Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***
Raspunsuri - Pagina 18
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Da, Andiaroro, si eu de-abia astept extragerea!!! Mie mi se pare ca Amalia seamana mult cu Medeea a lui Uali; e tare haioasa si frumusica! Monn, cum mai esti cu depresiile?! Sper ca s-au evaporat! Andrei, azi: "Te ubesc tare, mami!" |
Anaan
Dar acum unde o vad si eu pe Medeea, ca m-ati facut curioasa?
Amalia
Floric spune:
Ina mii de multumiri. Zau, e pacat ca te irosesti doar la acest nivel. E pacat ca esti un talent innascut si cultivat cu mare atentie si daruire in timp. Pasiunea devenita profesie.
Imi pare rau de tine asa cum imi pare rau de Dodo, si de fapt, de rezultatul mainilor ei de aur, ca nu se poate ”exprima” mai mult si nu este apreciat lucrul manual, in general.
Imi place tare mult cum ma vezi. In mare parte, si eu ma vad asa.
Da, ma cramponez de buget. De fapt, asta ma limiteaza, aici e buba. Dintotdeauna am fost asa. De cand ma stiu. Eu, de fapt, nu am programata gandirea sa cumpar haine, lucruri in general scumpe. Adica scumpe pt mine inseamna sa dau mai mult de 50 de lei pe o bluza (sa ziem) pe care sa o pot purta un sezon, doua, si mai ales sa fie un material de mare calitate. Nu suport (fac bube) materialele sintetice, ma si irita pe creier. Drept urmare caut cat mai mult haine cu cat mai mult bumbac. Adica...eu daca dau un ban, pai sa scot parleala.
Atat de mult m-a uimit talentul tau incat ieri am fost mai toata ziua cu gandul la tine. Aseara am fost cu Rares la mall-ul nostru sa se joace si ma uitam prin magazine...nimic nu m-a atras, una si prima, din cauza pretului si a calitatii produselor, si a doua, din cauza modelelor. Bine sunt si magazine care ma atrag (Nissa, Bad Axel) acolo merg sa ma delectez...dar cand vad pretul ma las la mana mea si doar imi place sa visez cum ar fi sa port asa ceva. Am dat numele magazinelor in speranta ca poate ar exista si in alte malluri.
Acum, sa iti dau un fedbec...
M-ai ghicit si sunt adepta ”reducerilor”, desi stiu ca asta e cea mai mare cacialma. Ei, oricum nu gandi ca imi cumpar cu sacul...nu, stai linistita. Defectul meu cel mare e ca ma ametesc magazinele mari si aglomeratia si eu NICIODATA nu imi cumpar ceva ca se asorteaza cu ce am acasa...pentru ca NU tin minte sau nu am o evidenta mentala a sifonierului (asta am apreciat la tine cand am citit cum faci tu cumparaturile...wow...bravo). De regula, cumpar ca ”imi iese in cale”, ma atrage pe loc culoarea, croiala, pretul, etc...si acasa vedem noi cu ce furca le pun pe mine.
Ul alt defect al meu (si o calitate a ta) e ca eu sunt Lemn Tanase in a combina piesele vestimentare. Pentru mine principal e sa fiu imbracata, cand ies din casa, in general, (aici nu intra ocazii festive) si NU cum sunt imbracata. Nu acord mare importanta stilului, de fapt pot spune ca nu am un stil vestimentar, e ”la intamplare”.
Imi este urat sa ma ”impotanez” pt ca cel putin la mine in ”in sat”, (si spun asta pt ca doar in orasul meu e acest snobism, si prost gust dus la extrema negativa )daca prost gust se poate spune ca are o astfel de extrema) lumea cand e o sarbatoare, sau un eveniment in oras parca da strechea in ei si scot ”hainele alea bune”, mu-ierile is pun cat mai multe bijuterii (indiferent de material), parca is nebuni cu totii si apoi ies pe strazi si haladuiesc in stranga dreapta si isi trag ochiade unii altora sa ”vaza” care ce are pe el. Bleahhh.
Din acest motiv eu refuz sa ies la plimbare in we, refuz sa ma imbrac cu ”haine bune” atunci cand ies, sa nu fiu ca restul. barem daca se uita la mine sa stiu de ce...Spun asta pt ca fiind un oras mititel am ajuns sa ne cunoastem unii cu altii.
Hai sa revin la fedbec...
Curea Nu am purtat nicioadata, decat la pantaloni. Asa crezi ca m-ar aranja? Nu ma vad. Singurele ”centuri” sa zicem au fost esarfele puse la pantaloni in loc de curea, vara. Asta le port cu placere caci imi place cum ”atarne”.
Ai dreptate in privinta pantalonilor pescaresti...Am 3 perechi. Din care doar o perecehe o port cu mare placere, pt ca este croit conic. Si pe o incaltare cu usor toc, chiar ma prinde.
Si aici ai punctat bine...la fusta, rochie conica. V-am povestit ca in vara asta mi-am cumparat 2 fuste, pana la genunchi. Prima prin mai, cand slabisem mult...Stiti de cand nu mi-am mai cumparat o fusta scurta? Cred ca de vreo 10 ani. DA...daca stau sa ma gandesc cred ca si mai bine. Si cand m-am re-descoperit ce bine imi sade...am mai cumparat una (prin august) cand nu mai mi-a palcut pt ca descoperisem frigiderul. Si iar am trecut in pantaloni. Cea de-a doua e fusta de la botez.
Accesorii...port. dar si pe astea le asez cu aceeasi furca si cu aceeasi gratie a lui nea Lemn tanase. De teama a nu fi penibila evit sa le port. Ca sa revin la dragostea mea de colectivul de munca de la Galati, sefa de acolo era ”impecabila”, era un model pt mine in ale vestimentatiei si un model de studiu pt tine. In fiecare zi, dar in fiecare zi retineti, isi schimba poseta, in ton cu pantoful, cu cercelul sau inelul, etc...Intelegi ideea. Mai si le aseza atat de frumos de nu iti puteai lua ochii de la ea. Si nu era nici fotomodel, adica si marunta si plinuta in partile esentiale. Da...avea disponibilitate financiara si exact cum spui tu...isi cumpara doar lucruri de calitate. Bine nu gandi ca are 365 de posete ci le rotea.
Hai ca am scris un mesaj lung cat o zi de post negru.
Revin.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
Anaan Dar acum unde o vad si eu pe Medeea, ca m-ati facut curioasa? Amalia |
Cred ca o au pe Uali (de care mi-e tare dor !!)fetele pe FB
Si da confirm si eu, seamana Amalia cu Medeea !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Floric spune:
citat din mesajul lui Anaan Ina, esti cu adevarat talentata!Jos palaria! Mi-ar placea sa-mi faci si mie "harta" vestimentara, dar gabaritul meu balenesc actual nu stiu daca te inspira, ca pe mine zau ca nu ma mai inspira deloc |
Ana, nu zi asa. Crezi ca gabaritul meu e mai prejos. Si zau ca din ce am vazut eu la tine nu prea mai discutam in termeni de ”gabarit”...poate de tonaj (asta e mai mic, nu?). Hai, ca uite mie Oprah imi place si poate fi un model de ispiratie.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
AlexAndra_81 spune:
Neata gagici!
Pisik, ce mult mi-au placut pozele! E mortala pitica in salopetica roz, eu n-am mai gasit pt varsta asta pijamalute cu totul, desi tare imi mai plac! Abia astept sa o vad pe Ana live!
Amalia
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Cred ca o au pe Uali (de care mi-e tare dor !!)fetele pe FB Si da confirm si eu, seamana Amalia cu Medeea !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Merci de pont!
Buun, acum cine are cont pe fbk?
Amalia
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Uali: http://www.facebook.com/profile.php?id=1829716210 |
Merci!
Amalia
pisigri spune:
citat din mesajul lui novus Pisigri, vad ca esti prin zona, cum merge afacerea cu scrisorile mosului ?! vreau si eu una pt Craciun, sa-mi spui ce sa-ti trimit www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Esti foarte prima :)))) care vrea scrisoare de la Mos. Asa ca nu, nu merge deloc. Oferta e vasta deja, iar promovarea mea e....minima.
Daca citesti ce scrie pe modelele alea de scrisori te orientezi tu cam ce sa imi spui. Si...desigur, sa imi spui ce anume doresti.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
andiaroro spune:
Mosul DC-ist
1. Inapreda
2. Anaan
3. Novus
4. Denisamada
5. Anca
6. Bianca
7. Ilinca
8. Olga
9. Pisik
10.Dodo
11.Gianina
12.Simonapro
13.Monnvas
14.Anamariame
15.Floric
16.Alexandra
17.Dyanna
18.Pisigri
19.Bebe_shtrumf
Inca 6 adrese si suntem gata de extragere.
Inca n-am programel. Ce am gasit pe net nu m-a multumit ca m-am jucat nitel si am obtinut si niste numere negative. Daca nu-mi iese din palarie, m-am gandit cum as putea face varianta cu caciula.
Biletele de culori diferite in dublu exemplar. Caciula cu destinatarul o culoare si caciual cu expeditorul alta culoare.
Se trage din fiecare o data si se cupleaza...Se noteaza la catastif si se informeaza participantele.