Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***
Raspunsuri - Pagina 6
andiaroro spune:
Maaaaii...
Nu ma zapaciti cu numere, ca io n-am timp de vazut care numar cui nu-i place ca si asa voi nu trimiteti la un nr ci la o persoana.
E o lista... Verificati ca sunteti pe ea. O las asa cum e si dau nr de la unu pana la ultima persoana. Cand suntem gata cu lista, bag numerele in program, ala amesteca si imi zice ca nr 5 va da cadoul lui no 13... Eu trimit la no5, Anca, numele si adresa lui no 13, Monn. Si gata! Pentru distractie, dupa ce au ajuns toate cadourile la destinatari, pot sa si deconspir "toate"rezultatele...
E OK ASA?
Am editat sa corespunda numerele cu lista
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Maaaaii... Nu ma zapaciti cu numere, ca io n-am timp de vazut care numar cui nu-i place ca si asa voi nu trimiteti la un nr ci la o persoana. E o lista... Verificati ca sunteti pe ea. O las asa cum e si dau nr de la unu pana la ultima persoana. Cand suntem gata cu lista, bag numerele in program, ala amesteca si imi zice ca nr 5 va da cadoul no 13... Eu trimit la no 5, sa zicem Denisa, numele si adresa lui no 13, sa zicem Pisigria. Si gata! Pentru distractie, dupa ce au ajuns toate cadourile la destinatari, pot sa si deconspir rezultatul... E OK ASA? ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Eu DA
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Eu aleg nr. 4, daca-i pe alese, desi eu intelesesem ca programelul ala face "cuplajele". |
Pai si io ziceam la fel... dar daca se alege... sa nu ramas ne... alegatoare.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Astazi avem program de voie asa ca vom merge la locul de joaca , Ada e curioasa ce face catelul de acolo, e un plus mare si labartat dar toti copiii il plac, e bataie pe el Apoi o sa mergem sa luam un cadou pt duminica viitoare cand suntem invitati la o petrecere si probabil semnam condica din nou la Metro Diseara avem musafiri, abia astept . Voi ce faceti astazi ? |
Lasasem tabul deskis sa-ti raspund... dar s-au precipitat evenimentele Ti-am povestit ce-am facut, asa ca nu mai scriu, ca asta manent.
inapreda spune:
citat din mesajul lui Anaan Salutare! Pisigri, propunerea asta o facusem si eu, dar cred ca a ramas neauzita. Alexandra, ce fete faine sunteti voi! Eu aleg nr. 4, daca-i pe alese, desi eu intelesesem ca programelul ala face "cuplajele". Ina, cum a fost?( azi ti-am tinut pumnii!) |
Ba, Anaan, mie mi-a placut ideea ta si am si "imbratisat-o"
Daca e pe alese, eu aleg nr. 13 desi am inteles ca Roro abia asteapta sa-si puna rochia "de gala" si sa faca extragerile!
Anaan si tufete dragi va multumescca v-ati gindit la mine azi, desi nu merit Din motive numai de mine intelese si justificabile...n-am fost la interviu. Am sunat sa re-programez dar, in locul tantii aleia, eu nu m-as mai suna.
denisamada spune:
citat din mesajul lui andiaroro Maaaaii... Nu ma zapaciti cu numere, ca io n-am timp de vazut care numar cui nu-i place ca si asa voi nu trimiteti la un nr ci la o persoana. E o lista... Verificati ca sunteti pe ea. O las asa cum e si dau nr de la unu pana la ultima persoana. Cand suntem gata cu lista, bag numerele in program, ala amesteca si imi zice ca nr 5 va da cadoul lui no 13... Eu trimit la no5, Anca, numele si adresa lui no 13, Monn. Si gata! Pentru distractie, dupa ce au ajuns toate cadourile la destinatari, pot sa si deconspir "toate"rezultatele... E OK ASA? |
DAAAAAAAA!!!
anca_nicolae spune:
Da bebe, eu eram cu portocalele in nr impar, ca suavul tati de v+t luase porto la kg, nu in 2 pungi :))). Si mai erau si risipite in portbagaj, asa impare cum erau, macat in plasa sa fi fost
Legat de cadou, pisigri tu cumperi ce simti, restul fetelor la fel tocmai asta e placerea jocului, e ca la tombola, una e ce visezi tu si alta este ce viseaza sorta pentru tine :)))
Programul cu nr aleatoare era varianta la criteriu de sortare, sa ii fie mai usor lui roro, insa numerele favorite intelesesem ca ni le alegem noi inainte de etapa cu sortarea... Dupa ce terminam de ales nr favorite, roro ia lista scrisa de novus si ori ruleaza programul pt fiecare fata, ori le sorteaza dupa vreun criteriu. Si sa nu uitam de adrese, sa i le dam lui roro, oricum, eu zic ca pt fetele din acelasi oras, am putea organiza o intalneala, sa skipam posta, nu?
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
inapreda spune:
Roro, ma tot repet, iertare, rogu-te dar e dementiala Anastasia! Iar combinatia roz/verde crud e una din preferatele mele in materie de vestimentatie fetitzeasca! Imi place cadourile voastre si as vrea la nebunie sa-ti seaman (si) la acest capitol
anca_nicolae spune:
Inca 1 data, lista afisata NU este lista cu numerele finale, adica eu am spus ca aleg nr 5 din lista SORTATA/FINALA, NU din lista asta [in care sunt 5, fara legatura cu ce numar o sa devin dupa sortare/rulare program].
Roro a inteles bine .
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
andiaroro spune:
Atunci facem altfel...
Bateti-va voi in numere si cand sunteti gata imi ziceti: asta-i lista finala no si persoana.
Intre timp imi trimiteti pe PM nick-ul, numele si adresa.
Eu pregatesc o lista completa la care adaug no minune corespunzator fiecareia (dupa ce v-ati inteles care ce no vrea)
Rulez programul si va anunt pe pm "secret" care cui tr sa trimita.
Anca-sa-mi zici unde-i programul? (ca parac gasisei unul pe net)
D'accord?