Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***
Raspunsuri - Pagina 5
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Buna Fetelor! a trecut si pe la noi Mosul, da Gazii mica o sa-l vada abia maine. N-am vrut sa-i luam multe da de frica ca nu o sa avem suficiente finante i-am tot luat cate ceva din timp (e prima data cand reusesc sa fac asta, Novus e numai meritul tau) si m-am tinut tare sa nu i le dau. Unele erau pentru Mos Craciun da nu mai am taria sa mai rezist pana atunci asa ca le-am pus acum, incalcand regula cu dulciuri si ceva mic. Acu e dulapul gol, sa vad cum ne-om descurca de acu incolo. Frumos e, ca maine la gradi au targ de Craciun si o sa fie petrecere si cica vine si un Mos. Sper sa nu se zapaceasca prea tare. Asta seara a lustruit cu mare sarguinta ghetutele si s-a culcat repede si cuminte, mai sa nu-mi vina sa cred ce copil am. |
Si noi tot cam asa... am luat cate putin cate putin... pana m-am trezit ca s-au strans multe. Am mai pastrat cate ceva si pt Mos Craciun. Am fost cuminti si i-am luat ce a cerut: "masinuta" (lego+un lego mai mare cu casuta lui Plush), o "carte" (de colinde, asa am aflat ca stie mai multe colinde, nu doar 4 cum aveam noi impresia ), "hainutze bune" (doar am avut timp de shopping ), "multe pixuri", "mingii" (niste globuri cu printesele). La cererea beneficiarului, Moshul a adus si ciocolata, dar n-a avut prea mare succes... pana la urma am mancat-o noi. mai apreciat a fost miam-miam. Si-a insusit si trenuletzul lu'taica'su. Moshu a fost darnic si cu noi astia mari... mi-a adus telefon de fitze... ce e frustrant e ca ... e mai deshtept ca mine.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
bebe_shtrumf spune:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.259301067456940.70647.100001311452589&type=3
ca sa ma dau si eu mare cu una bucata scumpa sia dorabila, off ce mare s-a facut, nepoata Cecina=Stefania.
Anca...de belea, ai mai avut tu si anul trecut parca...sa nu confund timpul, cand nu-ti iesea nr de portocale, am ras atunci de ma lesinat. Asa de 4 ori sa fi crescut in okii Mosului Nicolae, da, inseamna ca chiar ai fost cuminte
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Fetelor, eu simt deja atmosfera de sarbatoare , in wkd vreau sa scot decoratiunile si sa ma apuc de pregatit casa pt venirea mosului !! |
Da, asa ma gandeam si eu... incet-incet sa redecorez, iar la impodobirea festiva a bradului sa... impodobim doar bradul.
bebe_shtrumf spune:
Asa deci..din lista eu vreau nr 7, pt ca pe 7 mereu am jurat dragoste eterna...glumeam.
Asa..cand se amesteca "mingiile"?
Hai d-na dr da raportul aici...ce-a zis cornulteul Adela cand v-a vazut?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
denisamada spune:
citat din mesajul lui andiaroro Monn- Esti atat de ocupata ca eu nu pricep cand mai ai timp sa te mai si depresezi?!!!! |
Ce face!?!? Monn e deprimata!? Baga-ti mintile in cap!
Vazut poze cu frantuzoaica la tuns si Amalia de Mon Nicolae.
Diseara vine Moshu Corporate... El se da de MOs Craciun, dar io nu-s ce sa-i zic copilului, ca si asa ea tot dadea zor aseara ca vine Mosh Craciun... Pana la urma nu a mai comentat, CADOURI sa fie!
denisamada spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Si sa incepem alegerea numarului favorit pt mosul DC!!!! |
Pai pana la urma ne alegem noi numerele? Nu a ramas ca folosim un programel care sa ne aloce aleator o tufata? Ma rog, daca tre sa zic un numar, zic 7 (daca nu e luat deja )
pisigri spune:
Fetele, eu am o propunere care nu stiu daca a fost deja propusa ori ba... da' io o zic
Ma gindeam ca poate ar trebui totusi sa restringem...intru personalizare, ca nu stiu cum sa zic altfel, lista de cadouri available pt Mosul DC-ist. De ex mie mi s-ar parea suuuuper fain sa daruiesc o carte sau un film - cam am deja in minte ce cui s-ar potrivi in viziunea mea.
Bine, este doar o propunere pe care nu ma supar daca nu o imbratisati insa mi se pare mai..."challenging" decit alte optiuni de tipul esarfa/farduri/creme :)))))
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf Asa deci..din lista eu vreau nr 7, pt ca pe 7 mereu am jurat dragoste eterna...glumeam. Asa..cand se amesteca "mingiile"? Hai d-na dr da raportul aici...ce-a zis cornulteul Adela cand v-a vazut? |
Aha, deci se dadu 7. Atunci sa fie 12, ca sunt di vina.
Supravietuise si fara noi. Am mituit-o cu o Kitty miau-miau-miau...
Anaan spune:
Salutare!
Pisigri, propunerea asta o facusem si eu, dar cred ca a ramas neauzita.
Alexandra, ce fete faine sunteti voi!
Eu aleg nr. 4, daca-i pe alese, desi eu intelesesem ca programelul ala face "cuplajele".
Ina, cum a fost?( azi ti-am tinut pumnii!)
Dodo-pui spune:
Mosul DC-ist
1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Floric
16.Alexandra
17.Dyanna
18.Pisigri
Aceastai lista gasita la Novus
Eu tot programelul am inteles ca alege perechea...mi-e imie f greu sa ma opresc la oricare dintre voi.
Anca tu ai ales "5"
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.