo merci din partea Ilincai :)), sanatate si voua!,
Alina mare realizare canpana acum fata nu a luat antibiotic...Wow, vrei sa nasti natural, ce frumos ar fi sa reusesti...deja 38 s? Mi se face raau, cand trece timpul?

Mergi la inceput