Strugurasi de sept-oct 2011 **12*
Raspunsuri - Pagina 10
pinkysor spune:
irinush, sa te faci bine repede
ce devreme se culca bebe!
oscilo e bun sa-l iei preventiv dar altceva nu stiu ce ai putea lua
Lali_mete spune:
Buna seara!
Andreea dde cateva zile ma chinui sa iti scriu si nu mai reusesc . Pai nici Teodora la 2 luni nu se ridica pe manute si nu ducea manutele in fata ,nici nu gangurea bine, si nu radea cu zgomot. Ei cand fac progrese fac brusc si nu iti poate garanta nici un pedoatru ca in ziua X va incepe sa zica "agu" ,in ziua "y" va rade cu zgomot, in ziua "z" va apuca jucariile cu mana . A mea nici acum nu apuca jucariile ,daca i le pun eu in mana poate le tine,dar nici asa prea mult,si zau ca nu ma ingrijorez. si da-i na-na la pediatru, mai da zvoana intre prietene/rude si cauta pe cineva pe gustul tau.
Seidana dupa ce ca te simti rau te vei simti si vinovata ca ai ignorat fetita. Mai bine pune o masca pe fata, si mergi de stai intinsa langa ea, vorbeste cu ea. Vei fi surprinsa cat de mult te va ajuta asta. Eu cand ma doare in gat,tusesc,iau plantusin si imi trece repede. Daca faci febra si otet pe sosete. Tu nu iei antibiotic pentru masea?
Irinush of mamico,si tu cu raceala? sa iti treaca repede. Ceai mult cu lamaie si miere,la fel si Seidanei .Eu preventiv nu as lua nimic.
Ah fetelor,va pup si ma bag la somn...ca ma enerveaza raaaau convertorul la sot, ca a pus sa converteasca niste filme sa le vada pe telefon la munca si merge ca o rasnita laptopul fdin cauza lui.
Sa nu uit, La multi ani Nicoletelor,Nicolailor si celor cu nume derivate, multa sanatate si fericire!!!
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
oanaiasi spune:
Jade, foramen ovale permeabil cu refluare tricuspidiana grad 1-2.= suflu sistolic functional. ata a fost la 4 zile de la nastere.
sei, fa te bine repejor!!!!
La multi ani fete frumoase ce va sarbatoriti azi!!! Sa iti fericite!!!
P.s. buna dimineataw
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
Lali_mete spune:
Buna dimineatzaaaa!!!
La multi ani Zubiiii,La multi ani Klauditzaaa , sa fiti iubite si fericite,sa aveti parte numai de bucurii si impliniri pe toate planurile !!!!
Fii ajutorul lui Mos Craciun
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009) si Ioana Teodora (23.08.2011)
seidana spune:
Neatza..
La multi ani Zubi
La multi ani klaudita
Jade tinem pumnii pe azi
Dupa sunt si arat ca o cizma, mi-i s-a infundat iar un canal
IONELA ce poate fi de se infunda mereu acelasi si frecvent? la ce dr ar trebui sa merg
Lali.. asa fac am masca, numai ca ma doare capul si gura de abia o pot deschide, pe motivul ca imi venea sa plang ca nu putea sta si rade cu ea, am chemat-o 2 zile pe mama
Iau antibiotic , si paracetamol.. eventual, daca incep sa tusesc mai mult imi iau plantusin..
Am si febra.. 38
...........................................................................
...........................................................................
LenaC spune:
NEata,
Sei, si pe mine ma doare gatul si imi curge nasul . am luat de dimineata oscilo. Oare sa ii dau si fetei preventiv?
Dar nu stiu cat, k am aruncat cutia. Stie cineva?
La multi ani Zubi !!!
La multi ani klaudita !!!
La multi ani Annare !!!
La multe lunite Radu de Darisa !!!
La multe lunite Anton de Abmariana !!!
racheel spune:
Neata fetelor
La Multi Ani, Zubi
La Multi Ani, Klaudita
Sa fiti sanatoase si tot ceea ce va doriti sa se indeplineasca.
La multe lunite, Radu de Darisa !
La multe lunite, Anton de Abmariana !
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
racheel spune:
Mai fetelor imi pare rau de voi ca sunteti racite
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
pinkysor spune:
Buna dimineata!
La multi ani Zubi!!!
La multi ani Klaudita!!!
La multe lunite Radu!
La multe lunite Anton!
Multa sanatate si fericire va dorim!
klau_ditza spune:
Multumim de mesaje fetele !
La multi ani zubi
La multe lunite Radu de Darisa si Anton de abmariana !
Noi am trecut cu bine de vaccin - in sensul ca nu am facut temperatura, insa aseara am avut un episod de plans... wowo. A inceput prin somn si a continuat 30 min. Nu se linistea nici la mami, nici la tati. Imi venea sa plang cu el in brate ca nu mai stiam ce sa ii fac. Probabil si-a amintit de injectie sau il durea piciorusul...
Acum suntem ok, am papat (nu prea ne-am omorat cu lapticul azi)
mami trebuie sa petreaca !
It's a boy !!!