Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 10
Nicole1980 spune:
La multi ani, Luminel ! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai frumos in viata ! Te pup !
in 30+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Nicole1980 spune:
Astazi am fost si noi la shopping de cadouri si nu numai. Am stat de la 8.30 la 18.00… mi-am luat cam tot ce trebuie pentru spital atat pt mine cat si pentru bebe.
Lui David i-am luat cadouri de Craciun: o consola de jocuri pentru copii- este o masinuta cu volan care se leaga la tv, un banc de scule cu o multime de piese: ciocan, bormasina, fierastrau etc, un robot cu 2 pistoale (asa si-a dorit), un set de vase de bucatarie: farfurii, cescute, pahare, tacamuri (toata ziua face cate ceva de mancare- este dl Bucatar), un stetoscop - care chiar functioneaza ca sa ne asculte cum respiram si sa o auda si pe surioara, o masina de pompieri cu cativa pompieri, un elicopter .
Am luat si pentru nepotica un carucior cu 2 etajere pentru servit masa si multe accesorii : ceainic, cescute, componente pt micdejun.
Am luat deasemenea cadouri pentru o parte din copiii care vor veni la noi de Craciun.
Abia astept sa le impachetez si sa le pun sub brad. Aaa maine facem bradutul...astazi a cumparat sotul .
in 30+ de si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe
Luminel spune:
Buna fetelor!
Va multumesc mult tuturor! M-ati emotionat! Sunteti minunate! Prietenele mele cele mai bune!
Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume, voua si familiilor voastre!
cate o pentru fiecare
si tuturor!
si ma scuzati ca nu v-am raspuns ieri! am fost in deplasare la petrecere
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
Buna dimineata
Ce fac fetele, cum a fost weekendul? Lumi, cum ai petrecut?
Noi am iesit vineri seara la un restaurant indian, bleah nu m-am omorat deloc. Lipia era excelenta, in rest parca am mancat tocanita ffff picanta cu carne si am lasat si o carca de bani. Dar, deh, vroiam sa experimentez si asta. Pana acum zic pas la indian si libanez. Tot bucataria japoneza, chineza, vietnameza ma pasioneaza.
Da, si noi am terminat de luat cadouri pt copii. Criza, criza dar iar am luat o gramada de jocuri, jucarii, carti. In defavoarea adultilor, din pacate, la ei chiar am pus limite mari anul asta :(
La budimex n-am ajuns inca. astept vacanta, cred ca pe 21 decembrie il duc pe Vlad la gradi si incercs a ajung. in timpul zilei la job, seara cu copilasii...si uite asa ma simt eu frustrata uneori ca nu reusesc sa fac ce-mi propun.
va pupez si va astept
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Eu inca nu am reusit sa le iau cadouri de Craciun -- le-a luat sotul o gramada, as vrea insa si eu sa le iau ceva.
Trece asa repede timpul ...
Noi plecam sambata dim. la Viena si ne intoarcem pe 8 ianuarie, joi avem serbare, vineri seara o aniversare, iar eu mai am atatea de procurat
Asa ca Alysh, cred ca noi nu mai apucam sa ne vedem, jucariile le vom duce la o casa de copii din Rahova; gradinita Annika vor sa-i duca pe copii acolo, si au colectat haine si jucarii, le vom da si noi pe ale noastre lor
Adriana
Luminel spune:
Hello!
Aly, am petrecut de minune! am fost la nepoata-mea care si-a serbat si ea ziua tot sambata (desi implinise anii pe 7 dec), ne-am strans toti, sora-mea, cumnatu-meu, ceilalti doi nepoti cu partenerii; a fost frumos! distractie multa! mancare buna! Cristi in elementul ei; bagata in seama s-a dat in spectacol pe acolo
am avut o aniversare super! cum n-am mai avut de mult!
am ajuns la 1 noaptea acasa
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Alysh spune:
F bine Adriana, ca am destule de dus acum, macar sa ajung o data! Vacanta frumoasa la Viena, cred ca va fi superb!
Lumi, bravo, sa va fie de bine party-ul. Ma bucur ca v-ati distrat asa frumos!
Eu n-am chef de lucru, n-am cheeeeeeeeeeeef decat de o vacanta. care va veni in curand!
Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Lumi, bravo, sa va fie de bine party-ul. Ma bucur ca v-ati distrat asa frumos! Eu n-am chef de lucru, n-am cheeeeeeeeeeeef decat de o vacanta. care va veni in curand! ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
si te mai plangeai ca intri in concediu
intr-un fel e invidiez: ce-as vrea si eu sa stau acasa, mai ales ca vine barbatu-meu...dar nu mai am zile de concediu si nici fara plata nu pot sa iau!
Adriana, deum bun si vacanta placuta! si suuces la serbare!
Alysh spune:
Lumi, asa e, dragut ca intru in vacanta. Am rezervat deja sa-i duc pe pitici la munte si ma bucur ca o sa-i mai scot la teatru, spectacole etc.
O sa fie nasol cu banii, dar sanatosi sa fim. Nu am ce face oricum.
Adriana, bafta la serbare si din partea mea. Si noi o sa avem nevoie sa ne tineti pumnii joi, sper sa se descurce Vlad cu ce a invatat la gradi ca acasa nu vrea deloc sa spuna rolul, uooof, cred ca si el vrea vacanta, micutzul meu.