Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 11
Luminel spune:
Bafta, Vlady!!! si vacanta placuta!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Victoria_mami spune:
Am fost si noi aseara la chinezesc. Fiind bufet, Victoria a tot ales ce vrea si ce nu vrea. Lua cate ceva in farfurie, manca jumate si apoi zicea ca vrea sa ia altceva. Si tot asa. Dar a mancat foarte bine, asa ca eu ma declar multumita. De fapt, ea asa face de cate ori mergem acolo. Fusesem sa ii ducem ceva de mancare soarca-mii pe la 1 dupa-masa si pe la 2 Victoria a inceput sa maraie, ca ei ii e foame, sa o ducem la restaurant! Am venit acasa, i-am dat ceva usor sa manance si abia am tinut-o ocupata 2 ore pana am plecat la restaurant... e restaurantul ei preferat, daca am merge de 2 ori/zi, tare fericita ar fi! Plus ca vrea sa se spele pe maini de 20 de ori, ii place uscatorul lor de maini, e vertical, si sufla pe maini pe ambele parti, e taaaaaare incantata de el.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
Luminel spune:
Nadia si Aly, sa va fie de bine!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Salutare!
Reusesc s aintru si aici, desi s-a cam racit de Cleo.
Noi avuram un we super plin, vizite, serbare, iara vizite.
La serbare a fost neasteptam de frumos, de bine, Robert a fost asa fericit, a ras si s-a distrat tot timpul, a cantat, i-a zis poezia Mosului (un mos fff urat deghizat, de i-a bagat in sperieti pe copii); la Robert nu a contat, el "il adora pe Mos Caciun"
asa..intrerupere de juma d eora...am uitat ce mai voiam sa spun
Alysh am calcat hainute, nu sunt f multe, jucarii am dat ieri la alti copii dintr-un sat...
Laurita eu ma bucur de decizia ta!
concurs s-a terminat, am decazut bine de tot din top, nu am chef sa comentez, mi-am facut ceva sange rece aseara, dar asta e viata! Eu oricum am fost asa de fericita sa vad atatea voturi de la public, de la fetele mele dragi!
Pupici!
Victoria_mami spune:
Lori, si eu am vazut topul final si m-a lasat cu un gust amar...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
gabitzam spune:
Lori, eu am renuntat de doi ani la concursurile de poze de pe DC. Personal mi se par nedrepte si starnesc pasiuni demne de o cauza mai buna. Degeaba voteaza cu drag sute si sute de persoane, cand in final oricum votul a doar cativa conteaza. Asta a fost si ultimul la care am mai votat, pe viitor o sa le bag la ignore cu totul, zau asa. Pentru noi, oricum tu esti pe locul 1 de departe. Poza ta chiar merita, in afara ca esti prietena noastra.
Edit: Belleane, asta n-as prea numi-o chiar democratie.
Lorich spune:
Va pup cu drag, aseara chiar am suferit, recunosc.
gabi de ce nu mi-ai zis si mie??/E??? M-am ars ca s ainvat - primul si ultimul la care particip, votez, ma uit, accesez.
Pentru voi,
belleane spune:
Gabitam: pai exact la asta m-am gandit si eu, toti se cearta se terfelesc si la final vine unul si spune: taceti, eu hotarasc.
belleane spune:
Mie-mi plac de asemenea si unele subiecte unde daca intri in gura unora iesi sifonata rau. Trebuie sa fii ca pestele sa spui si tu ceva pe undeva. E tare distractiv.