Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!buna cafeaua, mai fac una, ca baui ceva la mama decafeinizata
merci Ina pentru raspuns, eram 100% sigura ca ma refuzi, asa poze aveam si eu pe facebook, insa probabil, ca sunt inca neinteleasa si prea recenta p-aici, mie sincer mi se pare ca din emotii vorbesc, acuma na fiecare e perceput intr-un fel... asa ca stau cuminte in cuibusorul meu...

azi se operaza si socrul de prostata..tot familionul e fff agitat, sper sa treaca mai repede, ca sa ne centram pe sarbatorile astea.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Novus pai cum sa nu vreau si eu, mai ales ca am vazut ce bine v-a nimerit pe voi toate desi aveti personalitati, preocupari diferite. Eu chiar ma consider varza la capitolul moda. Stiu sa aleg doar daca vad o tinuta completa, daca e sa o compun eu e tare greu. Cand am aflat ca am fetita m-a apucat plansul si ma gandeam ca eu nu o sa-i fiu exemplu bun, nu o sa pot sa-i transmit acel feeling de cochetarie, de a-si alege hainele cu gust etc. Am bocit 3 zile pe tema asta. Intre timp vad ca m-am mai adaptat da nu excelez asa ca un sfat sau o recomandare sunt mereu binevenite.

PS. de aceea am si zis ca vreau si poze.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Eu asta nu pot sa cred, deci nu se cunoaste, deci te subestimezi!! Si tu si Gazulina mi-ati parut mereu foarte trendy si cu bun gust si cumva...clasic imbracate !!!

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bebestrumf, nu te supara pe Inapreda sau pe noi pt ca nu ai de ce, sincer ai un stil aparte de scriere a mesajelor de nu prea se intelege esenta , ti-am mai spus-o, nu stiu, folosesti multe prescurtari,parca esti pe fuga tot timpul, mie personal mi-e greu sa-ti citesc postarile .

Mi-ar fi greu sa te descriu tocmai din cauza asta si de aceea probabil si Ineipreda ii e greu sa-ti re-creeze imaginea pt ca nu ii e clara nici cea actuala, si nu e vorba doar de poze aici,e vorba de personalitatea fiecaruia.

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

1. Inapreda, de talentele tale nu mai zic nimic ca au zis fetele tot ce era de spus. Da' tre' sa faci ceva cu darul asta al tau, nu stiu cum, in Bistrita, dar...e departe Clujul?? Ai permis?? Poti sa oferi consultanta acolo..!

2. Tot Inapreda, bataitza pentru faza cu interviul. 'Poi mai mami mai, esti ca in bancu' ala cu nenea care se ruga in fiecare saptamina Dooaaaaamneeeee, ajuta-ma sa cistig la loto! Pina cind, dupa vo' treij'de ani, Dumnezeu urla exasperat: Baaaaa....!!!! Da' cumpara si tu un bilet !!!! (cred ca era fara "Ba!!" :)))

3. Pisikule, iesi din depresie pen'ca a) declar public aici ca Ana este una dintre "flebetzurile" :)) mele, iar in ultimele poze este ABSOLUT delicioasa si b) noi ne-am mutat intr-un apartament gol-gol-gol, eram doar noi si sacii... Dupa o saptamina a rasarit bucataria si am mai dormit pe saltea gonflabila o buna bucata de vreme pina am produs bani si am gasit si o mobila de dormitor care sa incapa in dormitor.... Cind am terminat de aranjat (terminat e un fel de a spune, ca desi amindoi visam dintotdeauna la un "birouas", taman incaperea dedicata acestui scop a ramas cu mobile adunate si desperecheate) am jurat amindoi ca nu ne mai mutam veci de aici. Asta a fost in 2006-2007. Deja avem vreo 2 ani de cind ne sucim si invirtim cum am putea face sa ne mutam la casa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, vad ca esti prin zona, cum merge afacerea cu scrisorile mosului ?! vreau si eu una pt Craciun, sa-mi spui ce sa-ti trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

neata,

Le rog pe cuscrele forumului sa imi faca si mie previziunile astrale si vestimentare(1.63, fecioara cu ascendent in scorpion, Vladimir- Berbec, Robert Capricorn)

Pisik, io zic sa lasi butoiul. Desi nu zic sa faci ca mine iti zic ca noi ne-am facut singuri mobila. Am luat masuri, cate placi si cate usi..am fost la Hornbach, le-am dat masurile de placi si s-au apucat baietii de debitat lemn. Ii pun si cant acolo. Apoi am venit acasa si cu prietena BOsch si niste suruburi s-a asamblat mobila. Pentru bucatarie si dormitor de copil merge bine si e ieftin.

daca tai lemnele la Leroy Merlin ai sanse sa faci mobila gratis, pentru ca baietii de acolo nu prea stiu cu debitarea lemnului. Asa a patiti un prieten: a vrut sa taie niste usi si i le-a gresit Leroy de vreo 2 ori, s-a enervat, a zis ca face reclamatie, s-au oferit sa i le faca gratis...pana la urma dupa alte 2 greseli are usi-gratis.

Dyanna, bafta in continuare.

si nu mai stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, m-am mai uitat o data peste pozele tale dar nu prea pot sa-mi dau seama de conformatia ta pentru ca ai putine poze si numai una in picioare.

Eu as merge foarte mult pe rochii gen tunica care pot fi purtate:
-daca sint mai scurte, cu jeans putin evazat +, optional, curea lata
-daca sint pina la genunchi (chiar si putin deasupra) cu cizme (eu as prefera fara toc, acelea gen "de calarie) dar poti opta si pentru o cizma cu toc gros si dresuri mate.
-in ultima situatie, ar fi misto sa-ti pui o curelusa intr-una din culorile din imprimeu chiar sub sini (lungeste si subtiaza)

Cu jeans-ul evazat mai poti purta asa:
-pentru scoala: camasa alba (croiul poate fi, barbatesc sau "fanetzie") si cu curelusa colorata (poate fi si neagra sau "metal" dar nu lucioasa)
-tricou sau "rolling" galben, de exemplu cu un cardigan "parte peste parte" maro peste; la git, margele din lemn maro sau bratari late din lemn

La stilul asta, o investitie buna ar fi un trenci de lungime medie.
Daca ai picioare faine, cu trenciul si tunica, iti poti lua colanti grosi (netransparenti ca-i urasc pe aia ) si cizme de cauciuc care sint in mare voga acum. Si, daca vrei sa te distrezi, si o umbrela bestiala

Pentru evenimente:
-o rochie cu parte de jos "lalea"; daca nu-ti place stilul nu-i musai sa aiba mult volum, doar o idee, pentru ca iti avantajeaza silueta; bineinteles, talia trebuie subliniata prin croi; dresuri mate si tocuri nemiloase
-pantalon negru skiny cu o tunica (metalica) neagra de lungime medie + lant lung + sandale si pedichiura rosie

Accesorii:
-ai unul de nepretuit: zimbetul tau
-cureluse de diferite culori
-esarfe: eu sugerez sa nu fie din alea adunate in jurul gitului ci din alea ce atirna, lungi, nu stiu cum sa explic
-citeva accesorii de lemn
-cercei mici
-mi-ar placea sa te vad si ziua cu trenciul si o geanta plic imensa cum se purtau pe vremuri (si eu am ) dar stiu ca e mai greu de manevrat de cind cu Andrei; asa ca, iti propun si tie o geanta ce poate fi purtata SI "pashtaseshte"; pe tine te vad cu o geanta maro si una...albastra (asta albastra se asorteaza...cu tine)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

merci Ina pentru raspuns, eram 100% sigura ca ma refuzi, asa poze aveam si eu pe facebook, insa probabil, ca sunt inca neinteleasa si prea recenta p-aici, mie sincer mi se pare ca din emotii vorbesc, acuma na fiecare e perceput intr-un fel... asa ca stau cuminte in cuibusorul meu...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

No, ce sa zic?
Imi pare rau ca "erai sigura" ca te refuz. Io ce sa zic acum?
Daca nu ma insel, ti-am cerut sa ma ajuti sa inteleg cine esti si cum esti pentru ca eu nu te simt, nu am nici un feeling legat de tine; am vazut pozele "de nasha" unde am vazut ca esti frumoasa dar nu mi-am facut o opinie legata de stilul tau. Habar nu am ce lucrezi, unde mergi in vacanta sau ce hobby-uri ai. Despre majoritatea fetelor stiu multe lucruri; despre tine...nimic Nu zic ca e exclusiv greseala ta, hai sa o reparam impreuna!

PS. Sanatate socrului tau.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

2. Tot Inapreda, bataitza pentru faza cu interviul. 'Poi mai mami mai, esti ca in bancu' ala cu nenea care se ruga in fiecare saptamina Dooaaaaamneeeee, ajuta-ma sa cistig la loto! Pina cind, dupa vo' treij'de ani, Dumnezeu urla exasperat: Baaaaa....!!!! Da' cumpara si tu un bilet !!!! (cred ca era fara "Ba!!" :)))

Mustrarea ta e semn de iubire pentru mine
Sincer, ma asteptam sa fie mai...aspra
Mi-am luat-o ieri pe cocoasha si de la prietena mea! Pe buna dreptate.
Dar e mult si greu inspre imposibil de explicat.
Multumesc ca ma scuturi ca am mare nevoie, sa stii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Bebestrumf, nu te supara pe Inapreda sau pe noi pt ca nu ai de ce, sincer ai un stil aparte de scriere a mesajelor de nu prea se intelege esenta , ti-am mai spus-o, nu stiu, folosesti multe prescurtari,parca esti pe fuga tot timpul, mie personal mi-e greu sa-ti citesc postarile .

Mi-ar fi greu sa te descriu tocmai din cauza asta si de aceea probabil si Ineipreda ii e greu sa-ti re-creeze imaginea pt ca nu ii e clara nici cea actuala, si nu e vorba doar de poze aici,e vorba de personalitatea fiecaruia.

Multumesc, tigroaica mica!

Mergi la inceput