Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (204)
Raspunsuri - Pagina 4
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luminel Aly, cu placere sper sa va duceti acolo si sa-mi spui impresiile tale; am pus si eu ochii pe ea si na gandim sa ne ducem la vara si cu Cristi A mea a inceput sa mazgaleasca toti peretii prin casa noroc ca tati e de meserie si de asta ma gadeam sa-i iau ceva pe care sa o incante sa deseneze Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
Si Mara ne-a desenat peretii. Cand nu i-am mai interzis, deja fiind totul mazgalit, s-a oprit singura . Acum decupeaza tot - inclusiv ce tricotez io . Cam enervant, dar na, face copilul ce vede .
Fetelor, avem o alta problemutza cu mara. Nu stiu ce a mancat in ultimile zile, dar... ne asfixiaza. Si e de 1 sapt. asa. Cu ce ii dreg digestia ? In afara de iaurt... ce altceva sa ii mai dau?
Nu o sa ii mai dau ou cateva zile....
Pe ea deja o amuza de cate ori are gaze, la inceput si pe noi ne bushea rasul, facand glume ca "uite domn-le ce canapele fac astia la IKEA", sau "luam si noi un covor mai acatarii?"
belleane spune:
Cleo:Ma gandesc la regim alimentar: fara grasimi, fara chestii fermentative, fara chestii acide,poate si ceva debridat, eubiotics.
Am si eu o problema cu burtanul, de fapt doar iarna ma apuca, ce-oi avea? oi fi urs si nu stiu? trebe sa hibernez? Nu mai gasesc fragi proaspeti...
Luminel spune:
Cleo, incearca cu carbune medicinal! cred ca merge si la copii. sper ca se gaseste in BE
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
cleo78 spune:
citat din mesajul lui BELLEANE Cleo:Ma gandesc la regim alimentar: fara grasimi, fara chestii fermentative, fara chestii acide,poate si ceva debridat, eubiotics. Am si eu o problema cu burtanul, de fapt doar iarna ma apuca, ce-oi avea? oi fi urs si nu stiu? trebe sa hibernez? Nu mai gasesc fragi proaspeti... Te iubim, printesa Victoria!!! |
mara mananca zmeura . Vrei?
Cred ca si miscarea e o problema. Lipsa.
Iaurtul e acid?
Ea mananca de rupe portocale de ceva zile incoace - astea is acide.
medicamente nu am din astea din Ro, si nici nu stiu ce sa cer la marmacie in fr.
Luminel spune:
Cleo, cere "Charbon vegetal actif"!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Magnetism79 spune:
Am promis ca o sa mai dau pe aici, asa ca trebuie sa zic la Multi Ani lui Nicole pt Sf.Nicolae de ieri, sa ai o viata frumoasa si sa te bucuri de puii tai!!!
A venit si la noi Mosul cu ghetutele la geam ca la carte, a adus bebelusi si alte jucarii pentru pisicutza Teo, iar pentru gibilica o cutie imensa cu lego, laptop si alte jocuri de numarat si socotit plus jocul cu steagurile.Au fost mega incantati , i-am si filmat.
A venit Mosul si la gradi , am organizat ceva frumos si au fost super incantati copii, acum ne pregatim de serbare pentru care am invatat si poezia toata!!!
Alysh iti recomanda Pensiunea Hanul Dambul Morii in apropiere de Brasov cum iesiti din Timisul de Jos pe stanga e super, mancarea e nemaipomenita si camerele sunt absolut sigura ca vor fi pe plecul tau ca sa nu mai zic de restaurant ce mancare buna au.Au si loc de joaca pentru copii.
Adriana , mii de scuze ca nu ti-am raspuns la PM, insa am tot intrat in vrie cu intoarcerea la servici caci de pe la jumatea lui Ianuarie ma intorc cu acte in regula , acum mai fac incalzirea ma mai duc sa vad ce si cum s-a facut pe acolo, am testat rucsacul we asta la Busteni a fost super bine cu el caci am bagat-o pe cea mica in el si a fost minunat.
acuma sa va zic una de ras, dupa ce Gibilica isi primeste cadourile de la MosNicolae bucuros peste masura incep sa-i zic de Mos Craciun la care el zice , mama eu nu vreau sa vina Mos Craciun la mine , eu ii zic , bine dar vine la toti copii esti sigur ca nu vrei
El zice: Da , da sigur c nu vreau, lasa sa mai vina si la alti copii!!!
belleane spune:
Cleo: portocalele is acide, citricele in general. Si unele varzeturi gen: conopida, brocoli, varza fac gaze. Iaurtul e bun daca e natural. Adica ar fi superb sa fie fara lapte pasteurizat si cu culturi naturale. Acum nici nu stiu unde gasesti. La farmacie poti cere : trimebutine maleat, sau ModulonZ -debridat sau Le Siméticone (Imonogas®, Elugan®, Endo-Paractol®, Espumisan®, Imogas®,
cleo78 spune:
citat din mesajul lui BELLEANE Cleo: portocalele is acide, citricele in general. Si unele varzeturi gen: conopida, brocoli, varza fac gaze. Iaurtul e bun daca e natural. Adica ar fi superb sa fie fara lapte pasteurizat si cu culturi naturale. Acum nici nu stiu unde gasesti. La farmacie poti cere : trimebutine maleat, sau ModulonZ -debridat sau Le Siméticone (Imonogas®, Elugan®, Endo-Paractol®, Espumisan®, Imogas®, Te iubim, printesa Victoria!!! |
nu am iaurt natural. iau sambata daca gasesc la taraba de la ferma, nepasteurizat, si il iautzesc io, si las acolo sa se calutesca lacto-bacilii in el.
Medicamente - cred ca pot sa cer ceva pt colici ; ce dor mi-e de perioada cand facuram trafic cu infacolu ala...
Magnetismule, pai sa il trimiti pe Mos Craciun prin alte parti. Noi il primim . ii fac si o lista , daca o scriu aici am shanse mai mari sa vina?
belleane spune:
Cleo: misto asta cu caluteala, ar trebui introdusa in dex. E un termen deosebit de elegant care poate inlocui cu succes multe exprimari grosolane si dezgustatoare. Vezi ca stiu ce telenovele citesti..
cleo78 spune:
citat din mesajul lui BELLEANE Cleo: misto asta cu caluteala, ar trebui introdusa in dex. E un termen deosebit de elegant care poate inlocui cu succes multe exprimari grosolane si dezgustatoare. Vezi ca stiu ce telenovele citesti.. Te iubim, printesa Victoria!!! |
hai ca facem o analiza gramaticala si comentariu pe text miine dim. la cafeluta vesela, si radem care s-a mai calutit