Strugurasi de sept-oct 2011 **12*
Raspunsuri - Pagina 14
LenaC spune:
Klau_ditza i-ai dat ceva preventiv pt febra?
Jade, ce mult ma bucur.
Ionela, ziceai ca un canal se poate infunda dak nu e golit sanul?
La mine in ultimile zile nu prea goleste pitica sanii... eu ce sa fac
Mai nou simt si eu cum urca laptele. cand simteam durere m-am uitat la sani si curgea lapte. Pana acum nu am simtit durerea asta.
nanna_mika spune:
Kora - sa va faceti repede bine! Nu uita ca avem programat shopping in curand!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
JadeJador spune:
multumesc tuturor
sunt tare bucuroasa ca este bine
am avut cosmaruri asta noapte
acum ne pregatim si noi de vaccin , sper sa reusim sa l facem si noi pana sapt viitoare , nu de alta , dar luna asta trebuia sa l facem pe al doilea si noi nu l am facut nici pe primul
urez multa sanatate mamicilor si piticilor bolnaviori
tare rau e sa fii bolnav
_
de T 3+
LenaC spune:
Ce fel de ceai e ok cand alaptezi?
Musetel e ok?
dar ghimbir?
altceva mai stiti care sa nu afecteze bebe, de genul menta...
Stiu ca ceaiul Hapciu nu e ok cand alaptezi... cel putin asa scrie pe prospect
andreea_t spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor acestei zile.
camady - ma bucur ca ti-a revenit.
sei - sa te faci bine!
Klau - si Andrei a plans acasa dupa vaccin si nimic nu-l linistea. Doar cand l-am pus la san s-a mai linistit, dar si atunci bolborosea, cum zice si Anca parca ne certa.
In casa eu ii pun caciulita numai dupa baita putin timp. Cand il spal pe cap il las ceva mai mult cu ea.
Jade ma bucur ca este totul in regula.
Kora
Despre noi:
suntem suparati, maraiti. Aseara a venit asistenta i-a facut procedura de decalotare, mie mi s-a rupt sufletul in 2 de cum a suferit micutul. Acum ii dam cu o crema si peste 2 saptamani ii face din nou operatiunea. Cred ca e asa suparat pe noi Andrei, de ce ii fac eu asta nu stiu...de fapt stiu...ca taticul lui insista ca sa nu pateasca baiatul eu stiu ce la puta.
21.09.2011 ora 02:50
Bine ai venit Andrei Bogdan in viata noastra! Doamne iti multumim!
seidana spune:
buna seara..
Jade ma bucur nespus ca e bine T...
Ionela multumesc..
Lena.. eu nu pricep asta si nu sunt deloc de acord cu ceaiul de menta constipa, din contra regleaza digestia, probabil depinde de la pers la pers.. eu beau chimen cu menta si merg la 2-3 zile la baie, inainte mergeam la o saptamana.. de fapt la menta scrie ca regleaza digestia si nu stiu unde scrie ca , constipa...eu sincer cred ca e babism..ELENA nu e constipata, aseara (a 10-1 zi) i-am pus supozitor.. a facut kk moale si putin.. constipatia e bobite ..
Musetelul mie imi da dureri de burta , ei colici, teiul e sedativ (calmant)... orice ceai baut in cant mici e ok, zic eu.. conteaza lichidul caldut la gat..
...........................................................................
...........................................................................
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreea_t Aseara a venit asistenta i-a facut procedura de decalotare, mie mi s-a rupt sufletul in 2 de cum a suferit micutul. Acum ii dam cu o crema si peste 2 saptamani ii face din nou operatiunea. |
eu mor cand citesc asa ceva, ce descrii tu i s-a facut fiului meu de catre un medic chirurg in spital, cu crema anestezica minim 4o de minute inainte. iar in romania orice asistenta ti-o face acasa si-o face asa de bine incat mai trebuie repetata faza peste 2 saptamani¿¿¿
Mi-am adus aminte si de faza cu degetu-n fund
Urasc din tot sufletul sistemul romanesc!!
Dbunny spune:
jade ma bucur ca totu-i ok
lena eu beau ceai care contine: musetel, menta, fenicul, melissa si ceva coaja de lamaie. N-are fata nmimic de la el. daca n-ai incredere da ceai de tei.
seidana cum esti¿ ce-ai luat pana la urma¿
Noa a avut azi una din zilele superbe in care doarme si mananca doar. Cine stie ce noapte ma asteapta, pardon, il asteapta pe paco, ca eu o tai cu mama la o cina intre fete