Copilasi iubiti de sept-oct 2010(3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Cafeaua e servita! Plus niste fructe in loc de mic dejun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetelor e clar ca nu e cea mai buna perioada din viata mea.
am trecut prin piata si am vrut sa iau morcovi pt strumf.la 2 tarabe erau drepti ,stas,la una mai strambi.atat ,ca era 6 seara.am rupt unul ,am pus limba, mi s-a parut ok.pe drum spre casa,m-a apucat durerea de cap.am ajuns acasa. am luat 2 guri dintr-un morcov.incet,incet am inceput sa ma simt rau.
am luat 2 xyzal,2 cromoglicat, 2 daosin,1 aerius,ca uitasem sa iau 2 doze peste zi.toate sunt antialergice.am inceput sa nu mai pot respira.am dat cu puful de astm si aici s-a rupt filmul.am lesinat.am respirat f greu,m-am umplut de bubite,m-am umflat.
mi-am revenit dupa 2 ore.mi-era ff rau.am adormit,pt ca imie ra ff frig si am facut un dus fierbinte.
am aflat apoi povestea:taranul roman a primit insecticid gratis si l-a dat,ca nu era de la el si facea si morcovul tare,mare si vesel la culoare.si a tot dat pana morcovul ala a devenit o otrava.
cica, in iarna asta,doar morcovi de supermarket,pt ca acolom acar sunt testati.
incerc sa imi dau seama ce a fost:a fost reactie alergica urata,cu scaderea brusca a tensiunii si cu bronhospasm sever.
nu s-a pus problema sa fie indusa psihic,ca nu era cazul.trebuia sa pregatesc slana si chestia asta imi palce la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Neatza!!

Servesc si eu o cafea cu voi

Legat de Kg, M are 10,400 dar si astea muncite de mine pentru ca nu deschide guritza decat atunci cand are ceva care sa-i distraga atentia. Oricum mie mi se pare slab

Eu dimineaza ii dau direct fructe, el se trezeste pe la 8-9 si n-am cum sa-i mai dau lapte.

Legat de crizele de nervi, de obicei, le face cand nu-l las sa faca ce vrea sau cand nu-i dau ceva - solutia: raman tare pe pozitie si incerc sa-i dau o jucarie. Nu merge de fiecare data, dar macar suntem consecventi.

Si asa doctorul spune ca este alintat - pentru ca mananca INCA blenduit

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Neatza
Si D papa tot blenduit ,asta daca papa ; azi dimineata a refuzat mancarea , painica si fructele , Vb PIANNEI , am facut o criza de nervi .am lasat-o asa , la 11 i-a dat legume cu carne , a mancat cu pofta 5 lingurite apoi chin , nu stiu daca a mancat 150 gr .....acum doarme .
Si eu ii dau fier , cam la 2-3zile , ca se constipa tare rau ,il pun in lapte seara , sper ca e k .
O zi calda .....aici e fainut astept sa se trezeasca si o duc afara .

Mergi la inceput

ANAAAA - te-ai suparat pe noi ? Ne e dor de MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

spun si eu buna ... cafeluta nu am ratat-o, am scris un mesaj lung de dimineata, dar l-am pierdut asa ca o iau de la capat.

Hadrianae las ca cresc si baietii nostri.Imi place cum se incepe acolo cresa, asa as vrea sa procedez si eu, dar aici nu prea sunt de acord cu statul parintilor in clase. Pupam micul "scoler" sa se faca bine si sa-si reia "serviciul". Alexandru mananca singur sau acolo ii ajuta la mancat?

Eveline poate ii dau maselutele lui Darian si asa isi gaseste el alinare, la sanul mamei

Summer nu am cont pe FB si de aceea nici nu stiu cine scrie acolo. Ma bucur ca Miri este bine, iar mamica socializeaza unde ii place mai mult

Pianna lasa stresul, important este sa manance variat, chiar daca mai putin. Oricum stati mai bine decat noi, caci Rebecca este mai mica. Tudor reactioneaza f. bine la homeopate (pana acum pentru raceli). Te-ai mutat in patul conjugal? Eu dorm tot cu el in camera. Ma gandesc sa-l las singur dupa ce ies maselutele!

Mari i-au facut analize lui Vladut sau ii dai fier preventiv?

Histamina, asa zic si eu cu legumele, mai bine din supermarket ca sunt "otravite" mai stiintific, asta daca nu cunosti "taranul".

Doina si Just_me mie mi-a explicat dr-ita ca au nevoie de mestecat, pentru dezvoltarea musculaturii, va ajuta apoi la vorbit, plus mancatul singur (bucatele) le dezvolta independenta. Dar si eu ii dau fructele blenduite, ca sa manance mai multe.

la toti copilasii si pentru mamici.

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Cami, chiar daca ai avea cont pe facebook ti-ar fi greu sa stii cine scrie acolo, pt ca au cont 3.847.600 oameni doar din romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui summertime

Cami, chiar daca ai avea cont pe facebook ti-ar fi greu sa stii cine scrie acolo, pt ca au cont 3.847.600 oameni doar din romania

stiu ca este un grup de mamici de sept_oct, la asta ma gandeam (ma gandesc ca este cam la fel cu grupurile de pe yahooo)

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Va salut si eu pe ziua de azi.

Azi a plans mai putin cand l-am lasat la cresa, dar avea o fatuca trista... In schimb cand l-am luat aseara era in mare forma. Chiar cred ca peste zi e foarte bine pentru ca pare sa se simta in largul lui seara cand il iau. Da, Cami, si mie mi se pare mult mai normal asa, sa-l lasi se familiarizeze un pic cu locul, nu sa-l bagi direct in "actiune", eventual sa pleci si pe furis, cand nu-i atent... pai normal ca e terorizat copilul dupa aia si crede ca l-ai lasat acolo de tot daca ai disparut asa, fara sa-i spui macar pa.

Fetelor care va stresati cu mancatul, eu zic sa va calmati. Cred ca toti au perioade cand refuza cam tot si perioade cand recupereaza. Daca sunt sanatosi, mananca atat cat au nevoie. Alexandru in general a mancat bine, dar au fost perioade, unele destul de lungi, cand, cu o nonsalanta incredibila scotea din gurita tot dupa prima imbucatura (a! si-si mai si curata limba cu mana, sa fie sigur ca nu ramane nimic) si-mi dadea peste mana ca sa nu-i mai dau. Si asta cam la fiecare masa. De-aia suntem tot la pragul de 9 kg de nu stiu cand. Acum in schimb e intr-o perioada "fomista" . Sper sa-l tina cat mai mult.

Cami, acasa il mai las, dar foarte putin sa incerce el sa manance singur. Ceva, ceva ii iese... La cresa ei merg pe ideea asta #351;i il lasa singur, iar daca nu se descurca il ajuta... mi-au spus de cateva ori ca a mancat singur foarte bine... acum, Dumnezeu stie ce-o face el acolo, cat o manca si cat s-o juca. Oricum, cand vine acasa ii foame rau, dar cum ziceam, acum ii ie foame tot timpul, asa ca nu stiu cat/daca mananca acolo. Un efect are, totusi chestia asta: vrea sa-i dau lingurita sa manance singur si face crize daca nu il las... asa ca mancam la doua lingurite... una el si una mami.

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

D arunca bucatelele pe jos , papa cu succes afara covrig cu susan ,iar in scaun :pufuleti ,saratele ,banana dar ii rup eu bucatele mici ...no asta e
Am fost afara 2 ore ,sunt franta ...

Mergi la inceput