Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, pe bune ca la ce talent ai, ar trebui sa il fructifici !! ai viziune, iti place sa creezi tinute si esti tare tare priceputa, pe bune !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna fetelor! Am intrat sa va povestesc cum a fost la noi cu Mosul, la petrecerea de la gradi care surprinzator a fost super dar m-am pus pe recuperat si mi-au luat ochii recomandarile Inei. Tu fata draga tre sa te cert,(ca doar ai vazut ca sunt intr-o faza batausa in ultimu timp) pai neaparat trebuie sa valorifici talentul asta al tau. Una ei sa ai gusturi si sa sti sa te imbraci si alta e sa poti sa nimeresti omul, sa-l rebrenduiesti asfel incat sa-i pui in vedere calitatile. Asta e talent inascut. Daca Ilinca e "mama omida" pe tine te declar criticul de moda al forumului. Asa ca trebuie neaparta sa faci ceva sa valorifici acest talent si nu doar pe tine.
Si cred ca iti dai seama ca vreau si eu o evaluare, rebrenduire, critici si sugestii. Da eu vreau si poze asa ca la Novus ca eu stau prost la capitolul imaginatie vestimentara. Abia astept.. .

In alta ordine de idei, nu stiu cat era transportul pe site, dar aici exista firme care la greutate asa mare taxeaza 1£/kg sau chiar 50p/kg adica te-ar fi costat maxim 30£ adus la tine acasa. Nu stiu daca e mult sau putin. Din pacate acum e cam tarziu ca nu mai ajunge pana de Craciun, da ti-am zis asa, informativ sa sti pentru alta data.

Revin cu povestile de azi mai tarziu.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Cuscra, exact de aia cu kkt la kur ma refer!
De 3 ani numai din aia port. EXCLUSIV! Daca sint de calitate, oricine arata mai slab cu citeva (multe)kg in ei. Nu as mai renunta la asa minune de pantaloni nici sa ma pici cu ceara. In afara de izmene (de pijama), am de toate soiurile: de trening, jeans, de matase, de bumbac, de tercot, "de nunta" , de...lina, de toate soiurile!!! Mi-e ciuda ca n-am poze sa va arat colectia. Inutil sa va spun ca tata si socru' sind disperati ca nu mai ies din ei Initial, nici Jambo nu era fan dar acum, daca probez pantaloni "normali", imi zice ca nu-mi sta bine. Si Mama Tie: "tu copila, la etatea ta, te mai lasa Cristian sa iesi asa?"

Aia de ti i-am prezentat tie sint doar "o tzira" cu kur lasat, o idee. Stiu ca GP e mult mai inalta dar ea...poarta stilul in care cred ca ai fi mai mult Ilinca decit Laura. Ea mi-a venit prima in minte. Cred c as fi gasit si pe Sarah J Parker ceva de genu' dar ea e prea "turbata", prea "shuie", mai mult inspre mine bate. Ma rog, io inspre ea! Ce inaltime ai? Am o prietena care are 1.60 si se imbraca in stilul asta si mie imi place. Sacoul ca sa "subtieze si inalte" tre' sa fie scurt si supercambrat (in cazul tau, asta nu e "pont" general valabil)
Stiu ca ti-ar fi placut sa-ti prezint lucruri moi, pufoase, cashmir si alte "pufoshenii" dar...ntz, ntz! No way! Ar fi prea simplu!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Edit ca mi-am adus aminte ca am fost "buna" doar ti-am lasat colantzii si ne-tocurile!!
Freza de aia cred ca si GP are, tre' sa caut dar nu mai am timp acum.

Mergi la inceput

Gazo, eram precisa ca vrei si tu !!

Inapreda, as fi curioasa cum imi sta si mie in pantaloni din aia cu tur lasat chit ca nu-s deloc genul meu cum de fapt te-ai prins tu !! oricum, ma repet dar m-ai nimerit la marele fix cu blugii si cu camasile , il ultima vreme m-am axat pe ele, din pacate nu prea gasesc eu in Deva dar noroc cu comenzile de pe net !! esti tare, ce mai !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Ah ce drag imi e cand gasesc la voi discutii relaxante!!!!
Ina esti foarte tare fata draga!!!! Nu stiu cum... dar nu te lasa asa usor ... ca ai "feeling".
Eu azi mi-am dat demisia direct la director care a fost foarte ok, mi-a spus ca e in regula, mi-o aproba de cand vreau eu....... si chiar mi-a zis ca ma intelege. Cu sefele inca nu am vorbit, nu le-am zis (una e in Italia... cealalta nu merita sa-i cer parerea); probabil ca i-a zis deja directorul ca au avut o sedinta azi si eu l-am prins chiar in drum spre sedinta... si astept maine sa vad ce are de comentat... nu ca ma intereseaza... dar asa, sa o mai vad odata cum se comporta ca naiba...
asa ca... tare bine mi-au prins discutiile astea!!!!

Mergi la inceput

Dyanna iti doresc sa te linistesti si in domeniul profesional si sa gasesti ceea ce cauti pt a fi apreciata la adevarata valoare !!
Succes !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Paaaaai...nu tre' sa-l iei ca pe un complimet ca nu inseamna ca unde am scris mai mult e un...non-compliment; Pur si simplu, pe tine te percep, cum iti sint hainele: romantica si diafana si, cumva, nu-mi vine sa stric asta; eu am tendinte mai inspre "sobru", inspre "masculin" iar mie imi place veselia si feminitatea din hainele tale [pup Pun pariu ca ai si tu "un verso" dar mi-e greu sa-l descifrez. Ai vazut filmul cu despre Coco Chanel interpretata de "iubita mea" Audrey Tautou? Cred ca ala ar fi, in viziunea mea, alter-ego-ul tau! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Eram sigura ca asa o sa interpretezi , dar nu e cazul, zic eu. Eu nu am vazut filmul de care zici, dar o voi face curand, iti dai seama, ca m-ai facut taare curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Novus pai cum sa nu vreau si eu, mai ales ca am vazut ce bine v-a nimerit pe voi toate desi aveti personalitati, preocupari diferite. Eu chiar ma consider varza la capitolul moda. Stiu sa aleg doar daca vad o tinuta completa, daca e sa o compun eu e tare greu. Cand am aflat ca am fetita m-a apucat plansul si ma gandeam ca eu nu o sa-i fiu exemplu bun, nu o sa pot sa-i transmit acel feeling de cochetarie, de a-si alege hainele cu gust etc. Am bocit 3 zile pe tema asta. Intre timp vad ca m-am mai adaptat da nu excelez asa ca un sfat sau o recomandare sunt mereu binevenite.

PS. de aceea am si zis ca vreau si poze.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gaza22

Novus pai cum sa nu vreau si eu, mai ales ca am vazut ce bine v-a nimerit pe voi toate desi aveti personalitati, preocupari diferite. Eu chiar ma consider varza la capitolul moda. Stiu sa aleg doar daca vad o tinuta completa, daca e sa o compun eu e tare greu. Cand am aflat ca am fetita m-a apucat plansul si ma gandeam ca eu nu o sa-i fiu exemplu bun, nu o sa pot sa-i transmit acel feeling de cochetarie, de a-si alege hainele cu gust etc. Am bocit 3 zile pe tema asta. Intre timp vad ca m-am mai adaptat da nu excelez asa ca un sfat sau o recomandare sunt mereu binevenite.

PS. de aceea am si zis ca vreau si poze.

La cat de cocheta si mereu asortata, aranjata e Gazulina mica (si cea mare) nu as zice ca nu te pricepi, ba din contra

Mergi la inceput

V-am pupat fetelor, ma retrag la ca azi noapte ne-am culcat destul de tarziu si sunt cam praf !

Mergi la inceput