Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 7
cleo78 spune:
nu a disparut, numai ca e inchis. Iar mie imi plac numai telenovelele interactive, unde pot sa cer un episod cu amanuntele calutelii
edit: aici a inceput http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168841&nm=Povestea-de-dragoste-nu-sa-incheiat
gabitzam spune:
Cleo, ce-mi facusi, mi-ai dat de citit De fapt povestea incepe mai demuult, de la confidenta unui barbat insurat , sau si mai demult, cand erau alte probleme existentiale in viata duduii Eu tot cred ca fabuleaza si inventeaza.
Rareori scot nasul pe forum de pe subiectul nostru, nici nu stiam ca avem telenoveli in curte p-acilea. Mai ziceti si aici cand dati de ceva care merita, sa ne zgaim si noi nitel la gard
belleane spune:
Acum o intrebare serioasa pentru cele care aveti sange depozitat Am o verisoara care urmeaza sa nasca si stiu ca a existat o promotie cu invitatii ceva cu o reducere. Voi mai aveti asa ceva? Eu nu mai gasesc nici urma mesajului, i-am promis ca ma interesez.Nu prea detine finante, s-a si scumpit mult.
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabitzam Cleo, ce-mi facusi, mi-ai dat de citit De fapt povestea incepe mai demuult, de la confidenta unui barbat insurat , sau si mai demult, cand erau alte probleme existentiale in viata duduii Eu tot cred ca fabuleaza si inventeaza. Rareori scot nasul pe forum de pe subiectul nostru, nici nu stiam ca avem telenoveli in curte p-acilea. Mai ziceti si aici cand dati de ceva care merita, sa ne zgaim si noi nitel la gard Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Aia vroiam sa zic si eu, dar de fapt, stai asa, ca povestea incepe inainte de a se naste eroina cand o vrajitoare rea i-a luat tatal, dar nu a fost de fapt vina vrajitorii, ci tocmai a mamei care nu a stiut sa-si tie barbatul langa ea.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685
cleo78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Desiree2002
Aia vroiam sa zic si eu, dar de fapt, stai asa, ca povestea incepe inainte de a se naste eroina cand o vrajitoare rea i-a luat tatal, dar nu a fost de fapt vina vrajitorii, ci tocmai a mamei care nu a stiut sa-si tie barbatul langa ea. _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 VICTORIA http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685 |
sunt in urma cu telenovelele
Reallaura spune:
Buna scumpele
Am terminat cu sv de nebuni, am reintrat in CIC si pana in aprilie sper sa gasesc un business rezonabil care sa-mi permita sa-mi vad si copii la oki.
Din afacerea asta, Ilinca a iesit cel mai bine, e atat de fericita, ma pupa intr-una, daca ma vede ca-mi pun geaca se arunca la pamant si plange...e o dulceata de nedescris.
Mirci, ca barbat ce e, ma iubeste mai putin manifest. :))
Simonix, Esme si Cleo nemaipomenite poze, Mosul organizat la Simo e ca-n filme, cu prajiturele minunate, cadouri teatralizate samd. bravo, Simo! Copiii sunt din ce in ce mai frumosi!
Doloress haha, ce simpatic Patrick, f tare!
Cleo vai, am ras ca proasta aici de calutelile unora, sa scol copiii din somn...
Ali iubita, aveti rol? Noi inca nmic de genul, chiar incep sa ma mir ca doar e la grupa pregatitoare... De unde ai facubrost de costumatie.. Ca si Sis cauta pentru David... :))
tare si vbim
Reallaura spune:
Se trezise Mirci si am dat rpd send.
Simonix, ce frumos ai pove tu de Mosh!
Mirci nu e f incantat de cadouri, nu cere, nu plange dupa ele..am niste poze de toata frumusetea cu Mirci la cadouri, casca si apoi se intinde cat e denlung langa cizmulite si ramane asa, parca l-ar mai fi luat somnul...nici o frenezie de rupere de ambalaje... Cred ca l-a descurajat nitel si faptul ca intamplator kdoul Ilincai era mai voluminos...dar nu a spus nimic, l-am vzt doar cum masoara din oki...data viitoare sa fiu mai atenta la marime!:))
Eu sper sa mai creada in mosh macar pana la 7 ani, odata cu scoala...