Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***
Raspunsuri - Pagina 7

AlexAndra_81 spune:
AlexAndra_81 spune:
 Deni, sa stapanesti sanatoasa telefonul! Darnic mos! Eu am primit doua carti si am fost tare bucuroasa ca nici la asta nu ma asteptam
Amalia

inapreda spune:
inapreda spune:
 Ma bucur ca Nicolae asta a fost darnic si cu voi; io, sincer m-am cam saturat sa nu primesc nimic  Si, de siktir, n-a primit nici Jambi nimik, desi Mosul ii pregatise si lui ceva; macar de-am fi purtat acelasi nr, cafaceam rocada!
 Si, de siktir, n-a primit nici Jambi nimik, desi Mosul ii pregatise si lui ceva; macar de-am fi purtat acelasi nr, cafaceam rocada! 
Anca, tu da, io ba dar tot existao asemanare: amindoua ne asteptam sa nu primim nimic! 

bebe_shtrumf spune:
bebe_shtrumf spune:

Mosul DC-ist
1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Floric
16.Alexandra
17.Dyanna
18.Pisigri
19.Bebe_shtrumf www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

inapreda spune:
inapreda spune:
 Io nu inteleg cum se "sorteaza" daca ne alegem noi numerele. Daca ar fi dupa mine, as lasa Soarta sa decida dar, facem cum vreti voi. 

AlexAndra_81 spune:
AlexAndra_81 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui inapreda Alexandra, tare faina ii familia ta! Atmosfera de la voi mi se pare...novusiana!!   "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis | 
f tare asta, sigur e de bine

Amalia

andiaroro spune:
andiaroro spune:
 Ina- Interviurile sunt intotdeauna pline de surprize.. . Nu te judeca si asteapta .S-ar putea "chiar" sa te cheme , daca le-ai parut interesanta.
, daca le-ai parut interesanta.
Pentru costumatia respectiva aveam alti pantaloni in plan, dar n-a vrut sa renunte la aia gri .
.
Stiti ca eu mai am niste chestii restante de zis la fiecare si pe care nu apuc niciodata sa le arunc pe tastatura....
Inei vreu sa-i zic ca fata, care m-a tuns si suvitat ultima data mi s-a parut ca seamana cu ea. Chiar stateam pe scaun si ma gandeam la tine si am comunicat putin cu ea, dar placut.
Strumfulinei nici pana acum n-am apucat sa-i zic cat de mult mi-au placut buclele muncite de ea
Ilincai vreau sa-i sugerez sa-si cumpere lentile de o zi...Nu-s atat de scumpe si le poti folosi cu succes la mom cand simti ca ochelarii chiar nu-si mai au locul. ASA nu esti obligta sa astepti 100 de ani sa ai niste bani gramada de lentile...Cu o suma mica esti ok... In rest, okelari

simonapro spune:
simonapro spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor 
La noi a venit mosul, cu dulciuri la fiecare, avem buget restrans din pacate, sotului meu i-a intarziat salariul mai mult de doua saptamani si tot nu se aude nimic 
M-au inseninat pozele frumoase cu Amalia si Anastasia 
Ela: asteptam mai multe vesti de la tine 
Dyana: felicitari pentru job, sa fie asa cum ti-l doresti!
Kea: e normal sa simti asa, pentru ca petreci mai mult timp cu bebe mic, dar cand v-a mai creste si incep sa se joace impreuna, altfel vor sta lucrurile, o sa petreci timp cu amandoi cam la fel.
Anca: te admir cu cata usurinta treci peste asemenea lucruri, eu as fi fost deprimata, daca imi faceau asa copiii 
Mami de  Lucian(16.03.2009) si de
Lucian(16.03.2009) si de  Sebastian(05.08.2003)
 Sebastian(05.08.2003)

anca_nicolae spune:
anca_nicolae spune:
 Absolut criminala ina, mortala, mortala, mortala, cu asemanarea dintre noi...  

Nu eu eram cu programul [ca nu-mi place programarea in life of my heart  ], ci Bianca parca, eu eram cu criteriul de sortare ... dupa zodii, dupa ziua de nastere, dupa litere, etc.. asa, mai ca la scoala primara/elementara :)))
], ci Bianca parca, eu eram cu criteriul de sortare ... dupa zodii, dupa ziua de nastere, dupa litere, etc.. asa, mai ca la scoala primara/elementara :)))
Poze cu noi Veronica-Elena 14 ani,
Veronica-Elena 14 ani,  Tudor-Iulian 11 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,  Robert-Adrian 2 anisori
Robert-Adrian 2 anisori 

denisamada spune:
denisamada spune:
 Io una nu prea stiu exact despre ce vorbim/vorbesc. Eu cand am zis de program, ma gandeam la unul care sa faca ele perekile, deci nu ar trebui sa ne alegem nici un numar. Bianca a zis ca stie ea unul gata facut, nu mai bine asteptam sa vedem programul si vedem ce face el si ce facem noi? 
Ma duc sa-mi imbunatatesc imaginea (pe cat posibil  ) pt party de diseara.
) pt party de diseara. 
Denisa-Madalina  fericita de
 fericita de  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
  Adela-Marisa  ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute