Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Esme, Victoria a plans de cateva ori cand a vomitat... pentru ca a murdarit patul! Si plangea, frate, de zici ca o bateam ca a vomitat. I-am tot explicat noi ca e ok, schimbam patul, spalam tot si nu e nimic, nu-i bai, mami si Daddy nu se supara niciodata ca ea a vomitat in pat. Ultima data nu a mai plans, doar i-a aratat lui Daddy, cand l-am strigat si a intrat in camera, ca: "Uite, Daddy, ce mizerie am facut in pat!" Daddy i-a explicat iar ca nu-i bai, uite, mami schimba patul, bag tot la spalat si e ok.

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Da, si-al meu a plans cand a vomat ca a murdarit patul. Are si o obsesie cu ordinea, nu suporta sa gaseasca o masinuta in cutia cu figurine sau invers. Sa vezi cum vine la mine c-o falca-n cer si una in pamant : Mami! Asta nu sta in cutia albastra, asta sta in cutia verde! Adevarul e ca eu mereu i le-am pus in ordine asa, ca mi-a fost mai usor sa le gasesc mai apoi. Dar cateodata le mai arunc la repezeala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineataaaaaaa...cafelutaaaaaaaa!

Vai cat m-am amuzat Doloress cu perla lui Patrick. Nemai pomenit. Mi-a inseninat ziua

Simonixu', demenitiale poze. Mai, dar la voi a venit deja Mos Craciun? Sau ala era doar Mos Nicolae??? Oricum superbi si copilasii si ideaa cu pozele pe cadouri, bravo, si eu va invidiez putin asa dar va si admir.
Ah, si da, Mazgalici e echivalentul lui Aquadoodle dar are si 3 culori in plus. Oricum nu ma pot pronunta despre el decat dupa ce vine Mosu'.

Booon. Sa va zic de noi. Joia viitoare avem serbare, Vlad are rol de Om de zapada, avem costumasul, am primit acasa rolul sa-l repetam....el intervine de dpoua ori , o data cu vreo 8 versuri, altadata cu vreo 12 versuri..nu e mult, sunt dragute, dar, surpriza, Vlad nu a vrut sa le repetam alaltaieri seara. M-am mirat , stiind cu cata usurinta si placere invata el poezioarele cand ne "jucam" inainte cu versurile. Mai stiti ca la 1,8 ani Vlad stia 2 strofe din somnoroase pasarele? Pocite rau dar le stia. In fine, n-am insistat, n-am vrut sa-l constrang cu asta de teama sa nu respinga apoi in totalitate poezia.
Chiar vorbeam cu dna lui educatoare, o tipa mai in varsta dar tare destupata care spunea ca daca ar fi fost dupa ea nu ar fi procedat cu roluri si poezii invatate pe dinafara, ci ar fi chemat un Mos si ar fi lasat copiii sa se manifeste cum vor ei ca sunt inca foarte mici pentru a spune roluri pe dinafara...si cred ca are dreptate. Ar fi fost nimerit ceva mai liber, dar acum mergem inainte cu asta. Aseara am reusit sa-l santajez cu un ou kinder: repetam versurile de 2 ori si apoi oul. Si a mers, desi, stiu, nu e prea ok niic metoda asta.

Apoi am avut seara noastra preferata, tati si Luca in parc, noi doi acasa, am colorat, decupat, lipit.....am terminat toate materialele din scrapbooking-ul pe care l-a primit anul trecut de la Mos. Tare i-a mai placut activitatea asta si mi-as dori sa mai gasesc unul similar. Am citit povesti muuulte, caci in ultima saptamana n-am mai apucat si ne-am juact cu marionetele pt ca adora sa facem diverse scenarii. Aseara marionetele erau zana cea buna care trimite mesajele Mosului si spiridusul care il ajuta pe Mosu sa aduca cadouri...si de aici am facut teatru, nu gluma.

Seara , inainte de culcare nu mai vrea povesti clasice. Tot ceva din imaginatia lui. "Vreau povestea despre balena ucigasa", "vreau poveste despre baietelul ratacit", "vreau poveste despre copilul care nu vrea sa doarma".......si eu tb sa inventez o poveste intreaga pe una din temele propuse de el. Noroc ca stau f bine la capitolul imaginatie.

Magnetism, multam de pont, acum ma uit la pensiunea de care mi-ai spus. Va tin la curent cu ce m-am decis.

Lumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata

Alysh si eu mi-as dori sa se termine cu recitatul asta d epoezii la serbari, sistemul asta comunist pe crae il purtam cu noi si cand n-om mai sti ce-i ala comunismul...sa fie lasati copiii liberi sau sa creeze ceva amuzant, nu stiu....dar stiu cum e cu stresul ca nu voi sti poezia, cu transpiratiile alea reci, eu nu am avut mama care sa-mi zica "mananci tu chibrituri acasa ca nu ai stiut-o", dar tot a fost o tona de presiune..si pentru ceEEEe??

Si Robert are o pezioara, o zice, cand vrea..nu stiu cand a ainvata-o (cred ca la gradi)...si eu il rog s-o zica sa nu fie certat pe acolo, si asa e "bad guy" ca nu le mananca mancarea...dar efectiv urasc sistemul asta.

Culmea, la smart kids, la serbarea din vara am auzit o discutie "a mea de ce n-a avut poezie mai lunga????" educatoarea se scuza.."pai, sa vedetii...a cam lipsit.."...deci, naiba sa ne mai inteleaga!!

doloress haiossssss!!!

Si Robert mi-a plans crunt de cateva ori ca a facut mizerie...dar s-a vindecat!!

si normal ca am admirat poze frumoaseeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

am avut de lucru de dim. si cand am zis ca fac o pauza si citesc putin din caluteala altora... sa fac atac de panica! au inchis si pe asta! Cu ce ne consolam, belleane?

Mi-e foame.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, vorbesti codat? sa inteleaga doar Belleane? ce e aia " caluteala?"

Lavinia, ma bucur ca v-a prins bine rucsacul
La cat mai multe excursii!

Am admirat si eu pe Iustin frumusel si pe cei 3 prieteni din Belgia -- intr-adevar un Mos Nicolae ff bogat, ce-o sa mai aduca bietul Craciun?

Lori, s-a terminat concursul ala cu poze?
De dim imi aparea poza Anei de la avatar multiplicata prin diverse mesaje, ma gandeam ca e probabil ceva legat de concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Cleo: ehe draga mosului, multi tanjesc dupa caluteala....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168931&nm=a-disparut-subiectul-de-la-cafeaua-de-dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Cleo, Belle faceti-mi un rezumat!! Despre ce vorbiti acolo? Ce subiec, ce caluteala?

Adriana din cate scrie in regulament, maine ar treb sa anunte castigatorii. Eu eram =-parca= pe primul loc la voturi public, useri...cu pondere 40% in total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lori: sper sa ramana asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

calutit= termen pieptanat pt s e x( in cazul de fata, salbatec cu sotul alteia, sot insurat si mai batran si cu nou nascut, dupa care tipa calutita vine si se lauda aici ep forum cat de tare e, si cat de bine arata, si cat de tanara si frumoasa e). Evident, restul forumului, cu 10 ani mai mult, 10kg mai mult, de 10 iori mai multa celulita si cearcane, a sarit ca arsa.

Mergi la inceput