Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (90)
Raspunsuri - Pagina 19

miki1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viss -buna dimineata si de la mine! noi! -ca azi v-am citit din umbra, am tot scris la mamicile de gemeni.m-am descarcat si eu nitel de ale mele valuri interioare.si m-am amuzat teribil ca nu sunt singura.suntem intr-adevar o mica lume in alta lume ![]() - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
mai descarca-te o data si aici

miki1979 spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Lavinia,eu nu am astazi chef de gatit si am sa optez pentru ceva rapid gen piure cu un gratar si salata.M-am cam saturat de paste cu sos...poti pune si parmigiano daca ai in casa ca ies mai buneee. Eduard Andrei ![]() |
arunca la noi pastele daca te-ai saturat

catank spune:
citat din mesajul lui viss -catank ![]() - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |
Nu stranuta, nu-i curge nasu.. o fi de la dinti? O fi de la git

Am sa iau, ..incerc si asa...sunt curioasa daca va minca. Dr spune ca ii va permite dupa sa inghita...
Multumesc mult!

miki1979 spune:
catank, tantum verde exista varianta pt copii, sa specifici la farmacie, ca e mai slab decat cel pt adulti..eu l-am folosit la ambii copilasi cand a fost cazul..pupici pt I si multa sanatate

miki1979 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui catank
Nu stranuta, nu-i curge nasu.. o fi de la dinti? O fi de la git ![]() Am sa iau, ..incerc si asa...sunt curioasa daca va minca. Dr spune ca ii va permite dupa sa inghita... Multumesc mult! ![]() Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet ![]() “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
deci cu intrebari tot ai ramas

viss spune:
-catank- eu ma gandesc deseori la ei, ce naspa e sa nu ne poate spune ce-i supara..sa vrea sa-si modifice pozitia sa nu poata..oare pe ei ii doare capul?eu am uneori senzatia de durere in gat- viral normal- e gatul intepenit, dar nu stranut, nu-mi curge nasul..in schimb gatul e in pioneze. dupa ceai cald cu lamaie, miere, hexoralete,tantum verde tablete de supt, faringosept pe vremuri..imi trecea.dar ei saracii..ei , cresc ei mari si o sa ne zica,acus, acus

miki1979 spune:
fug jos ca am pus paine la crescut, sper sa-mi iasa ca e in premiera
vlad se jughineste cu bunica, saracuta are 84 ani si inca se tine dupa ei prin casa..nici nu stiu cum sa-i multumesc ca ma ajuta, chiar daca nu poate face mai nimic, macar ca sta cu vlad de vorba si mi-l tine ocupat cat o culc pe andra..am fugit la ei

roxy_s spune:
bb_yasmi la bomboanele de pom le mai zice si saloane? eu nu stiam, n-am auzit...
ailed daca ai mancat juma de pizza ce are? nu are nimic bagi 10 abdomene si ai uitat de pizza
simona bine a facut sora ta ca intra in Cic. nu se merita altfel. si-a dat seama la timp
mandreeac ma bucur ca v-ati simtit bine.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

bb_yasmi spune:
citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi la bomboanele de pom le mai zice si saloane? ![]() ailed daca ai mancat juma de pizza ce are? nu are nimic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
pe vremuri....
10 abdomene??? hmmm.....poate vreo 200

chiar azi nu am apucat sa le fac ...tot pe la bucatarie sunt....parca as manca intr una azi

acum mi-am pus un bol mare de lapte cu cereale cu miere si scortsioara

mamica implinita cu 2 comori !!