Buburuze - LMA PATRICK, Andrei & Dragos (113)
Raspunsuri - Pagina 2
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz buna dimineata va rog insistent sa ramaneti la un capitol de 20 de pagini. aceasta este regula forumului. de ce trebuie deschis un capitol nou atunci cand aveti un capitol cu doar 9 pagini? Roxana |
S-a deschis un nou capitol,pentru sarbatoritii zilei,pentru noi asta conteaza mult,avand in vedere discutiile si implicarea de aici.
Nu s-a stiut despre importanta celor 20 pagini.
In alta ordine de idei,de ce doar la noi este valabila chestia cu 20 pagini pe capitol? la clubul ursuletilor de ex se duc paginile pana la 30 sau mai departe in fiecare capitol.
Nu trebuie sa respectam toti acelas lucru?
acolo de ce nu intervine un moderator sa deschida capitol,pentru ca fetele chiar nu se pricep multe,sau chiar nu au timp.
Pe viitor se va respecta regula capitolelor.
roxanaz spune:
titlul se poate schimba oricand. si asa aveti capitol pentru fiecare. nu sunteti singura odisee care face asa. regula spune minim 20 de pagini. moderatorii nu deschid capitole decat daca sunt rugati sa o faca - mai ales atunci cand exista useri comuni sau alte reguli.
Roxana
deea_sav85 spune:
LA MULTI ANI ANDREI SI DRAGOS!!!
Sa fiti sanatosi, fericiti si sa aveti parte numai de lucruri frumoase in viata.
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
ziki spune:
Pe mine nu regula ma deranjeaza ci modul in care userii sunt "rugati insistent" sa le aplice.
Consider, cu umila mea fiinta, ca si moderatorii ar trebui sa aiba un limbaj moderat, daca nu chiar placut la citire...
Poate sunt trezita cu fundul in sus sau, nemaintrand pe forum de mult, nu mai sunt obisnuita cu somatiile, dar intrebarile retorice nu shad foarte bine fara o formula politicoasa de salut la inceput si una la fel la final. Parerea mea
Persoana care a facut un capitol nou e precis la prima "abatere" si a facut-o din drag si bucuria sarbatoririi unui an din viata unui pui. Pui carora le este dedicat forumul in sine.
Nu-i nimic, mereu invatam
O zi buna tuturor, si la revedere. Ma gasiti pe FB ca si pana acum.
deea_sav85 spune:
La multi ani tuturor de Sf. Nicolae!!!
La multi ani Zumzu!!!
La multi ani sot de Mayane!!!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati in fiecare zi de comorile voastre!
In legatura cu cadoul, eu nu stiu daca o sa am rabdare sa il desfac tocmai in Ajun, eu cred ca sunt cel mai curios om de pe pamant , dar o sa incerc sa ma abtin si sa ma supun regulilor. Saptamana viitoare o sa il trimit si eu.
Irinukaaa Asteptam pozele, sa vedem si noi un Patrick fara perisor si cum s-a distrat el la prima lui aniversare.
P.S. Mi-a stricat vremea asta toate planurile
Andreea mamica de Radu Andrei (07.02.2011)
Lorich spune:
deci, copiez aici, ca intre timp m-am prins care fu faza:
Neata,
La multi ani saratoritilor zilei, cei cu nume de Sf. Nicolae!
La multi ani- primul anisor- pentru gemenei de ADHANA, Andrei Tudor si Dragos Stefan!! sa cresteti mari, puternici si sa aveti o viata minunata dragilor!!
sa vad ce-mi amintesc...
aaa...cel mai frumos mesaj
Jasmin felicitari pt fetita, e minunat asa!! Sa dea Domnul sa vina sanatoasa si papacioasa!
Roxx stiu ce zici mami, e de la perfectionismul asta, bata-l sa-l bata!!! Vb, lui Tunde arunca-l incoa!!!
Irinuka daca mai aud cu mesaje neinteresante si necitite si ne-alea -alea te bat!! Ma faci s ama simt vinovata ca sunt lobotomizata (stii, a fost la pachet cu epidurala) si nu raspund fiecarei mamici, pt ca uit!!!
Tunde sunt f fericita pt tine, ca vine mami tau, bravo! Si ba-ba-byee bona cu fusta pana la chiloti.
Shubulina felicitari pt cadoul frumos!
Am uitat!
aaa.Mada la metro nu mai era nimic, erau date toate, doar bebeloi d eaia scumpi si niste jucarii de bebe, de nani!
si aaa2: Dedicut nu stiu ce sa zic cu desfacerea cadoului, propun ca mamica expeditoare sa zica ce si cum, daca e musai s afie desfacut inainte, daca "a se desface pe 24-25"... si DAA, cred ca vom povesti aici, ce si cum, eu zic ca asta va fi farmecul. Eu as expedia sapt viitoare, cel tarziu.
A venit si la noi Mos Nicolae, mingea vtech pt Ana..mamaaa innebunita, nu reuseam sa i-o scot din ambalaj, si o masina depapotabila, neagra, careia i se deschid usile, pt Robert (ca cerere). Jucariile le-am devansat un pic, cateva ore, le-au primit aseara, tarziu, pt ca daca le primeau azi..cine-l mai urnea la gradinita?
Azi au gasit dulciuri in ghetute...mamaaaa a prins Ana un Barni, l-ar fi mancat cu ambalaj cu tot, de und estie, frate??? Robert nu a atins zahar, dulciuri pana la 2 ani, cand si-a f=gustat din tort..cu Ana..nu cred ca voi ajunge pana acolo.
Va pup, o zi buna!
Azi ar fi fost ziua de nume a bunicii mele dragi, odihneste-te in pace , sa stii ca ma gandesc mereu la tine si azi eu iti zic asa, in suflet, ca mi-e dor de tine!
angieangie spune:
chiar Irinukaa..cand eu am zis ca n-am avut nimic de spus ai zis sa intru si sa nag prezent,si tu?acum te pup dar data viitoare te bat
ps...eu am facut bradule asa frumos cu globurile cu fatuca lui Tudor
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011
Shines spune:
Revenind la spiritul Craciunului si referitor la mesajul lui Ziki,cu gradinita de copilasi..eu as vrea sa merg personal acolo,sa fac cateva pachetele si sa le duc.
intrebare..mai vrea cineva sa mearga cu mine,din fetele care pot participa ? am loc liber in masina,ar fi mai usor sa fim mai multi.
deocamdata ma gandesc ce fac cu copii,ii iau cu mine,ii las acasa cu tati..prob e ca nu stiu daca tati isi poate lua liber atunci in ziua aia,are niste comisii de strainezi pe cap.
mirela2 spune:
neata
m am chinuit pe la 7 sa trimit un mesaj de pe tel, dar n a vrut sa l trimita si pace
in fine
LA MULTI ANI DRAGOS SI ANDREI sa cresteti mari si sanatosi
mami adhnana, mai intra mamica si mai zi ne de pici
s au trezit din nou la 6 juma, azi am reusit si i am mai adormit o ora
si acum sunt in patuturi se joaca
le am facut fructele, am facut si niste gris cu lapte
imi beau si cafeaua .................si mie rauuu e deja ora 10
valeau, e intuneric afara si nici n am realizat ca e trecut timpul
multi ani Nicoletelor si la Nicolae felicitari si urari de bine
pup si ma duc sa cobor picii din patut sa le dau sa pape ca acush e pranzul si noi n am halit nici fructele
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi