Strugurasi de sept-oct 2011 **12*
Raspunsuri - Pagina 13
bujo spune:
Marryan da, se poate lua Urinal, Uricol sau Urinex. Mie mi-a ajuns cutie insa nu am avut cistita, doar m-am iritat nasol de la sonda din spital.
Vorbeati de decalotat. Nici eu nu l-am decalotat pe Filip in ciuda a ceea ce am primit ca recomandari. Nu inteleg de ce trebuie sa cureti ceva fortat. Ce? Pe fete le spalati in vagin? Si fimoza aia e ceva relativ. Ca se poate foarte bine sa faca si cu mama curatatului.
klau_ditza spune:
Multumesc inca odata pentru urari.
am fost la o luuuunga plimbare. Sper sa fie de efect si pt silueta
anca_toma intr-adevar si cand i-am facut vaccinul pangea si se uita in ochii mei parca ma implora sa il ajut. Cand am ajuns acasa parca nici nu aveam curaj sa il privesc in ochi
acum suntem bine. Febra nu a facut.
Ma pregatesc de musafiri runda 1.
runda 2 in weekend
o seara frumoasa fetele!
It's a boy !!!
JadeJador spune:
ne am intors
totul este bine , nu are suflu
multumim mult pt sustinere
mi s a luat o mare piatra de pe inima
_
de T 3+
Kora_B spune:
La multi ani fetelor care va sarbatoriti azi ziua!
Si multe lunite bebeilor care incheie azi inca o luna din viata lor
Noi inca suntem raciti, si baietii si, de vreo 2 zile sunt si eu, asa ca tusim pe 3 voci. La mine si la Iannis e mai usor, la Dimitri e dificil ca inafara de aerosoli cu ser fiziologic si de scos mucisorii nu am ce sa-i fac. Si din cauza mucisorilor nu doarme prea bine, nu mananca prea bine. Azi dim dupa ce a mancat cu chiu cu vai 70ml a varsat cu jet de m-a udat si pe mine si pe el
multa sanatate mamicilor bolnavioare! vad ca ne-au atacat virusii, cum bine a spus cineva (scuze ca nu am retinut).
Ma retrag,ca au adormit cei mici si ma bag si eu la un somn.
p.s. Jad
mamica de Iannis 2 ani + si de bebe Dimitris (21.09.2011)
anca_toma spune:
acum ne-am intors si noi de la plimbare, am inghetat, vreau si eu sa stau in landou invelita cu o paturica groasa si sa ma plimbe cinva cand imi fac siesta. deja incep sa ma gandesc cu groaza la iarna ce ma fac, ca Iancu la fel ca toti copii adora plimbarea.
Citeam acum pe un site despre dezvoltarea unui copil de 3 luni si nu va imaginati ce aberatii spuneau unele mamici, de genu:
-copilul meu e fff precoce sta singur in picioare si l-am pus in premergator dar merge doar cu spatele
sau
-plangea copilul noaptea asa ca am inceput sa ii dau danonino ciorba, piure si gata acum doarme linistit.
Si asta la copii care nu implinisera 3 luni.Mare e gradina lui DD.Inteleg ideea sa ai incredere in instictele de mama dar pana la un punct.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
anca_toma spune:
Jadema bucur fff mult pt veste ce ne-ai dat-o nici un bebe de la noi nu are voie sa fie bolnavior
anca_toma spune:
apropo de fimoza , eu nu am vrut baiat tocmai din cauza asta(si a faptului ca se gasesc mai putine haine), si cand am auzit ca o sa fie Iancu ne-am gandit serios la circumcizie.Bineinteles ca atunci cand am deschis subiectul in familie era sa fim dezmosteniti.Eu l-am mai curatat pe Iancu din cand in cand la sfatul medicului, dar in acelasi timp tin sa cred ca e vorba si de ghinion ca na mama nu a facut nimic la fratemiu si nici mama sotului meu la nici unul din baieti si nu au fost probleme, acum sper sa nu fie nici la noi
Lali_mete spune:
Am editat,citisem prostii .
Pinky,eu as merge la petrecere in locul tau, m-as vedea cu colegii , as socializa .
Jade,ma bucur ca este bine T,toata ziua m-am gandit la voi.
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Dupa sunt si arat ca o cizma, mi-i s-a infundat iar un canal IONELA ce poate fi de se infunda mereu acelasi si frecvent? la ce dr ar trebui sa merg Am si febra.. 38 ........................................................................... Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) ........................................................................... |
Ia ceva pentru febra ( daca nu cedeaza la paracetamol ia cu incredere ibuprofen
Da, se poate sa se infunde acelasi canal. Ori nu il desfunzi bine ori e o problema undeva: porti un anume sutien, dormi pe acea parte.... e ceva ce il preseaza fix acolo sau nu pui fata intr-o pozitie foarte ok la acel san... sau acela nu e golit ok de copil mereu.... Ceva e... cauta cauza... urmareste cu atentie...
nanna_mika spune:
Jade - super veste! ma bucur mult! si eu m-am gandit la voi azi.
M-a amuzat anca-toma ca a zis ca nu voia baiat din cauza "problemelor" cu putzulica; si eu din acelasi motiv mi-am dorit fetita cu disperare . Prima oara. Acum am vrut totusi baiat, dar nah...
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11