Strugurasi de sept-oct 2011 **12*
Raspunsuri - Pagina 9
stefy13 spune:
La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza astazi onomastica!
In legatura cu caciulita, desi am fost adepta nepurtarii caciulitei in casa(pt care am avut nenumarate discutii in contradictoriu cu soacra) am sfarsit prin a purta caiulita. Baietelul meu s-a nascut cu urechi perfecte (asta a spus pediatrul) insa cand se foieste in patut are obiceiul sa si le intoarca.Si cum noi avem o cunostiinta a carui baietel are urechile clapauge ca piticul Dopey din Alba ca zapada (si nu exagerez cu nimic) .... atunci am apelat la caciulita. Acum nu stiu daca e mit sau realitate ... insa eu nu vreau sa faca urechile clapauge.
Mami fericita de bebe Maximilian
LenaC spune:
Racheel eu nu o tin cu caciulita, si tot are parul lung.
Inainte o tineam putin dupa baita si o scoteam, dar acum o las si noaptea k avem prob cu centrala si se inchide si cateodata coboara temp la 21-22 grade.
Klau_ditza tinem pumnii sa va reveniti repede dupa vaccin.
Stefy, daca urechile sunt clapauge, asa o sa fie (genele sunt gene, nu le pacalesti cu o caciulita :))) )
seidana spune:
Zubi.. tare faina faza cu bebe in carucior, insa nu mai e asa funny cand ti-i se intampla pe bune tie.. La ofta va timite?
Lena.. asa o sa fac o port macar cand alaptez
Rach .. eu nu i-am pus caciulita niciodata..decat cand era mica mica , dupa baita
Klau .. piciorusele perforate .. ma doare sufletu cand ma gandesc ca si noi sapt viit suntem la vacinul de 4 luni ..
LA MULTI ANI ZUBI , de Nicoleta azi, maine cu restul
LA MULTI ANI Annare!!!!
Sa aveti viata presarata cu vise implinite , cu clipe de fericire, brate pline de dragoste si multa sanatatee..
Noua la ofta:
- are ceva dioprii insa trebuie sa revenim la un an, sa vedem cum evolueaza, ca poate inca e cam devreme,(desi sunt cam identice dioptriile ei cu a lui tati ) nu a vrut sa urmareasca jucariile nicicum, si are o pupila putin putin mai mare ca cealalta ( eu le am diferite visibil ) .. deci a luat "cel mai bun de la amandoi" .. in rest in fundul de ochi nu se vede nimik..
...........................................................................
JadeJador spune:
oana , maryan , voi le ati facut eco la inima fetitelor ?
daca da , ce va zis dr , ce diagnostic a pus ?
_
de T 3+
racheel spune:
Sei, de ce v-ati dus la oftalmologie?
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)
pinkysor spune:
La multi ani tuturor care poarta numele de Nicoleta/Nicolae! Sa aveti parte de sanatate si fericire alaturi de familie!!!
Jade, suntem alaturi de voi maine! Trebuie sa fie totul bine si abia asteptam sa veniti cu vesti bune!
Marryan faina reteta si chiar pare simpla, mi-ai facut pofta de nuci (si momentan am mancat 2 pumni de nuci )... maine vreau sa fac si eu ceva prajitura, daca iau chefir poate incerc reteta asta
Anca, la mine adoarme cel mai sigur la san totusi mai sunt seri cand adoarme singur in patut. Si noi la fel dormim impreuna in pat si Dani in patutul lui (avem patut si la el in camera si la noi ) dupa ce se trezeste prima data noaptea il aducem la noi!
Racheel eu nu i-am pus caciulita in casa decat dupa baie 20 de min. Si asa el e rau de caldura nu ar suporta caciulita tot timpul in casa!
Stefy, eu nu cred ca ar putea influenta caciulita cu ceva forma urechilor.
klau, felicitari pt vaccin, sa nu faca febra micutul!
Va pup pe toate !
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel Sei, de ce v-ati dus la oftalmologie? Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
pai ne-a trimis pediatrata.. acelasi motiv ca pt neuro.. suferinta (asfixia )perinatala..
irinush4u spune:
buna seara si la multi ani tuturor sarbatoritilor.
azi am facut febra.stau pe la usa pe la bebe si nu ma pot apropia de el.imi vine sa urlu.cat trebuie sa stau departe???mi-e frica si cu masca .plangea si eu vorbeam cu el din usa.
de cateva zile baiatul meu se culca la 7 30 maxim 8 seara si se trezeste la 3 -4 dimineata.mananca si adoarme la loc.cred ca a crescut.vineri implinim 3 lunite.nu stiu cand am fost gravida, cand am nascut, cand l-am botezat si cand a facut 3 luni.dimineata a venit mosul si la el.erau asa dulci pantofiorii lui la usa cu cadourile langa.imi venea sa plang de bucurie.
in afara de oscilo, pot sa ii dau ceva preventiv??
azi a fost mai smiorcait, se poate sa fie de la dinti?ca durerile de colici le stiu.
pupam toti bebei si toate mamicile.
ps: cat e safe sa stau departe de el??nu tusesc,nu stranut,am rosu in gat si azi mai toata ziua am facut febra.
seidana spune:
Ma simt groaznic, am frisoane , ma doare capul, ochii, gura, imi e rau , imi vine sa plang.. stranut si ma doare gatul..... fetita o vrea pe mami
pinkysor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Ma simt groaznic, am frisoane , ma doare capul, ochii, gura, imi e rau , imi vine sa plang.. stranut si ma doare gatul..... fetita o vrea pe mami ........................................................................... Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) ........................................................................... |
Offf Sei sa te faci bine repede! ce iei de raceala?