Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Sambata dimineata astept musafiri! O am pe Magda cu cei doi copilasi!

Si pe Mada cu cei doi copilashi!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Deci repede repede ca vad ca e coada mare: VREAU SI IO REBRANDUIREEEE, CUSCRA!
Da' asha, "complect", adica si cu descrierea peselor vestimentare in care ai indesa trupu-mi gratzios, si cu imagini

Aaaaaaaa!!! Vreau si io rebranding! In special o freza noua vreau! (stau la coada cat e nevoie.)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
La vestimentatie: io ma imbrac mai de-a-m-p***ea. Cand ma simt bine. Adica cu culori muuulte, cu accesorii vizibile . Amu, in ultima vreme, prefer rochii/sarafane cu ciorapi colorati, dupa ce am trecut prin faza malete + maiou in toiul iernii + pantaloni scurti (sau, ma rog, inca n-am trecut, vineri asa m-am dus la facultate ).

Aham! Si io care ma gandeam ca semanam la "stil vestimentar"... zici ca asa se numeste stilul asta al nostru!? Recunosc ca faza cu maiouu am sarit-o. Nu era pe vremea mea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
inapreda,
1. Si mie mi-a placut site-ul, chit ca nu m-as putea imbraca cu hainele alea 10000 de ani de-acum incolo, la constitutia pe care o am. Dar multe mi-au placut.

Si io! Si io! Kiar daca nu am trecut prin cartierul roshu sa vad ce mai imbraca "fetele".

Mergi la inceput

Mey, da'n-are nimeni kef de net in seara asta... cand n-am eu somn!?

Sa va povestesc de intalnirea Adelei cu Moshu corporatist azi: s-a jucat, s-a bucurat sa-l vada, nu a vrut sa-i spuna poezia, dar i-a luat cadoul: Apada i pitici. Pupusha mica. Pupusha mare e bine dosita, sa o gaseasca sub brad kiar de Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

INA, wow Vreau si eu vreau si eu! Desi finantele actuale nu imi permit sa mai achizitionez nici o curea vreau, macar informativ

DYANA, super felicitari Ma bucur mult si nu pot sa zic decat ca vreau si eu! Vreau schimbare, ca nu mai pot la job. Dar nu deschid iarasi rana

ALEXANDRA, ce poze Si eu zic ca Amalia seamana cu Medeea. Chiar, UALI, pe unde umbli?

GAZA, asa ca imi esti tare tare draga Si azi am vazut un smart cu numarul B nu stiu cat GZA si automat m-am gandit la voi

Eu sunt cam in butoi. S-au terminat banii din credit si am ramas fara mobila Va trebui sa ne retragem banii de excursie, sa scoatecm tot ce mai avea Ana intr-un cont si asa sper sa reusim sa facem dormitorul si bucataria, ca de sufragerie nu se pune problema. Incerc sa ma scot singura din butoi, dar nu imi iese mereu. Trag si eu speranta si ma consolez ca va fi casa noua, chiar daca va fi...goala

Las si eu poze de la Mos. Ana a primit un telefon asemanator unuia de "oameni mari", foarfece de jucarie si hartie glasata, o carte de colinde cu pienut, bluza si body,dulciuri si un bebe si carioci de la bunici + dulciuri, papuci si carti de la mama si buni. Eu am primit o geanta si o canita personalizata. Si Pisi a primit canuta si bunicii, a fost cadoul sezonului. Deci, pozele - https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/MosNicolae?authkey=Gv1sRgCMbT9dSlzpHfGA

Pupici

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Eu sunt cam in butoi. S-au terminat banii din credit si am ramas fara mobila Va trebui sa ne retragem banii de excursie, sa scoatecm tot ce mai avea Ana intr-un cont si asa sper sa reusim sa facem dormitorul si bucataria, ca de sufragerie nu se pune problema. Incerc sa ma scot singura din butoi, dar nu imi iese mereu. Trag si eu speranta si ma consolez ca va fi casa noua, chiar daca va fi...goala

Las si eu poze de la Mos. Ana a primit un telefon asemanator unuia de "oameni mari", foarfece de jucarie si hartie glasata, o carte de colinde cu pienut, bluza si body,dulciuri si un bebe si carioci de la bunici + dulciuri, papuci si carti de la mama si buni. Eu am primit o geanta si o canita personalizata. Si Pisi a primit canuta si bunicii, a fost cadoul sezonului. Deci, pozele - https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/MosNicolae?authkey=Gv1sRgCMbT9dSlzpHfGA

Sa iesi din butoi! Noi cand ne-am mutat nu aveam mobilat decat dormitorul... Ziua mea am facut-o pe jos in living si apoi incet-incet am reusit (ma rog, nu foarte incet ), kiar daca mai sunt inca lucruri de facut... dar acum am lasat-o mai moale.

Aha! Deci aveti pienutzul.

Ma intreb de ce "ubita mia" imi suna cunoscut.

Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Buhuhu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Foarte frumoase pozele, Pisik!
Te rog sa nu mai fii suparata! Si noi ne-am mutat numai cu bucataria, baia si dormitorul (si asta era urit rau!) gata dar mie mi se parea superb asa! Nu au intrat zilele in sac si, rind pe rind, totul o sa capete contur.

'mneaaataaa!

Dau cafea azi; hot! hot! hoooot!
Baietii mi-s la dush; ian se scalda cu "aconele" (= creioanele) si tot repete "nu-i gata baia, nu-i gata baia!)

Anaan, Gaza, Denisa, Pisik, nu am uitat de solicitarile voastre.

Novus, de stat, cred ca ti-ar sta bine cu nadragii, daca ai atitudinea potrivita. Sint si extrem de comozi si nu te string pe nicaieri

Nu mai stiu ce-am vrut sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Offf Pisik, imi pare rau ca nu s-au aranjat finantele asa cum trebuie dar lasa ca o sa va mobilati voi toata casa cum va doriti ,important e sa fiti sanatosi !! Imi pare rau si ca nu mai mergeti nici voi la ski, lasa ca la anu' ne iasa pasentele altfel !!

Inapreda, sunt convinsa ca atitudinea e cheia la orice tinuta care iasa din monotonia cromatica si/sau stilistica si aici eu te vad imbracata exact asa cum o faci, esti originala si te prinde ! Eu sincer nu as schimba nimic la tinutele tale , mi se pare ca te reprezinta !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput