Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Erina spune:
Buna! trimit link la pozele cu serbarea Dariei.
Papanash am avut o simbata plina, imi imaginez ca a fost foarte frumos.
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy Yaia, IARASI otita ? Multa, multa sanatate... Pupam tare pisicuta dulce... |
Nu iarasi, din nou!
Mai rau e ca am luat viroza asta si noi, parintii. Sotul inca e doborat, la mine acum incepe. Deja mi-am facut programare pe maine la medic...Alexia e bine acum, Tudor pare ok, macar ei sa fie bine.
Erina, multumim!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
papanash spune:
Fetelor, noi ieri si azi am colindat magazinele pentru costum de ren si n-am gasit. am febra musculara si nervi gramada, de la cat am colindat !
serbarea-i maine, e prea tarziu si pt inchiriat, asa ca am sunat la mama si a pus la tren vesta de ren ( era uitata acolo) de anul trecut si cu asta basta ! pantaloni maro din velura si gata.
mai e cineva care n-a impodobit bradul ? Nici noi .
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
cecilia L spune:
Papanash, sper sa rezolvati costumul de ren, Daria arata perfect, poate te inspira....
Yaia, sanatate multa micutei.
Noi suntem bine, am avut un program infernal zilele acestea, am achizitionat si o parte din cadoul de mos pt Cristi, a renuntat la marele dinozaur cu telecomanda, a inteles ca este prea mare si nu are loc la mos in sac( decat sa primeasca alti copii cadouri mici mai bine nu-l mai vrea) asa ca a ales un urs mare( tot mare, mai mare decat el) care se strange sa intre in sac si este usor,(am un copil intelegator) este in masina, mai trebuie sa vedem daca mai adaugam ceva ca sa fie surpriza mai mare, a fost cuminte, in rest la capitolul cumparaturi sunt in urma...nu stiu cand o sa apuc sa mai ajung, poate joi dimineata....
Sabina spune:
Yaia, sanatate intregii familii, ooof, sa va faceti bine sa nu ia Mosu viroza de la voi, da? Promiteti?:)
Bradul? noi il facem la Busteni. Avem brad in camera si unul in ghiveci pt camera copiilor.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Mandarinutza , sa fii sanatoasa si fericita!
Am facut si noi brad la Bran, acasa nu are sens sa mai facem. Azi avem serbare la Andrei (pare se ca am scapat de varicela) si maine la Alex. N-am luat absolut nimic pentru Craciun, nici atentii, nici cadouri, nici mancare. Mi-e groaza de ce o sa fie in magazine...Sunt cam trasa in toate partile, sper sa treaca repede si sa rezolv treburile.
Erina spune:
Buna.
Noi nu am facut inca bradul. O sa il facem la PN. Daca stau sa ma gindesc in fiecare an il facem abia cu 1 zi 2 inainte de Craciun.
In rest am luat cadourile dar voi fi cam din scurt cu pregatirile pentru ca ajungem abia pe 22. Cu putin noroc si ajutor de la cei dragi va fi totul perfect. Roxana te salut, s ainteleg ca nu e rost sa ne vedem maine la sala...
Sabina spune:
mi-e fricaaaa :D
cu imbracatu: pana la urma am sa pun o camasa gri finuta si un sarafan negru pe deasupra si ceva la gat si pantofi cu toc.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
cecilia L spune:
Sabina, sunt alaturi de tine maine, lasa-mi mie emotiile, te inteleg perfect, sunt sigura ca totul o sa fie perfect. Nu te mai gandii la imbracaminte, ai sa fi perfecta.
cecilia L spune:
In alta ordine de idei, vreau sa urez tuturor in avans un Craciun fericit, sa va aduca mosul multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi.