Buburuze - LMA PATRICK, Andrei & Dragos (113)
Raspunsuri - Pagina 3
luciact spune:
neata
La multi ani gemenasi de Adnana, sa fiti sanatosi si fericiti
La multi ani si celor care mai adauga o lunita de viata si tuturor celor care se serbeaza azi de Sf. Nicolae, inclusiv fratiorului meu iubit
eu i am facut pomul aseara Evei, Doamne, numai langa el sta, trage de globuri... si mai e o luna pana il strang,pff
JASMIN, ce trece timpul, 6 luni parca mai ieri ne anuntai ca vine bb 2, felicitari pt surioara
Irinukaa asteptam cu nerabdare pozele
roxx da ne noua tortul ala, il mancam cu lingura
Tunde, ma bucur pt tine
Zumzu si Eva face la fel kk cand papa banana
si Eva la fel se foieste toata noaptea, se rostogoleste, se pune de a curmezisul, ne bate cu picioarele, off tatzele mele ca ma muscaaa
la schimbat/imbracat tre sa i dau mereu ceva in mana ca altfel nu sta
se freaca doar la ochi si nas, la urechi n am vazut pana acum
la baita ii place
pt bb eu am luat deja cadoul, sa vad ce iau si pt mami, sper saptamana viitoare sa l trimit
altceva nu mai stiu, va pup
Mayane spune:
Deci da... Ok... Mi s-a luat.
Cu parere de rau anunt ca nu am gasit nicaieri in regulament ca un capitol trebuie sa aiba 20 de pagini. Poate adaugati si asta... Si multumim ca ne-ati stricat bucuria.
Da, eu sunt vinovata care a deschis capitol nou. Ma duc sa ma bag intr-un colt sa ma pedepsesc, ca doar prezenta pe forum "e un PRIVILEGIU, nu un DREPT".
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
simis spune:
Neata!
Simo mersi de [cafa]
ANDREI TUDOR SI DRAGOS STEFAN
Sa cresteti mari , sanatosi si mami Adhana mai treci pe la noi sa ne povestesti despre puiuti cate ceva!
Ziki, cum procedam cele care vrem sa ajutam gradinita si suntem departe tare?
Wudy spune:
Buna dimineata si de la noi!
La multi ani celor care serbeaza astazi ziua onomastica, Nicolai si Nicolete!
La multe lunite Stefanutz de Laura!
Crina, felicitari pentru fetita! Este minunat, deja 6 luni, Doamne ce se duce timpul asta. Sarcina usoara in continuare si drum bun spre Romania.
Roxx, imi pare rau pt tortul tau. Stiu cum este, eu daca-l fac asa sa fie, iese perfect, daca-l fac pentru o ocazie anume sau pt cineva...varza frate, nu altceva.
Shines asa am mereu impresia, ca daca intru f rar, nu ma citeste nimeni...
Petrecere frumoasa pt sambata!
Irinuka, asteptam poze. Sambata chiar ma gandeam la voi, ii povesteam mamei ca este prima petrecere de motz din odisee :)
Noi cadoul de Sf Nicolae i l-am luat si dat de vreo doua saptamani. M-am bazat pe faptul ca nu stie ea acum si nu puteam sa-l tin ascuns...balansoarul calut ne place mult, orga a stricat-o deja...a dat cu ea de parchet pana a ascultat-o cu urechea ...dupa cum spun batranii
Cred ca am vrut sa mai scriu ceva dar am uitat...am facut o pauza de masa si gata neuronul
Adhnana spune:
Buna dimineata tuturor!
Vreau sa va multumesc tuturor pentru urari si gandurile bune. Am fost extrem de impresionata sa deschid astazi forumul si va vad un capitol special pentru pustii mei.
Nu imi vine sa cred ca a trecut un an. Un an greu dar frumos cu bucurii si necazuri. Multmesc lui Dumnezeu ca sunt copiii sanatosi! E tot ce conteaza.
Am mai intrat pe forum si v-am mai citit dar simt ca daca nu participi activ la discutii si nu esti implicat permanent, mai bine stai deoparte, citesti, te bucuri si te intristezi alaturi de celelalte maimici.
Gemenii sunt relativ bine, cu o raceala care nu mai trece de ceva timp, dar nimic grav.
Sunt 2 personalitati extrem de diferite dar si ca aspect fizic
Andrei e blond nordic cu parul scurt si ochi albastri, extrem de incapatanat si puternic.El a fost primul nascut si de la 1900g la nastere are acum vreo 9,7 kg si 77 cm
Dragos e saten cu parul lung si carliontat, cu ochi albastri, fire sensibila si mamoasa. Are si el vreo 9,3 kg si 75 de cm.
Nu exista inca prea mare iubire intre ei deocamdata. Se joaca destul de putin impreuna dupa care incep sa se paruiasca si trebie sa intervin
In rest...nu ma plictisesc...nici nu as avea cum cu 3 baieti foarte activi...cam asta despre noi.
Va multumesc inca o data pentru urari si va doresc asemenea pentru copilasii vostri, mai ales ca incepand de ieri va fi zilnic minim o aniversare.
Va pup si numai bine
mirela2 spune:
mayane muahhhh, nu fi supi
ce nazdravanii a mai facut Dariusica?
monstruletii mei au halit fructulinele toate si au fost si cu branzica
si acum se joaca, fiecare cu ce poate
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
danina spune:
LA MULTI ANI celor doi fratiori sarbatoriti de astazi Andrei-Tudor si Dragos-Stefan, mami sa te bucuri in fiecare clipa de ei si sa iti aduca numa bucurii.
Felicitari Crina pentru bb 2, acum mai vad si eu ce mai faceti, pt ca reusesc sa intru destul de rar, desi imi sunteti tare dragi.
La multi ani Nicolae, Nicolas, Niculina, Nicoleta, Nicole sanatate si o viata plina de iubire.
Ma bucur sa vad ca aici la aceasta odisee, sunt mamici cu un suflet asa de mare ,gata oricand sa ajute si sa se implice in orice actiune. Cu ceva timp in urma eu si sotul ne-am gandit ca ar fi frumos sa mergem si sa facem pachetele pentru copii aflati in spital si care nu vor fi acasa in seara de Mos. Asa ca ieri am luat doua spitale din Bucuresti si am fost sa ducem aceste cadouri. Vreau sa va spun ca sunt alt om si ma doare ca am invatat de la acesti copii, ce inseamna sa pretuiesti clipa. Sper sa nu va stric ziua.
Am vizitat sectia de oncologie a Spitalului Budimex si cea de Pediatrie, iar de aseara bocesc intra si imi strang copiii la piept. Exista si o Fundatie acolo care incearca sa le mai aline suferintele copiilor sa-i mai inveseleasca, sa ii ajute cu scoala sa nu piarda f mult si asta e un lucru extraordinar.
Intr-un fel ma bucur ca am putut sa fiu Mosul lor, asa cum spunea sora Miriam, dar pe de alta parte sunt furioasa ca nu pot face mai mult si ca viata asta e asa nedreapta cu acesti puiuti. Cel mai mic avea 5 luni . Mi s-a rupt sufletul in mine.
Asta m-a facut sa ma gandesc la clipa cand nu imi gasesc nu stiu ce parfum, sau nu stiu ce super crema, sau genta de nu stiu care, ca undeva un copil sufera si nu si-ar dori decat sa fie sanatos si sa poata merge. Dumnezeu mi-a dat o sansa sa vad lucrurile altfel.
Poate par penibila, dar am vrut sa va impartasesc suferinta acestor ingerasi. Ii pup pe toti si le multumesc pentru felicitarea data Mosului.
Danina mami de Rebecca- Elena (26.12.2010) si Paula-Diana (20.10.2004)
Diana si strengarita familiei in primele luni
Poze DIANA SI REBECCA - POZE
simis spune:
Jasmine, felicitari pt fetita! Sarcina usoara in continuare si bb sanatos! Si drum bun spre casa! Sa ne zici cum ati calatorit cu Lukas
Si LA MULTI ANI!!![ tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume. Zumzu, da si tu cu o cafea in noi !
Acuma o intrebare intrebatoare: al meu pui face in continuare temperatura 38 cu 2 - 3 dar noaptea nu are deloc. Ce dracovenie de balaur poate fi? In continuare nu are alte simptome
De mancat manca bine, de dormit doarme ca de obicei de vesel e vesel, antibiotic nu i-am dat, nush ce poate fi...
L-as scoate putin afara, ce ziceti voi??
bebelu86 spune:
Andrei si Dragos!!! sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa
sarbatoritilor de azi
DAnina ff emotionant ce ai povestit. asa e..multi copii trec prin clipe grele, si dc putem sa-i ajutam, dece sa nu o facem.nu au nevoie de lucruri scumpe, unora le e de ajuns o imbratisare si o mica atentie.
Irina hai cu pozele. eu nu am trecut peste mesaju tau. abia asteptam sa ne dai vesti.
Ana felicitati pt primii pasi ai micutului
jasmin felicitari pt caruciorul roz. wow ce a trecut timpu. mai ai un picut si ti printesa in brate
Simis chiar nu stiu ce sa zic cu temp. poatte o fi de la vreun dintisor?
noi nepreg sa intampinam dintisoru nr 7 mom e ok. atat ca baleste in prostie, roade patu, masa, tot ce e din lemn sau e ff tare.
si am si eu o maaare probl
mi-am facut o noua adresa de mail. e activa. nuami ca nu primesc nici un mail am dat acu un mail de pe vechea adresa si nu am primit nimic. desi imi arata ca e trimis. aveti idee ce pot face in cazul asta?
bebelu86 spune:
aaa mai aveam ceva de zis:
cu tortu si la mine la fel. dc e pt acasa iese perfect. am facut acu 2 zile blatul pt un tort pt cineva care il ia azi,aiesit varza frate. asera am mai facut un blat pt bunicu meu care face 87ani sambata. a iesit perfect. aceeasi compozitie, aceeasi tava, tot. unu zici ca e cumparat si unu facut de un incepator.
cu cadoul. eu sper sa am rabdarea sa il tin pana in noaptea de craciun. dc nu rezist, o sa-l deschid mai dvrm
deci cadourile le trimitem sapt viitoare??