Strugurasi de sept-oct 2011 **12*
Raspunsuri - Pagina 12
nanna_mika spune:
Marryan - pe mine Urinalul m-a pus pe picioare. Si asta chiar f repede, in cca 3 ore eram mult mai bine. Am luat pastilute, nu praf, am inteles ca sunt mai eficiente. Pe prospect scrie ca sunt 100% naturale, asa ca nu vad sa fie vreo incompatibilitate cu alaptarea. Multa sanatate!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
LenaC spune:
Noi cred ca amanam vaccinul, eu fiind la inceput de raceala dak o inhata de la mine o sa fie nasol. Asa o sa avem si rez la exudat nazal.
am fost azi afara o ora. E soare dar si ceata putin, sper k nu am facut mai rau
marryan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nanna_mika Marryan - pe mine Urinalul m-a pus pe picioare. Si asta chiar f repede, in cca 3 ore eram mult mai bine. Am luat pastilute, nu praf, am inteles ca sunt mai eficiente. Pe prospect scrie ca sunt 100% naturale, asa ca nu vad sa fie vreo incompatibilitate cu alaptarea. Multa sanatate! mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11 |
Nana de cite cutii am nevoie ca sa ma tratezi definitiv? din exp ta?
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
pinkysor spune:
Lali, super!!!
eu sunt intr-o dilema... diseara e petrecerea pt copii de la noi de la firma si nu stiu daca sa mergem sau nu o sa fie f multi copii acolo si mi-e sa nu fie prea mic Dani sa-l duc.
Adica, noi iesim peste tot cu el (nu merg pe principiul sa-l feresc de comunitati de virusi etc) dar parca la petrecere e altceva, fiind asa multi copii ma gandesc sa nu ia ceva. Mai ales ca vrem sa mergem acasa de sarbatori.
eu stiu ca alaptarea ii ofera imunitate dar nu stiu ce sa fac...Ce ziceti?
nanna_mika spune:
Marryan- pe prospect scrie ca se ia cate 1 comprimat/zi. Nustiu insa cat e necesar pt a iti trece complet. Este prima oara cand iau si eu. In plus iau si Nospa.
marryan spune:
citat din mesajul lui nanna_mika Marryan- pe prospect scrie ca se ia cate 1 comprimat/zi. Nustiu insa cat e necesar pt a iti trece complet. Este prima oara cand iau si eu. In plus iau si Nospa. mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11 |
multumesc nana, tu tot alaptezi la sin? eu nu am luat ina nospa...insa nu cred ca mai resist mult cu chestia asta
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
oanaiasi spune:
Marryan, eu tot la fel am crezut ca am o infectie. m am dus la dr si e crezi...usturimea e de la mucoasa vaginala care s a atrofiat de la lipsa de siecs..
deci , maibine mergi la doctor, poate nu e infectie urinara..
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
nanna_mika spune:
Marryan - nu ai pt ce! Nu, eu nu alaptez.
Nospa stiu ca se poate lua si in timpul sarcinii, deci nu cred ca are contraindicatii in alaptare. Dar mai bn intreaba medicul
LenaC spune:
citat din mesajul lui pinkysor Lali, super!!! eu sunt intr-o dilema... diseara e petrecerea pt copii de la noi de la firma si nu stiu daca sa mergem sau nu o sa fie f multi copii acolo si mi-e sa nu fie prea mic Dani sa-l duc. Adica, noi iesim peste tot cu el (nu merg pe principiul sa-l feresc de comunitati de virusi etc) dar parca la petrecere e altceva, fiind asa multi copii ma gandesc sa nu ia ceva. Mai ales ca vrem sa mergem acasa de sarbatori. eu stiu ca alaptarea ii ofera imunitate dar nu stiu ce sa fac...Ce ziceti? Pinky - mami de Dani 11.09.2011 |
Pinky si noi avem pe 16 dec parca. Eu am zis ca nu merg, mi-e frica
Laptele ii da anticorpi si pentru chestii de la straini? sau doar de la mama.
nanna_mika spune:
Pinkysor - cred ca si eu aas merge la petrecere! As avea insa grija acolo sa nu il tin nas in nas cu copiii.
Chiar, la noi de ce nu s-o face petrecere?! Sau poate ca nu m-au invitat...
Petrecere frumoasa...daca..!