Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***
Raspunsuri - Pagina 14
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Ina, esti cu adevarat talentata!Jos palaria! Mi-ar placea sa-mi faci si mie "harta" vestimentara, dar gabaritul meu balenesc actual nu stiu daca te inspira, ca pe mine zau ca nu ma mai inspira deloc |
Cu mare drag!
Tu mai mult fara tocuri esti, nu-i asa?
Cam 1,66-1.68 ai?
anamariame spune:
Apai, Gina, eu nu ma mai joc! Vreau si eu lista de accesorii, sugestii de zi/plimbari cu Eva/mers la birou/Revelion si poze aferente...Da' daca n-ai chef te inteleg si nu-i bai!
novus spune:
citat din mesajul lui Anaan Ina, esti cu adevarat talentata!Jos palaria! Mi-ar placea sa-mi faci si mie "harta" vestimentara, dar gabaritul meu balenesc actual nu stiu daca te inspira, ca pe mine zau ca nu ma mai inspira deloc |
Aoleu Anaan ce spui tu draguto acolo ?!! gabarit ??? pe bune ca ma uit de fiecare data cand ne intalnim la tine si nu stiu de unde-ti vin ideile astea?? ai oglinzi din alea care maresc ??
No pe bune daca nu te-as fi vazut recent zau ca poate poate aveam indoieli dar asa sa nu te mai aud cu idei din astea!! Arati f bine ! si nu o spun doar asa ca sa te simti tu bine !punct
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
citat din mesajul lui anamariame Apai, Gina, eu nu ma mai joc! Vreau si eu lista de accesorii, sugestii de zi/plimbari cu Eva/mers la birou/Revelion si poze aferente... Da' daca n-ai chef te inteleg si nu-i bai! |
Pai, la tine n-am mai scris ca viziunea mea corespunde in mare masura cu realitatea O sa ma mai uit putin la albumele tale de pe facebook si revin, ok?
inapreda spune:
Cred ca ar fi interesant daca m-ati re-brand-ui si voi!
Sint curioasa daca opiniile se invirt in jurul unei idei generale sau fiecare ar schimba altceva.
PS. eu cind imi dau cu parerea, o fac, in mod diferit, dupa inspiratia de moment: uneori incerc sa ma mulez pe personalitate, alteori, incerc sa creez un...alter-ego dar nu inseamna ca nu-mi place ce vad in fotografii; e, pur si simplu, o alta viziune care poate diferi de cea de miine daca ma intrebati
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
|
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Cu mare drag! Tu mai mult fara tocuri esti, nu-i asa? Cam 1,66-1.68 ai? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Da, 1,66. Tocuri port, dar medii.
inapreda spune:
Paaaaai...nu tre' sa-l iei ca pe un complimet ca nu inseamna ca unde am scris mai mult e un...non-compliment;
Pur si simplu, pe tine te percep, cum iti sint hainele: romantica si diafana si, cumva, nu-mi vine sa stric asta; eu am tendinte mai inspre "sobru", inspre "masculin" iar mie imi place veselia si feminitatea din hainele tale [pup Pun pariu ca ai si tu "un verso" dar mi-e greu sa-l descifrez. Ai vazut filmul cu despre Coco Chanel interpretata de "iubita mea" Audrey Tautou? Cred ca ala ar fi, in viziunea mea, alter-ego-ul tau!
Ilinca_M. spune:
Wow, cuscra, m-ai dat gata! Totusi GP cred ca se invarte la 1.70, daca nu-i sarita chiar, crezi ca la inaltimea mea merg tinutele ei?...(bine, nu chiar ALE EI ca nu-mi permite nici fizicu' nici buzunaaaruuu':)))
Am o mirare totusi: la ce nadragi cu curu' lasat de referi? Am vazut o singura poza si nu era concludenta, era doar din fatza; din spate cum arata? Intreb fiindca pe mine sincer ma distreaza+oripileaza moda iscata vara trecuta parca, cu "shalvari", pantaloni de-aia cu curul pana la genunchi (era si Connect-R de-astia in cateva clipuri:))) adica mergeam pe strada cu huzband si ne umfla rasul, ziceam:"ia uite, parca-i Phiphi cu scutecul plin de kk/ parca s-o kkt pe ea)...in + la picioarele mele scurte (bine, nu-s scurte in raport cu propriul corp, is scurte in raport cu...standardul:))) imi inchipui ca turul ala jos mi-ar taia mult din picioare, practic as ramane cu 2 popice...intelegi cum zic? Poate tu intelegi altceva prin pantalonii astia, poate daca ai pune niste poze mai edificatoare m-as lamuri...
Apoi: sacouri purtam si io intr-o vreme apoi am inceput sa am impresia ca ma ingrasha Adica problema cu sacourile e asa: nr. 36 mi-ar fi bun la umeri, maneci, in talie...dar ma strange sau abia cuprinde peste tzitze...in nr. 38 cam plutesc pe la maneci/ umeri...ce shi fac?...
Apoi n-am vazut tinuta "de nunta" fiindca linkul tau m-a dus pe o pagina cu muuulte tinute...nu stiu la care te-ai referit
La blond am renuntzat de aproape un an Amu-s un shaten mai inchis.
Dar imaginatia mea in privinta frezelor e nula: n-ai neshte imagini cu bobul ala lins dar rebel in spate? Eventual fatza/ profil?
Ai incurcat-o cu noi, cuscra, ai ce munci sa ne rebranduiesti...acum cred ca regreti ca ai deschis cutia Pandorei!:))))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.