Buburuze - LMA PATRICK, Andrei & Dragos (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Salutare si de la noi! LA MULTI ANI ANDREI TUDOR SI DRAGOS STEFAN!
Nu pot sa scriu mult ca am o mie de treburi. Pe sucrt: si Miruna se foieste, icneste, se pune in fund, se rastoarna, iar icneste, plange , etc. atunci cand are dureri de dinti. Ca azi-noapte, de ex.

Am mai vrut sa zic: Simis, Miruna a avut febra incepand de lunea trecuta pana duminica noapte. Intre 38 si 39.2. Am dus-o vineri la medic, a consultat-o, a zis ca nu are nimic, nici la urechi, nici in gat, nimic. Tot asa era, fara niciun alt simptom, macar de samanta. Nimic. La inceput trebuia sa ii dam antitermice des, dar cam de joi ii dadeam de maxim doua ori, ca avea pusee, doar, uneori nu facea 8 ore deloc febra. Dr a zis ca e de la dinti si ne-a dat Camomilla CH 15, cate 5 granule dizolvate in apa (putina, eu am facut in 100 la inceput, apoi in 60) pe care sa o bea cate o lingurita cam din jumatate in jumatate de ora. Sau mai rar, cum se poate. Intr-o zi. Nu stiu daca a avut efect, in prima zi a facut o data 38.7 (sambata), duminica nu a facut deloc pana noaptea (38) si ieri nu a facut deloc nici pe zi nici noaptea. Doamne ajuta sa nu mai faca.
Ideea e ca nu stiu ce a fost. Poate virus. Poate dinti. Dar am vrut sa zic ca se intampla si la alte case. sa treaca febra!

Gata, fug, nu stiu ce am vrut sa mai scriu, am mintea ocupata cu tot felul!

Andutza- de bebelusa fericita Miruna-Georgiana (26.01.2011)
---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Vreau sa mai adaug ceva.
Acum multi ani, cand am aflat ca nu exista Mosu si mama mi-a confirmat, a adaugat totusi ceva. Mi-a spus: Intr-adevar, nu exista, dar sa stii ca in fiecare an, in preajma sarbatorilor, se intampla o minune si putem sa daruim, si tie si altora, mai mult decat in restul anului, asa ca Ceva tot este...

PM-urile voastre mi-au confirmat ca mama avea dreptate!
Va multumesc din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

LA MULTI ANI ANDREI TUDOR SI DRAGOS STEFAN!
LA MULTI ANI NICOLAILOR SI NICOLETELOR!!

Mergi la inceput

Sa-mi fie rusine:
Irinuka, felicitari pentru motz! Astept si eu poze cu Patrick tuns
Jasmin, cat de frumos, o fetita! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ana, felicitari pentru plimbaret!
Danina, foarte emotionant... nu am cuvinte.
Simo, petrecere frumoasa sambata!
Cadouri: eu sper sa reusesc sa cumpar si s atrimit saptamana viitoare.

Despre cadoul pe care il primesc...eu l-as tine pana in Ajun. Daca nu il deschide musiu, care nu se poate abtine.

Am uitat sa adaug ca si Miruna se atinge la urechiusa cand e obosita.

La multi ani celor care isi serbeaza azi ziua de nume si, in special, lui Zumzu si soatei de Mayane!

La multe lunite Stefanut de Loutzy!

Gata, fug la trebi!

---------------------------------------------------------------------------------------------------
"In an ugly and unhappy world the richest man can purchase nothing but ugliness and unhappiness." (George Bernard Shaw)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Adhnana..ne bucuram ca ne-ai citit,si mai baga-ne in seama din cand in cand
Irinukasi eu ma scris N mesaje la care nu mi s-a raspuns,m-am suparat ,mi-a trecut si gata,nu poti fi mereu pe faza..si azi am scris un mesaj pe care nu l-a vazut nimeni..ma bucuram si eu de ce am primit de la mosusi am impartasit si aici..dar nah..se mai intampla..si acum gata sa ma supar?nuuuuuuuuu...ma mai bag in seama oricumhai pup si baga poze repede

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

la multe lunite Stefanut...mai ai putin si faci un an!!!!!!!!!

www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni

Mergi la inceput

Angie, eu am retinut , in primul rand, ca ai facut bradul! Si mi-ai dat de gandit, oare sa il fac si eu?

Mergi la inceput

Bun, Angie, acum o sa crezi ca n-am citit mesajul cu cadoul. Am eu un stil de a ma exprima... Sa stii ca mi s-a parut foarte frumos cadoul pe care l-ai primit (si al lui tati!! ) si imi cer scuze ca am trecut peste. Dar efectiv mi-ai dat de gandit cu bradul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luiza1977 spune:

La Multi Ani Andrei Tudor si Dragos Stefan!

La Multi Ani tuturor ce-si serbeaza onomastica de SF.Nicolae!

noi suntem bine,ma grabesc sa ma duc sa-i fac puiului ceva de papa si sa smotruiesc ceva prin casa pana se trezeste si apoi o taiem afara.

va !

Mergi la inceput

Andutza...draga mea comoare..nu am vrut sa va fac sa va simtiti intr-un fel,ci doar sa inteleaga Irina ca se intamla si altora
Tudor e incantat de brad..ii face cu mana ii da pupici,dar ii e frica de el,ca i-am zis ca il arde daca pune mana..ca mi-e ca si-l trage pe el..si e ditai bradul
oricum esti tare draguta tu mereu

Mergi la inceput