Manipulari mediatice

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Doua perle din aceasta seara ale "televiziunilor de stiri":
1. Cica majoritatea romanilor sustin protestele pentru ca ... ratingul televiziunilor care le transmit in direct este mai mare decat al celor care difuzeaza altceva in timpul lor!
2. Cica Basescu si-a programat ziua in care sa se adreseze natiunii in functie de prognoza meteo, astfel ca dupa discurs viscolul sa impiedice lumea sa protesteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da' ca a ales a 13-a zi de proteste n-a zis nimeni nimic?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul
2. Cica Basescu si-a programat ziua in care sa se adreseze natiunii in functie de prognoza meteo, astfel ca dupa discurs viscolul sa impiedice lumea sa protesteze.


adica, nici asta nu era gluma? tocmai citisem ceva asemanator acum cateva zile ... atunci eram convinsa ca e 100% ironie dar se pare ca nu:))

22 ian 2012
Īn acest weekend, tiranul a nins. A dat ordin la Meteo si, dintr-odata, fulgi mari au īnceput sa cada peste Capitala.

Nori albi s-au adunat suspect de repede īn zonele fierbinti ale luptei cu dictatura. A nins nu doar īn Piata Universitatii, ci - stranie coincidenta! - si la Palatul Cotroceni, si la Palatul Victoria, fenomen meteorologic rar īntālnit īntr-o democratie. Cumplitii fulgi de nea au fost trimisi asupra poporului, fara mila, exact acolo unde putea fi zgāltāita tirania. Doar naivii ar putea crede ca a fost voia Domnului; īn miscarea suspecta a fulgilor de nea se simtea, omniprezenta, māna lui Zeus...

http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu/Ce-a_mai_facut_tiranul_7_632406756.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai cartianu a glumit. dar numai el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

am inteles ca e ironie dar pana azi am crezut ca pura imaginatie:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

super tare articolul lui Cartianu!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Presedintele Basescu declara, dupa o intalnire la Bruxelles, ca Olanda este poarta de intrare a drogurilor in Europa, prin portul Amsterdam.
Nu intelegeam de ce se refera la droguri. Acum vad o stire.

Citat:
www.cotidianul.ro/departamentul-de-stat-al-sua-romania-ramane-o-tara-importanta-de-tranzit-pentru-drogurile-afgane-175390/" target="_blank">Departamentul de Stat al SUA: Romānia ramāne o tara importanta de tranzit pentru drogurile afgane
Romānia nu este o sursa majora de narcotice ilegale, īnsa continua sa ramāna o tara importanta de tranzit pentru droguri, potrivit raportului 2012 International Narcotics Control Strategy Report (INCSR), publicat miercuri de Departamentul de Stat al SUA.

Conform sursei citate, Romānia ramāne o parte constituenta a unei rute nord-balcanice bine-stabilite pentru opiu, morfina, heroina si alte substante care merg spre si dinspre Afganistan, Europa Centrala si de Vest.

Stiam ca Olanda reproseaza permeabilitatea frontierelor, chiar daca ele sunt dotate tehnic sa nu permita traficul ilegal de marfuri.
Stirea sugereaza ca Olanda a reprosat Romaniei si o tranzitare a drogurilor, si din cauza asta presedintele Basescu s-a referit la traficul de droguri.
Se demonstreaza cat de neinformati suntem. Autoritatile nu ne informeaza care sunt adevaratele reprosuri ale cancelarilor occidentale, iar presa nu se arata interesata sa afle de ce oficialii romani au foarte putine contacte diplomatice, altele decat cele de la institutiile unde sunt invitati toti sefii de stat sau de guverne.
Nici o stire referitoare la droguri "nu a transpriat" in media romaneasca.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

www.evz.ro/detalii/stiri/antena-1-si-bugetara-mirela-pe-care-de-fapt-nu-o-chema-mirela-si-care-nu-era-bugetara-971512.html" target="_blank">Mirela, o "bugetara cu salariul minim pe economie", apare dupa cateva instantanee www.b1.ro/stiri/eveniment/antena-1-din-gafa-in-gafa-bugetara-mirela-vanzatoare-in-piata-in-acelasi-reportaj-foto-23436.html" target="_blank">in fundal ca ... ditamai buticara, pentru ca a doua zi sa dispara cu totul de pe site-ul Antenei1!
Mirela, Mirabela, Mirobolanta Antena!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Antena 3 a difuzat la emisiunea lui Gadea o lista cu ofiteri MAN promovati de gen. Oprea, funizata de gen. Corneliu Dobritoiu actualul ministru al apararii.
Printre ei Robert Turcescu, promovat colonel desi nu a facut armata.

Antenele sau gen. Dobritoiu, au eliminat din lista membrii sau oameni apropiati de USL: Ioan Rus si Vasile Dancu.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Victor ponta a fost sa-l viziteze pe Adrain Nastase la spital, si a fost www.cotidianul.ro/blaga-atac-dur-la-adresa-lui-ponta-186585/" target="_blank">acuzat de Blaga ca "nu pot sa fiu de acord nici cu modul absolut incalificabil al domnului Ponta de a īncerca sa cāstige capital politic si dintr-o tragedie".
Asta o afirma un reprentant al PDL, care nu iarta nici o ocazie sa-si promoveze imaginea.

Ponta a adoptat strategia "colegului ingrigorat" de viata unui prieten apropiat, pe care nu-l paraseste la greu. Este o actiune de imagine.

Ce atitudine ar fi luat Boc daca era in locul lui Ponta si Basescu in locul lui Nastase, iar Nastase in locul lui Basescu.
La aflarea condamnarii Boc ar fi iesit la postul de televiziune si ar fi declarat.
"Sa avem incredere in justiti". "Justitia si-a facut datoria si a demonstrat ca este independenta". "Desi suntem acuzati de imixtiuni in treburile justitie, s-a dovedit inca o data daca mai era nevoie, ca nu este adevarat".

Ce ar fi facut Basescu?
Basescu nu ar fi incercat sa se sinucida. El al fi declarat "eu sunt un militar si un militar lupta pana la capat."
Ar fi luat pistolulul si l-ar fi impuscat pe Nastase, dupa care ar fi ranjit: "l-am ciuruit".



Mergi la inceput