Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Da iubita meaaaaaaaaa, am ajuns! Ce fericita sunt sa te revad pe forum!!! Uite cafeluta (o mai fur uneori de la floricelele de mai iunie ca fetele de acolo gasesc imagini frumu).

Ce faci? cum e acasa? mai da-ne detalii. eu sunt cam supi deoarece cladirea in care lucram intra in CO fara plata din 21 dec pana 9 ianuarie si cica intram si noi automat in fara plata. dupa ce ca e mic salariu, mai dispare si asta, ies pe minus rau de tot. ieri am fost deprimata tare la aflarea vestii imi dau deadline pana la sf lui ianuarie si daca nu-mi maresc salariu tb sa ma reorientez urgent. desi, nu stiu, tb sa vb. hai ca te astept la sueta. cand mai pui poze cu copiii? eu n-am mai avut timp sa le fac :(

Ah, costumas am luat de la cumnata mea, caci Cosminel a avut tot rol de om de zapada anul trecut. asa ca ne-am scos de data asta e putin cam mare de Vlad dar merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alyish, Ooof, ce nasol, tocmai de sarbatori cand ai nevoie de bani!!
Multe firme se inchid de sarbatori, mai ales daca nu e activitate...lasa poate reusim sa ne vedem si noi...cu ocazia asta
Te-ai scos cu costumasul...Mirci ma tot bate la cap cu unul de dragon sau dinozaur..
Dar prefer sa-i iau o jucarie mai misto
Ii gasisem kdo de craciun dinozaurul Inu, e pe cateva siteuri la reducere mare si nu stiu daca o fi ok??
Stie careva??
ilinca mea imi face frisoane de aseara. Nu pot sa nu ma panichez. Ae extremitatile reci, febra e mica, 38,5 in popo, dar nu scade... Acum doarme nitel cat fac eu papa...
Te sun cand se scoala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

'neatza fetele!

apar si eu de dupa monitor

multam de cafea Aly, chiar am nevoie, sunt franta de oboseala! aseara m-am culcat la 1 si ma sculai la 6!
Am pregatit meniul pentru colegi; pana la urma am facut asa: carnati in foietaj, ficatei inveliti in bacon, ficatei in foietaj, salta de vinete, carne de porc la dry-cooker, prajitura cu mere si gris, tiramisu, prajitura cu cocos si ciocolata si o placinta de post cu praz si ciuperci (pe care am uitat-o acasa). Plus zacusca, gogosari, castraveti la otet.
M-a ajutat si nepoata-mea , ca altfel nu reuseam sa le fa pe toate ieri!

Laura, wellcome back pe forum! sper sa te citesc in fiecare zi!
Te felicit ca ai gasit puterea sa renunti la jobul ala epuizant ca sa stai langa copii!

Aly si Lori, succes piticilor la serbare!

Simo, ce Mos bogat si bine organizat! bravo!

revin...

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lumi menu de nunta ce citisi tu acolo, wow! Felicitari. Au iesit bine? Sper sa iasa o petrecere pe cinste, la cata munca ai depus!
Si daaa, am revenit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lumi, mama ce de pregatiri!
Nu stiu daca mai intru maine, asa ca iti urez de azi multi ani fericiti si cat mai multe bucurii!

Laura, wow, asa rapid te-ai hotarat?
Eu una n-as fi suportat asa un program, mereu ma minunam cum rezisti, ma bucur pt. tine ca ai optat pt. timpul cu cei mici - si sunt convinsa ca veti gasi ceva mai acceptabil ca program, copilaria nu se mai intoarce inapoi, la job insa mergi pana la batranete

Gabi si ai citit toata telenovela aia?
Fa-ne si noua un rezumat, ca eu am ramas pe la pag. 3 - nici eu h-abar n-aveam ca e si rubrica de "barfa" pe forum aici
Noroc cu Cleo, care e la curent cu "mondenitatile"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

Lumi, mama ce de pregatiri!
Nu stiu daca mai intru maine, asa ca iti urez de azi multi ani fericiti si cat mai multe bucurii!

Multumesc mult, Adriana! La fel si voua!

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Eu am atat de mult de lucru incat am citit tot forumul.is varza

Lumi: La multi ani!!!! pentru maine ca sigur uit!!! Petrecere frumoasa!!!

Mergi la inceput

Belleane, saru'mana!

Multumesc si tie Laurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminel, chiar dezmatz!!

Adriana, cu politica nu le am, dar de telenovele interactive, sunt mare amatoare

Mergi la inceput

A iesit super! papilele colegilor au fost incantate

Mergi la inceput