Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Vai, Simonixu', ce frumos ai povestit, am lacrimat mai ales la "(sa va zic ca nu am putut dormi, m-am perpelit de zici ca venea moshul la mine )", pt ca asa sunt si eu traiesc emotiile astea la maximum, sunt atat de fericita pt ei ca parca retraiesc 100% copilaria, bucuria aia imensa de a-l astepta pe Mosu', de a desface cadouri...de-aia devin asa nesabuita in achizitionarea cadourilor, parca innebunesc si nu m-as mai opri. Ii multumesc lui Dumnezeu pt tot, pt ca mi-a creat oportunitatea de a mai trai o data copilaria, parca mai frumos decat am trait-o acum jde mii de ani

m-am emotionat, vezi ma Simonix ce mi-ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Lumi, tu ce faci, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

vreau si eu reteta de biscuiti craciunosi!!!! Ana inca mai crede in mosi deci exista speranta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Fetele biscuitzoase, deseara va dau reteta lu' Esme, ca nu o am acusha (poate fac niste timp sa o caut de la servis), si daca vreti va dau si reteta cu peripetii pe care o facui eu pt Mosh, dar tot deseara Ca e dupe carti. Eu am un hobby nou: carti de bucatarie - si aduuun nene

Biscuitii de ii facui eu pt mosh au fost fff buni pana la urma, cu spice-uri si glazura miami - dar recunoasc ca am avut emotii su coca aia, fratilor, supersfaramicioasa, nu reuseam sa o intind Si nu intelegeam de ce, ca doar urmasem reteta ca la carte. In fine, pana la urma am lipit sfaramaturile alea, dupa ce zisesem initial ca arunci coca aia :D si am taiat cu formele, s-au copt si apoi am pus glazura si au ramas lipiti, spre marea mea mirare. Seara, cand am gustat, mi se pareau nasoi la gust: calzi, fara aroma , glazura aia era acida, asa mi se parea, nu stiu ... eram trista. Dimineata, dupa ce se racisera si se intarise glazura ca lumea erau nemaipomeniti Si se combina fain gustul de ghimbir si scortisoara cu lamaia din glazura aia. I-am ras !!! Nu stiu ce le-a facut moshul peste noapte

Io nu sunt experta si nu am fiiliguri de bucatareasa, dar na, incerc si eu, ma amuz, ca am timp acum, copilul ma lasa in pace sau participa si el, dupa chef.

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Lumi, tu ce faci, ce zici?

ALI, mami fericita deVlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu

Aly, eu nu fac nimic ...pe aici, va citesc....cu burta plina
avem doua Nicolete in birou, deci va imaginati ce lupta e in stomacul meu acum

asa frumos povestiti toate despre venitul Mosului Nicolae!

eu nu am ce povesti cadoul i l-am dat de vineri; aseara i-am mai pus pe masuta in hol o papusa Disney (Jasmin) si niste dulciuri. Le-a gasit cand am venit de la cresa si s-a bucurat si ea...

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Stefany, ce baiat frumos si fericit am vazut eu acolo

Deci eu am super forme de taiat biscuiti si tot colectez retete de facut biscuiti dar stii cum? sa se faca asheaaa ushooor, eventual singuri Am oroare de framantat aluatul cu mana, eu am facut pina acum cocaturi doar la mixer, nu ma pricep deloc la aluaturi framantate. Astept sa iau concediul si sa incerc cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefany_p

Salutare fetele?a venit mosul? Iustin a fost foarte bucuros de dulciuri si masinuta, de-acum asteapta bradul si pe mos craciun
pozici
http://family.webshots.com/photo/2801979070104447517ZkIcOp

superb!! frumos de-l mananci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Ce motanel dragalas am vazut.stefany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Multumesc fetele,
eu tot ma uit la poze si ma mir cat de repede cresc, cum se schimba...sunt copii in toate regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Simonix, nici eu nu m-am stresat vreodata de gatit, curatenie, etc. de gura lui! Daca am facut, am facut, daca nu, am facut maine sau saptamana urmatoare! Da, conteaza ENORM sa intri intr-o perioada super-stresanta din viata (cu Victoria) fiind intr-o relatie buna si puternica. Ni s-a spus ca majoritatea cuplurilor divorteaza/se despart, dupa ce copilul trece prin asa ceva. Stresul e major, durerea sufleteasca infinita, si frustrarile iau intotdeauna directia partenerului de viata. Si noi, un an de zile mai urlam unul la altul, ne descarcam frustrarea reciproc pe celalalt, dar daca el a urlat la mine, stiam ca nu urla la mine din cauza mea, ci din cauza frustrarii, a neputintei de a o ajuta pe Victoria, si eu la fel: urlam la el, de parca era vina lui ca eu nu o pot ajuta. Dar cand unul urla, celalalt tacea, si in 5 minute eram ok, fiecare. Acum tratamentul e mult mai 'usor', e deja rutina, deja facem planuri de croaziera de la anul (august-septembrie). Noi am inteles amandoi ca de fapt trebuie sa ramanem uniti si intelegatori unul cu celalalt si asa ne va fi mai usor tuturor. Ar fi cumplit, mai ales ptr. Victoria sa ne despartim noi acum si ptr. noi ar fi clar mai greu sa trecem fiecare singur prin perioada asta. Am inteles ca pe amandoi ne doare la fel de mult ce se intampla, ca o iubim in egala masura, ca amandoi vrem in egala masura ca ei sa-i fie bine, ca ne iubim si ca trebuie sa trecem prin asta impreuna, de dragul ei si de dragul familiei noastre. Ca daca ne despartim azi, tratamentul Victoriei oricum va fi gata in iulie, si noi tot despartiti am fi.
Victoria vrea emoticonul asta, de-aia il pun, nici o legatura cu ce am scris:

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

VICTORIA

http://www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685

Mergi la inceput