Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***
Raspunsuri - Pagina 7
AlexAndra_81 spune:
Deni, sa stapanesti sanatoasa telefonul! Darnic mos! Eu am primit doua carti si am fost tare bucuroasa ca nici la asta nu ma asteptam
Amalia
inapreda spune:
Ma bucur ca Nicolae asta a fost darnic si cu voi; io, sincer m-am cam saturat sa nu primesc nimic Si, de siktir, n-a primit nici Jambi nimik, desi Mosul ii pregatise si lui ceva; macar de-am fi purtat acelasi nr, cafaceam rocada!
Anca, tu da, io ba dar tot existao asemanare: amindoua ne asteptam sa nu primim nimic!
bebe_shtrumf spune:
Mosul DC-ist
1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Floric
16.Alexandra
17.Dyanna
18.Pisigri
19.Bebe_shtrumf
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Io nu inteleg cum se "sorteaza" daca ne alegem noi numerele. Daca ar fi dupa mine, as lasa Soarta sa decida dar, facem cum vreti voi.
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Alexandra, tare faina ii familia ta! Atmosfera de la voi mi se pare...novusiana!! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
f tare asta, sigur e de bine
Amalia
andiaroro spune:
Ina- Interviurile sunt intotdeauna pline de surprize.. . Nu te judeca si asteapta .S-ar putea "chiar" sa te cheme, daca le-ai parut interesanta.
Pentru costumatia respectiva aveam alti pantaloni in plan, dar n-a vrut sa renunte la aia gri.
Stiti ca eu mai am niste chestii restante de zis la fiecare si pe care nu apuc niciodata sa le arunc pe tastatura....
Inei vreu sa-i zic ca fata, care m-a tuns si suvitat ultima data mi s-a parut ca seamana cu ea. Chiar stateam pe scaun si ma gandeam la tine si am comunicat putin cu ea, dar placut.
Strumfulinei nici pana acum n-am apucat sa-i zic cat de mult mi-au placut buclele muncite de ea
Ilincai vreau sa-i sugerez sa-si cumpere lentile de o zi...Nu-s atat de scumpe si le poti folosi cu succes la mom cand simti ca ochelarii chiar nu-si mai au locul. ASA nu esti obligta sa astepti 100 de ani sa ai niste bani gramada de lentile...Cu o suma mica esti ok... In rest, okelari
simonapro spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor
La noi a venit mosul, cu dulciuri la fiecare, avem buget restrans din pacate, sotului meu i-a intarziat salariul mai mult de doua saptamani si tot nu se aude nimic
M-au inseninat pozele frumoase cu Amalia si Anastasia
Ela: asteptam mai multe vesti de la tine
Dyana: felicitari pentru job, sa fie asa cum ti-l doresti!
Kea: e normal sa simti asa, pentru ca petreci mai mult timp cu bebe mic, dar cand v-a mai creste si incep sa se joace impreuna, altfel vor sta lucrurile, o sa petreci timp cu amandoi cam la fel.
Anca: te admir cu cata usurinta treci peste asemenea lucruri, eu as fi fost deprimata, daca imi faceau asa copiii
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
anca_nicolae spune:
Absolut criminala ina, mortala, mortala, mortala, cu asemanarea dintre noi...
Nu eu eram cu programul [ca nu-mi place programarea in life of my heart ], ci Bianca parca, eu eram cu criteriul de sortare ... dupa zodii, dupa ziua de nastere, dupa litere, etc.. asa, mai ca la scoala primara/elementara :)))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
denisamada spune:
Io una nu prea stiu exact despre ce vorbim/vorbesc. Eu cand am zis de program, ma gandeam la unul care sa faca ele perekile, deci nu ar trebui sa ne alegem nici un numar. Bianca a zis ca stie ea unul gata facut, nu mai bine asteptam sa vedem programul si vedem ce face el si ce facem noi?
Ma duc sa-mi imbunatatesc imaginea (pe cat posibil ) pt party de diseara.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute