Strugurasi de sept-oct 2011 **12*
Raspunsuri - Pagina 11
camady spune:
Buna fetelor.
La multi ani tuturor fetelor carora nu le-am urat zilele trecute (din motive de sanatate ) si La multi ani si sarbatoritelor de azi.
Fetelor eu deabia acum am inviat cat de cat.A fost super naspa.Am purtat masca tot timpul ca am tusit rau de tot.La inceput am avut febra, frisoane si usturime in gat.Apoi, vreo 3 zile am tusit pana la voma. Ma rog sa fie bine Eva.Deocamdata e bine.
camady's baby
nanna_mika spune:
Neatza fetele,
Zubi si Klau - LA MULTI ANI! Multa fericire!
Pe mine m-a luat de ieri o cistita/anexita ce va de genul, am urlat de dureri ieri, azi sunt putin mai bine!
Ma oftica vremea asta nesuferita, am chef sa ma plimb cu fetele pe afara si nu pot prin ploaie :(
Sei - imi pare rau ca esti asa racita! Insanatosire urgenta!
Racheel - eu nu ii pun fetei caciulita nici macar dupa baie si are o chica...I-a fost foarte bine!
Jade - suntem cu tine! asteptam vesti bune!
Zi minunata sa aveti!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
camady spune:
Fetelor Eva mea e aproape cheala.Eu ii pun caciulita in cap.In casa am 22 grade. Gresesc?
camady's baby
JadeJador spune:
La Multi Ani , Zubi !
La Multi Ani , Klauditza
sa fiti iubite
La multe lunite si strugurasilor ce se sarbatoresc azi
of , ce de fete bolnavioare
sanatate multa va doresc
_
de T 3+
abmariana spune:
Va multumim pt urari, sunteti f dragute!
Uram si noi LMA sarbatoritelor si sarbatoritilor de astazi!
Va raportam 7 kg si 64 cm. Nu prea stam pe acasa, de aceea nu intram pe forum. Ne tinem de vizite!
anca_toma spune:
La multi ani Zubi!!!
La multi ani Klaudita!!!
La multe lunite Radu!
La multe lunite Anton!
neata la amiaza , abea am reusit sa il adorm pe bebe morocanila, cred ca dupa ce se trezeste sigur iesim afara.
un pt fetele racite, insanatosire grabnica(pt raceala puteti sa luati paracetamol).
Klau a plans asa dupa vaccin pt ca va cearta si al meu a plans odata asa dupa vaccin, parca mai avea putin si ne spunea ca cum i-am putut face noi una ca asta, dar bine ca nu a facut febra.
Jade iti tinem puminii azi speram sa fie totul bine
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
inutsa spune:
LA MULTI ANI pt Zubi si Klau!!! Sa fiti sanatoase si fericite!
Eu caciulita la bb i-am pus cateva zile dupa ce am venit de la matenritate, si de cateva ori dupa baita, pana se usca parul. Acum nu ii pun defel caciulita. In casa am in jur de 20 grade, dar cum facem focul in soba, nu avem o temp stabila, putem avea si 23-24 grade-mai rar, dimineata de cele mai multe ori avem 18-19 grade, rareori 20 grade. Ne-am obisnuit sa stam cu 19-20 grade, si bb e imbracat la fel ca la 21-22 grade: adica in body, bluzita maneca lunga si pantalon.
jade ai fost la dr?
Sanatate mamicilor bolnavioare! Acum nu ca ar fi bine, dar e mai bine decat sa fie bebei bolnaviori, caci noi adultii trecem mai repede peste boala. pt toate!
de si
marryan spune:
LA MULTI ANI ZUBII
LA MULTI ANI KLAU-DITZA
sa fiti sanatoase, si pline de noroc
la multe lunite bebeilor, sa fie sanatosi, papaciosi si fara colici
Jade fetitei mele iau pus diagnostic de suflu sistolic grad II apoi I dupa ce sa inchis un canal
eu cred ca suflus care la auzit dr e fiziologic si sa dea Dumnezeu asa sa fie asta se inchide de la sine peste ceva timp.
mamicilor imi pare rau ca sunteti bolnavioare, dar pina la antibiotic nu ati incercat nimik homeopatic?
nana si pe mine ma chinuie cistita, si numai stiu ce sa fac, am sa comand din Ro urinal sau urinex, bujo imi spunea ca se poate in alaptare...da Bujo?
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011
marryan spune:
de caciulite eu nu iam pus-o delok, doar afara si cind mergem la dr atit, nici dupa baie nu ii pun
Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011