Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***371***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Andiaroro, ti-am trimis datele mele. De-abia astept sa-mi aflu sortita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, esti cu adevarat talentata!Jos palaria!

Mi-ar placea sa-mi faci si mie "harta" vestimentara, dar gabaritul meu balenesc actual nu stiu daca te inspira, ca pe mine zau ca nu ma mai inspira deloc

Cu mare drag!

Tu mai mult fara tocuri esti, nu-i asa?
Cam 1,66-1.68 ai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Apai, Gina, eu nu ma mai joc! Vreau si eu lista de accesorii, sugestii de zi/plimbari cu Eva/mers la birou/Revelion si poze aferente...Da' daca n-ai chef te inteleg si nu-i bai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Mi-ar placea sa-mi faci si mie "harta" vestimentara, dar gabaritul meu balenesc actual nu stiu daca te inspira, ca pe mine zau ca nu ma mai inspira deloc

Aoleu Anaan ce spui tu draguto acolo ?!! gabarit ??? pe bune ca ma uit de fiecare data cand ne intalnim la tine si nu stiu de unde-ti vin ideile astea?? ai oglinzi din alea care maresc ??
No pe bune daca nu te-as fi vazut recent zau ca poate poate aveam indoieli dar asa sa nu te mai aud cu idei din astea!! Arati f bine ! si nu o spun doar asa ca sa te simti tu bine !punct

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Apai, Gina, eu nu ma mai joc! Vreau si eu lista de accesorii, sugestii de zi/plimbari cu Eva/mers la birou/Revelion si poze aferente...
Da' daca n-ai chef te inteleg si nu-i bai!

Pai, la tine n-am mai scris ca viziunea mea corespunde in mare masura cu realitatea O sa ma mai uit putin la albumele tale de pe facebook si revin, ok?

Mergi la inceput

Cred ca ar fi interesant daca m-ati re-brand-ui si voi!
Sint curioasa daca opiniile se invirt in jurul unei idei generale sau fiecare ar schimba altceva.

PS. eu cind imi dau cu parerea, o fac, in mod diferit, dupa inspiratia de moment: uneori incerc sa ma mulez pe personalitate, alteori, incerc sa creez un...alter-ego dar nu inseamna ca nu-mi place ce vad in fotografii; e, pur si simplu, o alta viziune care poate diferi de cea de miine daca ma intrebati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Apai, Gina, eu nu ma mai joc! Vreau si eu lista de accesorii, sugestii de zi/plimbari cu Eva/mers la birou/Revelion si poze aferente...Da' daca n-ai chef te inteleg si nu-i bai!
Pai, la tine n-am mai scris ca viziunea mea corespunde in mare masura cu realitatea O sa ma mai uit putin la albumele tale de pe facebook si revin, ok? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Wow, asta da compliment. Multumesc! Pe FB majoritatea albumelor sunt before Eva, iar cele de after sunt mai mult cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:

Cu mare drag!

Tu mai mult fara tocuri esti, nu-i asa?
Cam 1,66-1.68 ai?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Da, 1,66. Tocuri port, dar medii.

Mergi la inceput

Paaaaai...nu tre' sa-l iei ca pe un complimet ca nu inseamna ca unde am scris mai mult e un...non-compliment;

Pur si simplu, pe tine te percep, cum iti sint hainele: romantica si diafana si, cumva, nu-mi vine sa stric asta; eu am tendinte mai inspre "sobru", inspre "masculin" iar mie imi place veselia si feminitatea din hainele tale [pup Pun pariu ca ai si tu "un verso" dar mi-e greu sa-l descifrez. Ai vazut filmul cu despre Coco Chanel interpretata de "iubita mea" Audrey Tautou? Cred ca ala ar fi, in viziunea mea, alter-ego-ul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Wow, cuscra, m-ai dat gata! Totusi GP cred ca se invarte la 1.70, daca nu-i sarita chiar, crezi ca la inaltimea mea merg tinutele ei?...(bine, nu chiar ALE EI ca nu-mi permite nici fizicu' nici buzunaaaruuu':)))
Am o mirare totusi: la ce nadragi cu curu' lasat de referi? Am vazut o singura poza si nu era concludenta, era doar din fatza; din spate cum arata? Intreb fiindca pe mine sincer ma distreaza+oripileaza moda iscata vara trecuta parca, cu "shalvari", pantaloni de-aia cu curul pana la genunchi (era si Connect-R de-astia in cateva clipuri:))) adica mergeam pe strada cu huzband si ne umfla rasul, ziceam:"ia uite, parca-i Phiphi cu scutecul plin de kk/ parca s-o kkt pe ea)...in + la picioarele mele scurte (bine, nu-s scurte in raport cu propriul corp, is scurte in raport cu...standardul:))) imi inchipui ca turul ala jos mi-ar taia mult din picioare, practic as ramane cu 2 popice...intelegi cum zic? Poate tu intelegi altceva prin pantalonii astia, poate daca ai pune niste poze mai edificatoare m-as lamuri...
Apoi: sacouri purtam si io intr-o vreme apoi am inceput sa am impresia ca ma ingrasha Adica problema cu sacourile e asa: nr. 36 mi-ar fi bun la umeri, maneci, in talie...dar ma strange sau abia cuprinde peste tzitze...in nr. 38 cam plutesc pe la maneci/ umeri...ce shi fac?...
Apoi n-am vazut tinuta "de nunta" fiindca linkul tau m-a dus pe o pagina cu muuulte tinute...nu stiu la care te-ai referit
La blond am renuntzat de aproape un an Amu-s un shaten mai inchis.
Dar imaginatia mea in privinta frezelor e nula: n-ai neshte imagini cu bobul ala lins dar rebel in spate? Eventual fatza/ profil?
Ai incurcat-o cu noi, cuscra, ai ce munci sa ne rebranduiesti...acum cred ca regreti ca ai deschis cutia Pandorei!:))))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput