Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 3

Simonix spune:
Fetele, am gasit una bucata retea Esme - nu stiu insa daca e chiar aceea mult ceruta:
Nu sunt reteta minune, sunt doar biscuiti normali fara zahar. N-am citit nicaieri ce si cum ii fca si io dupa capul meu, dar fiindca nu e secret va zic:
2x faina;
1x unt;
niste suc de fructe (eu am pus pana acum de portocala, cam o jumate de portocala stoarsa, de visine- am avut visine in congelator, de pere, ce a ramas dupa ce am ras o para coapta), pentru ceva gust evetual putina scortisoara sau vanilie (nu zahar, nu esenta, efectiv bobiterle de vanilie din pastaia de vanilie).
Se face din cele de mai sus un aluat foarte rapid, fara sa se framante mult. Se formeaza o bila, se pune in frigider ca sa se intareasca putin, dar daca lucrati cu unt rece taiat cubulete s-a putea sa nu aveti nevoie.
Se intinde foaie si se taie forme.
Experimentand pe Lorelei am realizat ca cele mai bune pentru tinut in manutza si mai ales pentru bagat in gurita sunt cele care au unghiuri ascutite lungi (stelutele au unghiuri ascutite dar scurte) ...inimioara, forma de semiluna. Eu folosesc ca faina cea integrala si cea cu seminte. Primele le-am facut cu faina alba si sunt ok si asa, dar faina integrala contine mai multe fibre.
Se coc in cuptor preincalzit la 180C, 12-15 minute. Mi-e clar ca majoritatea stiti reteta, eu doar am eliminat zaharul.
Asta era pe vremea cand ai nostri nu prea bagau zahar in ei :D acuma... s-a schimbat treaba
Desiree - stiu ca suna ciudat, dar ai noroc pana la urma Si sper sa aveti si mai mult in continuare ;) si sa va vedeti fata sanatoasa si fericita. Bine, norocul se mai si face - adica voi ati avut intelepciunea pe care multi nu o au, asta e clar.
Alyshule - deci si matale ca si mine :)
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti

Victoria_mami spune:
Simona, nu suna deloc ciudat; si eu ma consider norocoasa; in primul rand, pentru ca am un copil perfect! Apoi ptr. ca sunt aici si nu in Romania, unde doctorii imi pot trata copilul. Apoi ptr. ca ma uit in jurul meu si vad atatia copii suferind de boli/afectiuni care nu au tratament (dizabilitati fizice/mentale, etc.); ce are Victoria se trateaza in 2 ani! Si apoi e ok, ne putem trai viata normal si frumos. Apoi ptr. ca il am pe sotul meu, care e minunat, departe de a fi perfect, dar e minunat. Ma intelege si ma sustine 100%, e intotdeauna acolo cand am nevoie de un umar pe care sa plang (rar, dar se intampla), de o ureche sa ma asculte, de cineva la care sa urlu, sa-mi descarc frustrarea. Pentru toatea astea ma consider norocoasa.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Nicole1980 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor, sanatate si mult noroc !!!
Si nu in ultimul rand: multumesc pentru urari !. Eu am sarbatorit la servici cu toti colegii cu tortulet si suc. Am avut o zi foarte incarcata de sedinte si telefoane, dar s-a terminat cu bine.
Ma bucur ca toti puiutii au primit daruri de Mos Nicolae si le doresc sa primeasca cel putin la fel de mult si de la Mos Craciun.
Va pup! in 30+ de
si mami de David 16.06.2008
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Evolutie Bebe

Victoria_mami spune:
Nicole, La Multi Ani!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Alysh spune:
Buna dimineata la
Ce fac fetele? Dorm?
Eu caut de zor oferte pt munte, vreau sa-i scot pe astia mici cu nasul la aer curat si zapada cateva zile la inceput de ianuarie. Stiti vreo pensiune draguta, cu loc de joca, curticica, gratar? pe toate.
PS: Aseara i-am luat lui Vlad si "Mazgaliciul" de la Noriel. Acum vreau sa dau comanda de carti.

Luminel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alysh Buna dimineata la ![]() Ce fac fetele? Dorm? ![]() Eu caut de zor oferte pt munte, vreau sa-i scot pe astia mici cu nasul la aer curat si zapada cateva zile la inceput de ianuarie. Stiti vreo pensiune draguta, cu loc de joca, curticica, gratar? ![]() PS: Aseara i-am luat lui Vlad si "Mazgaliciul" de la Noriel. Acum vreau sa dau comanda de carti. ALI, mami fericita de ![]() ![]() |
Aly, cum e "mazgaliciul" ala? merita banii? am vazut si eu in CRF dar ...ma gandeam daca merita

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Luminel spune:
langa pensiunea din Predeal unde am stat noi asta vara (si care nu ar curte mare si loc de joaca) este o alta pensiune, Rasnoava se numeste, si care avea curte mare cu leagan, balansoar si alte jucarele imprastiate pe acolo; vila arata bine pe dinafara dar nu stiu cuare sunt condittile inauntru!
uite asta e: http://carta.ro/cazare-predeal/pensiunea-turistica-rasnoava/
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Alysh spune:
Lumi, super, merci mult de pont. Arata bine de tot pensiunea. O iau serios in calcul in cautarile mele. E si aproape, are curte mare, loc de joaca, sar'na
Sper ca Mazgalici sa merite. Am inteles ca e un covoras pe care poti desena cu un stilou cu apa, are trei culori si dupa ce deseneaza ceva dispare , la cateva minute dispare opera de arta. E mai mult pt exercitiu, sa deseneze cand are el chef, sa se prosteasca acolo....ca n-am nervi sa sterg de fiecare data acoarelele de pe parchet sau creioanele de pe pereti. Bineinteles beneficiaza si de acestea dar in prezenta mea. Pana acum Vlady nu s-a omorat cu desenul, acum vreo saptamana ne-a desenat pe mine si ta-su, ne-a facut uraaaati rau de tot, mai ales pe mine si grasa dar am scris impreuna pe fiecare desen "mami" si "tati" si le-am lipit cu mandrie pe peretii din bucatarie.

Luminel spune:
Aly, cu placere
sper sa va duceti acolo si sa-mi spui impresiile tale; am pus si eu ochii pe ea si na gandim sa ne ducem la vara si cu Cristi
A mea a inceput sa mazgaleasca toti peretii prin casa noroc ca tati e de meserie
si de asta ma gadeam sa-i iau ceva pe care sa o incante sa deseneze